FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto panicite.
Lijepo je receno,u ugovoru imate stavku da svaki igrac moze ici samo ako Sloboda ne zeli produziti sa njim,nikako obrnuto.
Uostalom iza kluba je dobra sezona normalno da se ljudi raspituju za nase igrace.
Ako ima istine za Veselinovica da se ja pitam kao sto se ne pitam,ispod 600,700 milja maraka ne bih ga dao.I to samo kes komplet iznos nikakve rate i zajebancije pogotovo sto su oni u pitanju.
Lovu na sunce.
Lijepo je receno,u ugovoru imate stavku da svaki igrac moze ici samo ako Sloboda ne zeli produziti sa njim,nikako obrnuto.
Uostalom iza kluba je dobra sezona normalno da se ljudi raspituju za nase igrace.
Ako ima istine za Veselinovica da se ja pitam kao sto se ne pitam,ispod 600,700 milja maraka ne bih ga dao.I to samo kes komplet iznos nikakve rate i zajebancije pogotovo sto su oni u pitanju.
Lovu na sunce.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Dobar je Karić, ali nemoj tako rano zaključivat da od ovih nema ništa.djulba je napisao/la:Ma šta vam je ba. Nama Ako dođe Mahir Karić iz Čelika ima da se udaramo nogom u guzicu. kakvi crnci i europejci.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
brinete, a ne biste trebali, uostalom, zaboli me neka stvar za vama
znam da se ja ne brinem :kafa:
znam da se ja ne brinem :kafa:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ti dođe do 20 dana,sviju ti... Ekipa će se formirat do 1.juna i mjesec je vise nego dovoljan za uigravanje ekipeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne sviđa mi se ovoAzmir je rekao da ce samo jedan igrac iz prve postave otici, a evo Piric ide defintivno, Kostic mozda, Saric mozda, Veselinovic mozda i Kpric ode u Tursku... Ne treba nam to da mijenjamo pola ekipe, a imamo samo 20 dana da uigramo ekipu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jesul ovo stvarno novinarske ublehe ili nasa uprava se tako nonsalantno ponasa
...Kosticu isteko ugovor,jos ga niko nije zvao na razgovor.Odreknite se i njega kao i Perice 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Evo i sad to procita... Nadam se da ovo nije istina, a ako jest onda stvarno ne znam sta da kazememirzlaTu je napisao/la:Jesul ovo stvarno novinarske ublehe ili nasa uprava se tako nonsalantno ponasa...Kosticu isteko ugovor,jos ga niko nije zvao na razgovor.Odreknite se i njega kao i Perice

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
I meni je Subic odmah naumpao kao idealno rjesenje, ali i nerealno. Skup je igrac, a i ima visegodisnji ugovor sa Partizanom kojeg nece tek tako raskinuti da bi dosao kod nas. A idealno rjesenje bi biokatarakta je napisao/la:Aleksandar Subicsamirr je napisao/la:Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !![]()

Da dovodis ovakve igrace na posudbu? Jeste da igrac uhvati formu i trk nazad u svoj klub, a mi kratkih rukava u svakom smislu, ali takvi igraci pomognu i da izboris Evropu ponovo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako je receno da sa ovih 7 se nece produziti onda je to to..ostali moraju sacekati da neko se i vrati u Tuzlu da se razgovara..ne moze kad mi imamo 2 covjeka i obadvojica vani zavrsavaju poslove..ne znam sta ovi drugi rade u klubu cemu skuzeblhudi inaju linkakva ovlastenja..treba naci takve obaveznoemirzlaTu je napisao/la:Jesul ovo stvarno novinarske ublehe ili nasa uprava se tako nonsalantno ponasa...Kosticu isteko ugovor,jos ga niko nije zvao na razgovor.Odreknite se i njega kao i Perice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ja vama govorim da nema nikakve klauzule u ugovoru
jedan nas standardan igrac (ponajbolji) mi je rekao da su vece sanse da ode nego da ostane
Azmirov problem je sto vjeruje ljudima na rijec pa konta da ga nece izigrati, a ovo je yebeni fudbal nema ovdje nista na rijec
daleko al bas daleko smo mi od ozbiljnog kluba 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
"Klauzula iz ugovora obavezuje me da prvo o novom ugovoru razgovaram s ljudima iz Slobode, pa tek onda mogu potražiti novi klub"fukaratz je napisao/la:ja vama govorim da nema nikakve klauzule u ugovorujedan nas standardan igrac (ponajbolji) mi je rekao da su vece sanse da ode nego da ostane
Azmirov problem je sto vjeruje ljudima na rijec pa konta da ga nece izigrati, a ovo je yebeni fudbal nema ovdje nista na rijec
Izgleda da ipak imaju te klauzule.
- Beduin
- Kontakt:
Nisi ni mogao ocekivati da ranije potpisujemo sa skoro svakim igracem visegodisnje ugovore kad smo i sami bili ni na nebu ni na zemlji. Tek u martu ove godine smo saznali da definitivno Azmir ostaje i da se reprogram potpisuje, tako da je sva ova situacija ocekivana. Naravno da nismo ozbiljan klub, vec radimo na tome da budemo u buducnosti. Ali vec krajem sezone su trebali potpisati neke igrace na vrijeme, a ne da se desi ponovo Saric od prosle godine, ili Kiso i sl...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja jucer pisem da te klazule postoje.
Nijedan nemoze otici dok ne pregovara sa Slobodom.
Zasto ste negativni jel mi stvarno ne mozemo bez crnjaka ili sta...
Pusti ba novinare njihovo je da pisu i skupljaju klikove.
Nijedan nemoze otici dok ne pregovara sa Slobodom.
Zasto ste negativni jel mi stvarno ne mozemo bez crnjaka ili sta...
Pusti ba novinare njihovo je da pisu i skupljaju klikove.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
– Iz Slobode me još nisu kontaktirali. Očekujem poziv radi dogovora o nastavku saradnje. Klauzula iz ugovora obavezuje me da prvo o novom ugovoru razgovaram s ljudima iz Slobode, pa tek onda mogu potražiti novi klub – izjavio je Kostić.fukaratz je napisao/la:ja vama govorim da nema nikakve klauzule u ugovoru![]()
Ona postoji ali i meni se čini da ona puno ne znači, jer može čovjek reći da mu se ne sviđaju uvjeti i da ih ne prihvata i ode potpisat za drugi klub.
Nisam pesimista ali ovo stvarno izgleda smiješno, da glavni igrači koja su okosnica tima imaju ovakav tretman. Ovakve stvari se moraju rješavati na vrijeme, o njima razmišljati puno ranije nego dođe do isteka ugovora.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ma s ovim sto sam razgovarao covjek govori da ga ta klauzula nista ne obavezuje, doci ce na razgovor ako mu manje ponude, frajer ide dalje (dva kluba u opticaju, jedan domaci)slobodaForever je napisao/la:"Klauzula iz ugovora obavezuje me da prvo o novom ugovoru razgovaram s ljudima iz Slobode, pa tek onda mogu potražiti novi klub"fukaratz je napisao/la:ja vama govorim da nema nikakve klauzule u ugovorujedan nas standardan igrac (ponajbolji) mi je rekao da su vece sanse da ode nego da ostane
Izgleda da ipak imaju te klauzule.

Sloboda Tuzla
objasnio u prethodnom, ako mu ponude manje od neke druge punude on kupi kofere i napusta Tuzluwobly92 je napisao/la:– Iz Slobode me još nisu kontaktirali. Očekujem poziv radi dogovora o nastavku saradnje. Klauzula iz ugovora obavezuje me da prvo o novom ugovoru razgovaram s ljudima iz Slobode, pa tek onda mogu potražiti novi klub – izjavio je Kostić.fukaratz je napisao/la:ja vama govorim da nema nikakve klauzule u ugovoru![]()
Ona postoji ali i meni se čini da ona puno ne znači, jer može čovjek reći da mu se ne sviđaju uvjeti i da ih ne prihvata i ode potpisat za drugi klub.
Nisam pesimista ali ovo stvarno izgleda smiješno, da glavni igrači koja su okosnica tima imaju ovakav tretman. Ovakve stvari se moraju rješavati na vrijeme, o njima razmišljati puno ranije nego dođe do isteka ugovora.

Sloboda Tuzla
Pa ko god hoce da ide neka ide. Svi imaju obavezu doc na razgovor o nastavku saradnje. Ako imaju bolju ponudu neka idu. Bit ce i drugih igraca...
Ako smo mogli prezalit Peru mozemo svakog.
Ko god bude htio ostat ima tu mogucnost...
Najvaznije je da mi imamo Azmira koji je rekao da ga cijena ne interesuje i da hoce trofej.
Ako smo mogli prezalit Peru mozemo svakog.
Ko god bude htio ostat ima tu mogucnost...
Najvaznije je da mi imamo Azmira koji je rekao da ga cijena ne interesuje i da hoce trofej.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Nije stvar,koga cemo prezalit,koga necemo.Valjda je cilj klubu ostavit dobre igrace u ekipi,a ne gubit ih zbog neozbiljnosti...smijesno da se ponasaju ovako prema igracima koji to nisu zasluzili...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Al ne vidim problem. Jel stvarno mislis da Azmir i ko je vec zaduzen za razgovore sa igracima nece obavit to u narednih par dana ? Normalno je da novinari pumpaju jer im je stalo do klikova. Ko god bude htio ostat nece biti problema. To je kljucno u svemu.
Treba da uzivamo u ovom ljetu jer je Azmir najavio trofej. Znaci sigurno ce ekipa bit top za nase uslove. Nema brige...
Treba da uzivamo u ovom ljetu jer je Azmir najavio trofej. Znaci sigurno ce ekipa bit top za nase uslove. Nema brige...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa sunce mu zarko valjda neko mora potpisat i tu klauzulu iz ugovora da je igrac slobodan i da moze potraziti drugu sredinu, ili raskid ugovora na neciju ili niciju stetu.wobly92 je napisao/la:– Iz Slobode me još nisu kontaktirali. Očekujem poziv radi dogovora o nastavku saradnje. Klauzula iz ugovora obavezuje me da prvo o novom ugovoru razgovaram s ljudima iz Slobode, pa tek onda mogu potražiti novi klub – izjavio je Kostić.fukaratz je napisao/la:ja vama govorim da nema nikakve klauzule u ugovoru![]()
🔴⚫️
Inace ne pisem nego samo citam , al ne mogu da vjerujem da ste neki isto kao mala djeca pa vjerujete na svaku novinarsku pricu. Azmir je stvorio imperiju sebi koristeci svoj mozak , zar stvarno mislite da bi on radi nekih gluposti ispustio najvaznije igrace kluba , smijesni ste nekada. De malo se opustite stedite pare za sezonsku , komentarisite moguca pojacanja a sve ostalo ostavite struci da radi na tome i cekajte ZVANICNU potvrdu iz kluba ko dolazi a ko odlazi.
@beduin kafa o slobodi kad dodjes
@beduin kafa o slobodi kad dodjes

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.