Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

denimb
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la denimb » 25 feb 2009, 12:56

cudo je koliko realnost boli pojedince ovdje, sad cemo napadat besliju, jer sta on znao o belgijancima on ipak igra u najgoroj ligi na svjetu...ne bi bilo zgoreg spustiti se na zemlju s vremena na vrijeme...al neznam sta je vise potrebno...mozda rijeka, ha da pardon to je ipak savez izgubio :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 feb 2009, 13:02

ja se nadam dobrom rezutatu u belgiji
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 25 feb 2009, 13:14

I ja se iskreno nadam, nemamo problema sa povredama , vraca se safet , imamo himnu samo nam treba jos pobjeda

da se sve to uklopi :)

jos kad bi se papac vratio

nema daljeee
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

kalle
Kontakt:

Post Postao/la kalle » 25 feb 2009, 13:20

bilo je i za ocekivat da ce ciro vratiti nadarevica jer je on trenutno no.1 stoper u bih.... sasa vrati se

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 25 feb 2009, 13:22

neka sve, ali jesu li ovi sto ce ici u belgiju naucili himnu, valja to gore zapjevat, osim BHF-a oni bi mogli i jedna si jedina ko sto gledam :lol:

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 25 feb 2009, 13:39

FANS VON BOSNIEN-HERZEGOVINA

Der Fussballverband von Bosnien-Herzegovina ist als Einziger zum Verkauf von Karten an seine Fans berechtigt.

Auf Anfrage dieses Verbandes und auf Anweisung der Polizei kann die URBSFA keine Karten an Fans von Bosnien-Herzegovina verkaufen.

Bitte beachten Sie, dass Ihnen der Zutritt zum Stadium verwehrt wird und administrative Festnahmen durchgeführt werden, falls Karten in dem für die Fans der Roten Teufel reservierten Abschnitt gekauft werden.

Karten für Fans von Bosnien-Herzegovina: Bitte kontaktieren Sie den entsprechenden Verband

N/FSBIH
Ferhadija 30 - Sarajevo
Tel: 00387 (0)33 27 66 60
E-mail: [email protected]

Nista jedina sansa sano kod naseg saveza da se naruce ulaznice eto i gde treba ;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 feb 2009, 13:42

denimb je napisao/la:neka sve, ali jesu li ovi sto ce ici u belgiju naucili himnu, valja to gore zapjevat, osim BHF-a oni bi mogli i jedna si jedina ko sto gledam :lol:
Ja sam je naucio, ali ne idem u Belgiju! Ja sam text naucio odmah onog dana kada smo ga dobili!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 feb 2009, 13:58

Jedna si jedina ce se uvijek i pjevati ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 25 feb 2009, 16:53

Dajte ba ljudi nebudimo neki papci treba pjevati novu himnu, ljudi su se namucili da je naprave da odgovara svim narodima, sto je kao sto se zna ovdije vrlo tesko.I ja sam ovu novu nacio na pamet i pjevacu je, ali ce mi JEDNA SI JEDINA uvijek biti u srcu.

husmin
Kontakt:

Post Postao/la husmin » 25 feb 2009, 17:03

LJUDI RED JE STVARNO DA SVI ZAJEDNO U JEDAN GLAS OTPJEVAMO NOVU HIMNU:::KOJA NIKOM NE SMETA I KOJU CE SVI ZNATI:::A NE KO PAPCI NEKI::::

Imam prijedlog: napravite 3000 hiljade primjeraka sa tekstom himne, i podijeli te ih na stadionu da grmi nova himna, vako ce neki pjevat jedna si jedina, drugi ovu novu, a treci nijednu..

Jedna si jedina u srcu....al red je da sada grmi himna sa tekstom...da se stadion ori...
______________HASAGIC______________
________SPAHIC_______NADAREVIC_____
BERBEROVIC____________________PAPAC
_______RAHIMIC_______DAMJANOVIC____
___________________________SALIHOVIC
___MISIMOVIC________________________
________DZEKO_______MUSLIMOVIC_____

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 25 feb 2009, 17:13

husmin je napisao/la:LJUDI RED JE STVARNO DA SVI ZAJEDNO U JEDAN GLAS OTPJEVAMO NOVU HIMNU:::KOJA NIKOM NE SMETA I KOJU CE SVI ZNATI:::A NE KO PAPCI NEKI::::

Imam prijedlog: napravite 3000 hiljade primjeraka sa tekstom himne, i podijeli te ih na stadionu da grmi nova himna, vako ce neki pjevat jedna si jedina, drugi ovu novu, a treci nijednu..

Jedna si jedina u srcu....al red je da sada grmi himna sa tekstom...da se stadion ori...

Upravu si to je dobra ideja da se na stadionu napravi 3800 primjeraka nove himne pa nek raja pjeva i naravno mi ovi sto cemo biti pred TV prijemnicima....

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 feb 2009, 17:14

ma treba pjevati novu himnu...ipak to je himna koja nece valjda nikome smetati...

al u srcu je JEDNA SI JEDINA
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 25 feb 2009, 17:15

Edib86 je napisao/la:
husmin je napisao/la:LJUDI RED JE STVARNO DA SVI ZAJEDNO U JEDAN GLAS OTPJEVAMO NOVU HIMNU:::KOJA NIKOM NE SMETA I KOJU CE SVI ZNATI:::A NE KO PAPCI NEKI::::

Upravu si to je dobra ideja da se na stadionu napravi 3800 primjeraka nove himne pa nek raja pjeva i naravno mi ovi sto cemo biti pred TV prijemnicima....
A da i nama podjele koji primjerak ?

Eto taman ću skakati po stanu i pjevati onu nakaradu od himne ! :lol: :lol:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 25 feb 2009, 17:38

belgija mora pasti, nema nam druge ukoliko zelimo ici u baraz za Svjesko prvenstvo, u protivnom gubimo sansu za baraz, mozda nam ni remi nebi bio dovoljan. Ako pobijedimo Belgiju u obadva susreta(u sto nesumnjam) izbacit ce mo Belgiju iz utrke za baraz, i onda smo dosta na boljem putu za baraz
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 feb 2009, 18:01

Meni Belgija ne predstavlja problem odigrace obje utakmice kao da im o zivotu ovisi. Iskreno mene je vise strah Armenije i Estonije. Jer predpostavljam da ce nasi tu uci u utakmicu sa parolom: "Razvalili smo ih u Zenici oni nam nemogu nista".
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 25 feb 2009, 18:21

amerosm je napisao/la:Meni Belgija ne predstavlja problem odigrace obje utakmice kao da im o zivotu ovisi. Iskreno mene je vise strah Armenije i Estonije. Jer predpostavljam da ce nasi tu uci u utakmicu sa parolom: "Razvalili smo ih u Zenici oni nam nemogu nista".
I mene je strah Armenije i Estonije, radi toga sto smo ih pocijepali u Zenici i da ih ne potcijenimo kada budemo igrali u gostima, ali kada vidim kakve igrace imamo onda pobijede protiv tih reprezentacija nece doci u pitanje,
a Belgija je pocetak naseg napada prema vrhu tabele
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 feb 2009, 18:44

BELGIJA PADA ako Bog da insallah, ALE ALE IDEMO DO NJE... :)
:D :lol: ;)

EE AKO ODEMO NA MUNDIJAL; PA CIRO CE BITI DOZIVOTNI SELEKTOR :!: :D

JA PRED Tv-kada budem gledao aBd ako pobijedimo ili ako GOOL damo pravim spektakl u naselju odmah vatromet i slicno ali u kuci ima da skacem :D :D :D :D :D :D :D
mB!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 feb 2009, 18:52

IMAM JEDAN PRIJEDLOG I NADAM SE DA CE TE SE SLOZITI :!:
HAJDE DA SPORTSPORT.BA ORGANIZUJE U DOMU MLADIH ILI NEGDJE U GRADU SARAJEVU VELIKI PLATO DA SVI ZAJEDNO GLEDAMO TEKMU PROTIV BELGIJE :D

KAKO VAM SE TO SVIDA HA SARAJLIJE :!:
SAMO NEMOJ DA BUDE ZABRANJEN ULAZ MLADIMA OD 18 GODINA JER I JA SPADAM U NJIH :D :D
NEKAD SU MLADI LJUDI PUNO PAMETNIJI :D :D ;) :D
mB!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 feb 2009, 18:59

Mukiol je napisao/la:IMAM JEDAN PRIJEDLOG I NADAM SE DA CE TE SE SLOZITI :!:
HAJDE DA SPORTSPORT.BA ORGANIZUJE U DOMU MLADIH ILI NEGDJE U GRADU SARAJEVU VELIKI PLATO DA SVI ZAJEDNO GLEDAMO TEKMU PROTIV BELGIJE :D

SAMO NEMOJ DA BUDE ZABRANJEN ULAZ MLADIMA OD 18 GODINA JER I JA SPADAM U NJIH :D :D

U svakom kaficu imas gledanje tekme ,u svakom boljem imas veliko platno ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 25 feb 2009, 19:09

Mukiol je napisao/la:IMAM JEDAN PRIJEDLOG I NADAM SE DA CE TE SE SLOZITI :!:

Super prijedlog, mogli bi tako nesto na jumbo platnu
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.