Safet Sušić - Pape
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Slazem se donekle sa Kimbom ako covjek nece da trci ili mu se netrci neka pusti nekoga kome se trci i ko ima volje za igru...Mislim Miske jeste uradio puno za Repku ali opet mu to nedaje za pravo da se seta ko krepana macka po terenu a to se neodnosi samo na Misketa to se moze komotno reci i za Dzeku....
Nadarevicu necu toliko zamjeriti ali i on je trom i spor on kao jedan fudbaler nebi smio dopustati sebi da se deblja onako!
Nadarevicu necu toliko zamjeriti ali i on je trom i spor on kao jedan fudbaler nebi smio dopustati sebi da se deblja onako!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovdje svaki dan jedan igrac nevalja,ako vam se ne svidjaju zaigrajte vi,mi moramo biti zadovoljni sa ovim sto imamo,a ne pricat ko je za repke ko nije,sjecate se kad smo krpili tim protiv Azerbejdzana ja mislim,sve igraci iz domace lige,pa jedva tim sastavili za Norvesku itd.Smeta vam Pandza,lik se bori,predje ga neki lik,vi odmah smotan itd.nek vi znate bolje,Mravac vam neodgovara,lik sheba bubreg protiv Njemaca,bori se,a vi neki nasli pametovat kako nam netreba,Alispahica da se zovne,Susic ga pozva,nakon tekmi price bezveze,Supica ne vidim sto se nije zvalo,nek je se zovnuo Begovica,koji je se razmisljao dal da igra za BiH,dok je se Supic odazvao odmah.Jedino Medunjanin sto me nervira u repki,toliko ste ga dizali u zvijezde ja mislio neki igrac,a on taraba (valjda se popravi).
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Misimovic je igrac poteza,ako slucajno znas sta je to...Znachi,trci kad ima loptu u nogama,dijeli lopte,asistira 22 puta u sezoni i ti si nasao da pricas kako je lijen.Kad niko nije htjeo igrati,igrao je Miske,i zvekno Mhyre-u u 90-tku u sred osla(sjecas li se).Tad si sigurno skakao ko i ja,al sad ga blatis.Pa kad je povalio Cassilasa,kad se igrao sa Belgijancima,asistirao Dzeki,u Zenici,u Tallinu i jos puno puno puta pokazao da je igracina.Al eto,jednu utakmicu je odigrao umoran i odma ga na klupu...Nacekat ces se da ga vidis na klupi,to ti mogu garantovati...kimbo je napisao/la:Ni jedan Messi ne moze sebi priustiti hodanje po terenu a ovaj hoda ima par utakmica.... svaki igrac ako osjeca da ne moze ili da mu se ne trci ima klupa pogotovo ako je alterntiva Pjanic !!!!!!!!!! Uz to je preosjetljiv kao neka zena kada treba da dobije: Kodro i kapitenska traka , sukob sa Cirom a sada mu smeta i sto Wolfburg hoce da kupi Ballacka.demir44 je napisao/la: E moj Kimbo,omalovazavas lika koji nam je podario toliko lijepih trenutaka,zalosno...Kazes da je bilo malo cesce ovo,PA KAKO TE NIJE STID,il ti pratis reprezentaciju otkako je Susic dosao il se pravis da se ne sjecas kolko je Miske golova dao i asistirao u drzavnom dresu.Al ti bi radije Maletica![]()
![]()
Evo citam i kaze da smo bolji od puno reprezentacija na SP jesmo ahhaaa ...to nasi rezultati pokazuju pogotovo njegova igra u odlucujucim tekmama ...
Rotor Volgograd...
Mogli smo i Hasagica kritikovati sto ne trci. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
@ carina
Znao sam da ces reci Barbarez. Evo na ovo cu odgovoriti tvojim argumentima,Pape kao nema iskustva dovoljno iako je vodio nekoliko timova, a ti bi dao nekome da vodi reprezentaciju ko nema dana trenerskog iskustva. Zasto mislis da bi bio bolji? Neces da rizikujes sa Papetom ,a hoces sa Barbom jos i vise,ne kontam.
Kakva je logika da neko dodje za selektora i da se bori kontra saveza,je li to njegov posao? Mislim da nije,ne sada.
Drugo, realno ako Fifa i Uefa ne mogu da razvale savez i njihov nacin rada ko moze,niko.
Utakmica na Kosevu 20 hiljada i onda Zenica i Ciro i sve ostalo,to je bila jedina sansa,totalni bojkot i igraca i navijaca,ali smo je propustili i sad je gotovo kako je tako je.Jos jednom,ma ko sta mislio Papac jedini covjek od rijeci.
Tvoje navijacke uspjehe i degeneke ne bih komentarisao,a zasto sam te to pitao,zato sto i ti dajes pare tom istom savezu kad god odes na tekmu,ne Bosni nego savezu.
Za Maletica je smijesno komentarisati uopste,bio je solidan dok je igrao ali solidan,pa nakon Partizana nije igrao u prvoj ligi tako da je to neozbiljno.
Tako da ne znam koji je tvoj pravi motiv ovolikog pljuvanja Susica i favoriziranja Barbareza ,apsolutno bez osnova,jesi li neciji portparol jer visis ovdje.
Prateci tvoje postove vidim da si izrekao toliko stvari,a nista smisleno nisi rekao.Spominjes neke igrace,treba brz treba ovakav,a gdje? Da ga kupimo,da ga izmislimo? Imamo sto imamo i to je to,kazes treba afirmisati,pa kad zijanimo Pape supak.kritikovati toliko igrace u koje ste se juce zaklinjali nema veze s mozgom.
Uglavnom ohladi malo,jer je ovo mjesto gdje svi mi palamudimo po malo ,niko nas ne pita nista i niko ovo ne cita,tako da spusti malo loptu .............
Znao sam da ces reci Barbarez. Evo na ovo cu odgovoriti tvojim argumentima,Pape kao nema iskustva dovoljno iako je vodio nekoliko timova, a ti bi dao nekome da vodi reprezentaciju ko nema dana trenerskog iskustva. Zasto mislis da bi bio bolji? Neces da rizikujes sa Papetom ,a hoces sa Barbom jos i vise,ne kontam.
Kakva je logika da neko dodje za selektora i da se bori kontra saveza,je li to njegov posao? Mislim da nije,ne sada.
Drugo, realno ako Fifa i Uefa ne mogu da razvale savez i njihov nacin rada ko moze,niko.
Utakmica na Kosevu 20 hiljada i onda Zenica i Ciro i sve ostalo,to je bila jedina sansa,totalni bojkot i igraca i navijaca,ali smo je propustili i sad je gotovo kako je tako je.Jos jednom,ma ko sta mislio Papac jedini covjek od rijeci.
Tvoje navijacke uspjehe i degeneke ne bih komentarisao,a zasto sam te to pitao,zato sto i ti dajes pare tom istom savezu kad god odes na tekmu,ne Bosni nego savezu.
Za Maletica je smijesno komentarisati uopste,bio je solidan dok je igrao ali solidan,pa nakon Partizana nije igrao u prvoj ligi tako da je to neozbiljno.
Tako da ne znam koji je tvoj pravi motiv ovolikog pljuvanja Susica i favoriziranja Barbareza ,apsolutno bez osnova,jesi li neciji portparol jer visis ovdje.
Prateci tvoje postove vidim da si izrekao toliko stvari,a nista smisleno nisi rekao.Spominjes neke igrace,treba brz treba ovakav,a gdje? Da ga kupimo,da ga izmislimo? Imamo sto imamo i to je to,kazes treba afirmisati,pa kad zijanimo Pape supak.kritikovati toliko igrace u koje ste se juce zaklinjali nema veze s mozgom.
Uglavnom ohladi malo,jer je ovo mjesto gdje svi mi palamudimo po malo ,niko nas ne pita nista i niko ovo ne cita,tako da spusti malo loptu .............
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo Kaka veceras samo seta po terenu, izgubio nekoliko vaznih lopti, iz aviona se vidi da nije u formi. Ali ne vjerujem da je Dunga i na trenutak pomislio da ga mjenja jer ako pogledate golove koje su dali, on je namjestio dva. Dzaba ti trkaci maratonci, treba imati i nekog ko zna dodati zadnju loptu.
To sto je Brazilu Kaka, to je kod nas Miske.

Ma ,ta Kaka zna.Kao ni Misimovic sta su asistencije.calcio je napisao/la:Evo Kaka veceras samo seta po terenu, izgubio nekoliko vaznih lopti, iz aviona se vidi da nije u formi. Ali ne vjerujem da je Dunga i na trenutak pomislio da ga mjenja jer ako pogledate golove koje su dali, on je namjestio dva. Dzaba ti trkaci maratonci, treba imati i nekog ko zna dodati zadnju loptu.
Pape dovedi nam Useina Bolta.Taman nije igrao ni za jednu repku,brz je a jos kad se doda slovo H.Nas je

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
U sta gledas? Kaka namjestio dva gola, i sigurno je pretrco vise nego sto je Miske pretrco ikad u svojoj karijeri. Mi imamo Pjanica koji moze uradit isti posao kao i Misimovic, a uz to vise se borit. Misimovica treba stavit na klupu protiv Francuske, jer takvi igraci ne mogu igrat protiv jacih reprezentacija. Tu nam treba trka 90 minuta od svih igraca. Misimovic nam to ne moze (ili ne zeli) dat, tako da je ludilo njega stavljat u vezni red. Svakako bi ga totalno zatvorili jer igraju sa dva defanzivna vezna. On moze igrat protiv ovih slabijih reprezentacija, i mozda Rumunije, ali protiv Francuske neka ga na klupi od pocetka.calcio je napisao/la:Evo Kaka veceras samo seta po terenu, izgubio nekoliko vaznih lopti, iz aviona se vidi da nije u formi. Ali ne vjerujem da je Dunga i na trenutak pomislio da ga mjenja jer ako pogledate golove koje su dali, on je namjestio dva. Dzaba ti trkaci maratonci, treba imati i nekog ko zna dodati zadnju loptu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Care izvini ali post ti je pun klisea : "Trci kada imaloptu u nogama"demir44 je napisao/la: Misimovic je igrac poteza,ako slucajno znas sta je to...Znachi,trci kad ima loptu u nogama,dijeli lopte,asistira 22 puta u sezoni i ti si nasao da pricas kako je lijen.Kad niko nije htjeo igrati,igrao je Miske,i zvekno Mhyre-u u 90-tku u sred osla(sjecas li se).Tad si sigurno skakao ko i ja,al sad ga blatis.Pa kad je povalio Cassilasa,kad se igrao sa Belgijancima,asistirao Dzeki,u Zenici,u Tallinu i jos puno puno puta pokazao da je igracina.Al eto,jednu utakmicu je odigrao umoran i odma ga na klupu...Nacekat ces se da ga vidis na klupi,to ti mogu garantovati...

Volio bih da me razuvjeri i da tim svojim potezima razvali Francuze ako ne njih barem Rumune !
A ovaj gore poredi Misimovica sa Kakom kao obadva nisu trkaci nego potez igraci. Pa care poznate su Kakine kontre iz Milana gdje je sam pretrcavo s loptom 60- 70 metara to Miske ne moze ni na play station.
Ne kontam odakle ovo preuvelicavanje nasih igraca sve zvijezde a svi igrau po nekim osrednjim evropskim timovima nigdje nas na mapi !!!!!!!! A Slovenci idu na zavrsnice !!!!!!
Dzeko , Spahic, Pjanic klasa da i Hasagic ostalo veliki upitnici !!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja ne kontam odakle ovoliko preseravanja pojedinih navijaca.On je u svakoj utakmici imao dobrih pasova al sta on tu moze kad Ibisevic pola toga upropasti.Doduse ni Dzeko nije briljirao u zadnje vrieme.Za tebe on samo dobro odigra kad se realizuje neki njegov pas.Pa valjda je do napadaca koji to treba realizovati.Prati pasove Misketa protiv Njemacke pa ces vidjeti sta ti govorim...De mi reci ko ce ti smiriti loptu kad budemo cuvali rezultat.Nema ga boljeg od Misimovica.Kad se toliko pravite pametni samo skontajte zasto ga Magat,tako loseg,zeli u svojoj ekipi..kimbo je napisao/la: Care izvini ali post ti je pun klisea : "Trci kada imaloptu u nogama"![]()
... Ja samo znam da ga nije bilo nigdje na mapi u kljucnim utakmicama !!!!
Volio bih da me razuvjeri i da tim svojim potezima razvali Francuze ako ne njih barem Rumune !
A ovaj gore poredi Misimovica sa Kakom kao obadva nisu trkaci nego potez igraci. Pa care poznate su Kakine kontre iz Milana gdje je sam pretrcavo s loptom 60- 70 metara to Miske ne moze ni na play station.
Ne kontam odakle ovo preuvelicavanje nasih igraca sve zvijezde a svi igrau po nekim osrednjim evropskim timovima nigdje nas na mapi !!!!!!!! A Slovenci idu na zavrsnice !!!!!!
pape me u ovih par prijateljskih utakmica nimalo nije odusevio. cak stavise samo produzio onaj teret iz vremena cire smecara, nakon kojeg sam se nadao da ce doci neko ko ce pokusati nesto drugacije, jace, bolje.
o taktici i motivaciji ne bih sada, na kraju krajva rezultat sa terena isprica pricu za sebe, ali krivo mi da kada se ljudi naloze previse ocekujuci nesto (s pravom!) a na kraju dodje totalni sjeb.
nadam se da grijesim i da ce onako prosjecni trener safet smoci snage i znanja za iduce kvalifikacije pa izgurati makar na prvo mjesto.
ako uopste zaigramo pored mafijasa, uhljupa, kriminalaca te ostalih neprofesionalnih foteljasa iz zgrade u ferhadiji
o taktici i motivaciji ne bih sada, na kraju krajva rezultat sa terena isprica pricu za sebe, ali krivo mi da kada se ljudi naloze previse ocekujuci nesto (s pravom!) a na kraju dodje totalni sjeb.
nadam se da grijesim i da ce onako prosjecni trener safet smoci snage i znanja za iduce kvalifikacije pa izgurati makar na prvo mjesto.

ako uopste zaigramo pored mafijasa, uhljupa, kriminalaca te ostalih neprofesionalnih foteljasa iz zgrade u ferhadiji
ne kontam ni ja one, a i ti si jedan od njih, koji toliko omalovazavaju nase igrace!?? pa ljudi moji, oni su nasi, i boljih nemamo, selektor samo treba da na teren izvede onih 11 koji ce najvise dati u tom trenutku, i da svakog igraca podredi kolektivu, ako to uspije, sanse su nam i vise nego realne..kimbo je napisao/la:Care izvini ali post ti je pun klisea : "Trci kada imaloptu u nogama"demir44 je napisao/la: Misimovic je igrac poteza,ako slucajno znas sta je to...Znachi,trci kad ima loptu u nogama,dijeli lopte,asistira 22 puta u sezoni i ti si nasao da pricas kako je lijen.Kad niko nije htjeo igrati,igrao je Miske,i zvekno Mhyre-u u 90-tku u sred osla(sjecas li se).Tad si sigurno skakao ko i ja,al sad ga blatis.Pa kad je povalio Cassilasa,kad se igrao sa Belgijancima,asistirao Dzeki,u Zenici,u Tallinu i jos puno puno puta pokazao da je igracina.Al eto,jednu utakmicu je odigrao umoran i odma ga na klupu...Nacekat ces se da ga vidis na klupi,to ti mogu garantovati...![]()
Volim te Bosno!!!
Drugovi i drugarice, ne našom krivicom izbrisan nam je stari profil na faceu. Otvorili smo novi (SportSport) pa bi bilo lijepo da nam svi pomognete kako bismo ponovo došli do brojke od 4.500 prijatelja. Hvala!
Eto nek je Hasagic klasa iz Istanbul BB,al Misimovic je Zvjezdan,pa valjda on nemoze u tu tvoju grupicu...kimbo je napisao/la:Care izvini ali post ti je pun klisea : "Trci kada imaloptu u nogama"demir44 je napisao/la: Misimovic je igrac poteza,ako slucajno znas sta je to...Znachi,trci kad ima loptu u nogama,dijeli lopte,asistira 22 puta u sezoni i ti si nasao da pricas kako je lijen.Kad niko nije htjeo igrati,igrao je Miske,i zvekno Mhyre-u u 90-tku u sred osla(sjecas li se).Tad si sigurno skakao ko i ja,al sad ga blatis.Pa kad je povalio Cassilasa,kad se igrao sa Belgijancima,asistirao Dzeki,u Zenici,u Tallinu i jos puno puno puta pokazao da je igracina.Al eto,jednu utakmicu je odigrao umoran i odma ga na klupu...Nacekat ces se da ga vidis na klupi,to ti mogu garantovati...![]()
Rotor Volgograd...
Normalno da nekad i napisem nesto nesmisleno, jer pisem kad god mi je dosadno, ne cekam naprimjer kao ti da naletim na neki fail i da se napravim pametan...Da sam pametan, zivio bi sad negdje u Francuskoj a ne ovde...Denizmare je napisao/la:@ carina
Slazemo se u dosta stvari, kazes da citas moje postove, onda si morao da skontas da sam i ja za prekid, bilo gdje i bilo kad...Zato sam i isao u Zenicu, i usput, nisam kupio karte, nego mi ih je poklonio Romeo Mitrovic, tadasnja rezerva Nemanje Supica...
Rezultati i plasman na EP mi nisu nimalo bitni, vec afirmacja mladjih momaka...Kad je vec ovakvo stanje, Pape treba da proba, i u to me ne mozete ubijediti...To sto ce on sa tim riskirati svoju "zicagu", to me ne zanima...
Nikakvog podizanja lopte nema, svjestan sam da niko ne cita, opet ti kazem, pisem iz dosade....Kad me nesto ozbiljnije zanima, dodjem do osobe koja mi moze ponuditi odgovor....
I otuda i moj konacan odgovor - Sergej Barbarez...

a da je kojim slucajem sergej iz zenice,tuzle itd. jel tako i dalje bi bio tvoj konacni odgovor????carina je napisao/la: I otuda i moj konacan odgovor - Sergej Barbarez...
Ima Mostar puno vecih sportskih velicina od njega druze, pa ih niko ne potencira....Vaha, Bajevic, Kodro...e2_ze je napisao/la:a da je kojim slucajem sergej iz zenice,tuzle itd. jel tako i dalje bi bio tvoj konacni odgovor????carina je napisao/la: I otuda i moj konacan odgovor - Sergej Barbarez...
taaaaaaaa ce barbarez, o njemu pisite na njegovoj temi kako igra odbojku na plazi a ne prati prvenstvo i pametuje okolo,
ovdje se pise o papetu
ovdje se pise o papetu

Cuva Bog Zelju svog!
Ima naravno,ali je fazon sto oni sami ne potenciraju BIH repku.carina je napisao/la:Ima Mostar puno vecih sportskih velicina od njega druze, pa ih niko ne potencira....Vaha, Bajevic, Kodro...e2_ze je napisao/la:a da je kojim slucajem sergej iz zenice,tuzle itd. jel tako i dalje bi bio tvoj konacni odgovor????carina je napisao/la: I otuda i moj konacan odgovor - Sergej Barbarez...
Vaha je u ''drugom kolu''i blagoslovio Cirkana samo da ovaj bude slobodan i da ga ne zaebavaju za male pare iako se u prvom bio grdno pobunio pa umjesto Cirkana opet dobili pripravnika ''aj tinks''Baku.
Bajevic je isto bio u opticaju,ali kako rece ima ugovor u AEKU cistu paru,manje sekiracije.A ruku na srce opet ce radije otici na klupu ''Zvezde''nego da pomogne repci.Frajo prosli put umjesto da ode na Kosevo iako je bio pozvan i da podrsku Kodri,Boli i repci.Ovaj guzove razvlacio isti dan po Mostaru i okolini.
Kodro-dobricina i jedini koji je potencirao BIH, ali on nakon kao ni prije repke ni mahalsku ekipu da samostalno povede.
Imas tu i Baku.Koji uzgred receno nakon Albanskog giganta sa Rumunskim gigantom ispade.
@Carina ti pokusavas na neki nacin da obrazlozis svoje ideje.Nije to lose.
Jer makar pokusavas,dok ih vecina pljuje a ama bas nikakvih drugih opcija nemaju.
Ali kako rekoh i te opcije duboko na samom startu upadaju u glib.
Jednostavno malo realnije stvari se moraju sagledati.
I ja bih volio makar Mourinha da sastavi koju godinu u repci BIH.
Ali nije patriota,slabo je pratio repku BIH prije,a i vise se kao osjeca Portugalac nego Bosanac.
Za platu,lako cemo.
Sta djete zna sta je tri cetiri nule vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne, ne Hare...nismo se razumjeli...Htio sam da kazem da JA ne potenciram Vahu, Bajevica, Kodru...Licno, ja bih najvise volio Osima, ali sta cu kad covjek nece...Pa tako u isti kos bacam ove(Kodro, Vaha..), sa ovima koji nece sigurno nista ni pokusati promijeniti, a nigdje ih nije ni bilo ovo cijele vrijeme, a tu ubrajam Susica...
I tako ja vas molim da ne pokusavate promijeniti moje misljenje, bar za ovo, tu imam cvrst stav...Ne postavljam pitanja kao ovaj Denizmare, i ne cekam da nekog "roknem", ali evo i njemu jedno pitanje, pa kad sam ja bio toliko uljudan, molio bi i njega da odgovori...
Zasto su ovi ljudi, mislim na strucnjake kao i na ljude koji vec godinama jasni u svojim ciljevima, kojima je samo u cilju da slome savez, i koji vjerovatno poznaju Sergejove korake i poteze koje bi on uradio, slozni u jednom, a to je Sergej za trenera? Mislim i na BHF ciji je stav odavno jasan, cak se i u njihovoj pjesmi pominje samo jedno ime od hiljadu imena koja su prosla kroz nasu repku i koja mogu tu doci....
Eto, ako moze odgovor...hvala...
I tako ja vas molim da ne pokusavate promijeniti moje misljenje, bar za ovo, tu imam cvrst stav...Ne postavljam pitanja kao ovaj Denizmare, i ne cekam da nekog "roknem", ali evo i njemu jedno pitanje, pa kad sam ja bio toliko uljudan, molio bi i njega da odgovori...
Zasto su ovi ljudi, mislim na strucnjake kao i na ljude koji vec godinama jasni u svojim ciljevima, kojima je samo u cilju da slome savez, i koji vjerovatno poznaju Sergejove korake i poteze koje bi on uradio, slozni u jednom, a to je Sergej za trenera? Mislim i na BHF ciji je stav odavno jasan, cak se i u njihovoj pjesmi pominje samo jedno ime od hiljadu imena koja su prosla kroz nasu repku i koja mogu tu doci....
Eto, ako moze odgovor...hvala...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.