Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 20 jun 2010, 17:08

demir44 je napisao/la:Ev malo Misimovica,kad se samo sjetim kako je VELIKOG CASILASA bacio na pod,ufffffff,to mogu samo rijetki...Kimbo uzivaj :P :P :P
[youtube][/youtube]
Vrlo ljepo :D samo da se to cesce desava , cudi me samo kako ga neki od velikih timova ne kupi kada ovako zari i pali
nego kupuju tamo neke Jovanovice i Modrice . Trebali bi se osvrnuti malo vise strani agenti ovdje na forum.
Misimovic ce uvjek meni biti limitiran igrac koji ima inteligenciju samo mu fizika nedostaje ima nesrecu sto je stadion toliki koliki je. Al to najbolje znaju njegovi suigraci i treneri kada odbrana curi i kada moraju za njega trcati.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2010, 17:33

Da, ta utakmica, ta noć u kojoj nisam mogao zaspati. Srećom Srbi su sudiji kupili sat da na vrijeme svira kraj, a ne dok Španci postignu gol. ;)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jun 2010, 19:17

@Adinho
Pa zar mislis da Sergej sad izjavljuje nesto kontra saveza, da bi imao imalo sanse da dodje i blizu repke a ne nesto drugo?? Pa zasto nekad ne mozemo vjerovati onim BHFovcima koji sjede gore sa njim, i koji ne rade nista drugo nego sanjaju o slomu saveza...I koji hoce samo njega...
@Avatar
I vladavic je pretrcao i driblao Puyola tu noc, kad je Miske zabio, pa sta bi sa njim?? Miske ne trci druze...Miske moze da igra samo u ekipi gdje postoji jedan igrac iza njega koji ce trcati i kupiti otpadke i jedan isto spreman ispred njega...Mi takve igrace nemamo...Ili ih moramo naci ili se od njega oprostiti..Niko ne govori da Miske ne zna lopte, ali mi ne mozemo igrati sa ovom ekipom moderan fudbal, nikad necemo parirati npr; Novom Zelandu ili Alziru, ekipama koje trce...Pojeli bi nas druze...Safet mora roditi takve igrace, kako god zna i umije...
@Princip
Prvo druze, da iskljucim iz kritika Edina i Seju Salihovica..To sam zaboravio, a ni na kraj pameti mi nije da tim igracima dam ikakvu kritiku..To su igraci kakve bi svaka repka pozeljela...Zna se na koje igrace ja aludiram...
Nemoj molim te da mi branis Ibisevica koji je protiv Njemacke od 100 duela izgubio svih 100...Ne bi gori prosjek imao ni moj rahmetli dedo...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2010, 19:23

mi ne mozemo igrati sa ovom ekipom moderan fudbal, nikad necemo parirati npr; Novom Zelandu ili Alziru, ekipama koje trce...Pojeli bi nas druze...
Novi Zeland i Alzir hahah
@carina, pa kako mislis da smo parirali Belgiji, Turskoj, Spaniji (prva tekma) i ostalim ekipama. Oni ne trce?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jun 2010, 19:33

calcio je napisao/la:
mi ne mozemo igrati sa ovom ekipom moderan fudbal, nikad necemo parirati npr; Novom Zelandu ili Alziru, ekipama koje trce...Pojeli bi nas druze...
@carina, pa kako mislis da smo parirali Belgiji, Turskoj, Spaniji (prva tekma) i ostalim ekipama. Oni ne trce?
A i ti Calcio, samo bi se prepucavao..Neka, neka, postujem 8-) Evo odgovora...
Prvo, Ubrzo nakon sto je Belgija skontala nasu igru, za tri dana u Zenici su bili puno bolji, ako se sjecas u drugom poluvremenu su nas vile pronosale...Ako se sjecas, protiv Turske su nas isto vile pronosale a i protiv njih smo imali negativan skor...Spanija???? Spanija nas je druze, razmontirala, ocitala nam je lekciju u BiH, lekciju koju ti a i mnogi drugi nece nikako da registruju...Razvalila nas u svim segmentima igre, i mi opet hocemo nekakvu sporu igru cekajuci na Misketov pas...Druze, zatvori nam Misketa protivnik, i mi mozemo letiti samo ko kanarinac u kafezu...
Uz to sve, tada smo imale sve igrace u IN formi...
Ja znam da moj komentar izgleda pesimistican, ali vjeruj mi da stvarno mislim da trenutno ne stojimo dobro...Neophodan nam je pokretljiv, brz i spreman zadnji vezni i bar jedan extra brz igrac koji ce oslobadjati Misketa i Dzeku....Igrac tipa Marko Marin...Nisu druze njih dvojica, Edin i Miske, supermeni...
O odbrani kojoj nam druga ekipa Svedske uvali 4 komada necu nista govoriti....

A Novi Zeland i Alzir??? Da, treba Pape da vidi kako puno, puno, slabiji igraci od onih koje on ima, sa odlicnim pristupom igri, pokretljivostcu i timskim duhom, mogu parirati cak i svjetskom prvaku i Engleskoj, i cak im mogu i glavu otkinuti....

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 20 jun 2010, 19:39

carina je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Prvo, Ubrzo nakon sto je Belgija skontala nasu igru, za tri dana u Zenici su bili puno bolji, ako se sjecas u drugom poluvremenu su nas vile pronosale...Ako se sjecas, protiv Turske su nas isto vile pronosale a i protiv njih smo imali negativan skor...Spanija???? Spanija nas je druze, razmontirala, ocitala nam je lekciju u BiH, lekciju koju ti a i mnogi drugi nece nikako da registruju...Razvalila nas u svim segmentima igre, i mi opet hocemo nekakvu sporu igru cekajuci na Misketov pas...Druze, zatvori nam Misketa protivnik, i mi mozemo letiti samo ko kanarinac u kafezu...
Ja znam da moj komentar izgleda pesimistican, ali vjeruj mi da stvarno mislim da trenutno ne stojimo dobro...Neophodan nam je pokretljiv, brz i spreman zadnji vezni i bar jedan extra brz igrac koji ce oslobadjati Misketa i Dzeku....Igrac tipa Marko Marin...Nisu druze njih dvojica, Edin i Miske, supermeni...

A Novi Zeland i Alzir??? Da, treba Pape da vidi kako puno, puno, slabiji igraci od onih koje on ima, sa odlicnim pristupom igri, pokretljivostcu i timskim duhom, mogu parirati cak i svjetskom prvaku i Engleskoj, i cak im mogu i glavu otkinuti....
Jarane po tvom bi najbolje bilo ukinuti reprezentaciju i kvita ni ti sam neznas staces svega mi....

Sta ima Susic s tim sto nemamo brze igrace???
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jun 2010, 19:43

@sempher fi
Stvarati nove druze..Ne treba trositi prijateljske na Muratovice, Rahimice i ostale dede koji su vec sad na izmaku snaga a ne kakvi ce biti tek kad kvalifikacije budu u punom jeku...Mora ih afirmisati...Mora probati...Morao je sa tim stvarima prodati bar dva, tri igraca u neku jacu ligu..Nastup u repci vidi svak...

A sto se tice toga da neko ako kritikuje, da to i mrzi, objesi macku o rep...Zdrava kritika je uvijek zdrava..Ja bih najvise volio da ovde procitam post nekog Papetoljupca koji mu upucuje bar jednu kritiku, a siguran sam da svaki ima nesto da kaze....I to je najveca mana ovog foruma...Ako mislis da nesto nije u redu, odmah mrzis BiH...e jbg druze, ko je mrzi, ovde ne dolazi sigurno...
Zadnja izmjena: carina, dana/u 20 jun 2010, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2010, 19:45

carina je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Ma ne prepucavam se, nisam uopste konfliktna osoba ali me ponekad ponese :D
Pa kao prvo moram napisati da mi nismo Spanija, nemamo po 3-4 igraca svjetske klase na svakoj poziciji. Imamo to sto imamo. Iz toga sto imamo moramo izvuci maksimum. Kad se sve pogleda, dobro smo igrali prosle kvalifikacije. Mozda smo malo zakazali u barazu, prije svega zbog selektora i njegovih gresaka u taktici i pripremama za utakmicu.
U sljedecim kvalifikacijama, ne vidim nijedan razlog da bi losije odigrali. Igraci su jos iskusniji, neki ce se oprostiti, par novih ce se pojaviti, trener koji zna svoj posao, grupa je solidna. Po meni nema razloga za pesimizam.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2010, 19:50

carina je napisao/la:@sempher fi
Stvarati nove druze..Ne treba trositi prijateljske na Muratovice, Rahimice i ostale dede koji su vec sad na izmaku snaga a ne kakvi ce biti tek kad kvalifikacije budu u punom jeku...Mora ih afirmisati...Mora probati...Morao je sa tim stvarima prodati bar dva, tri igraca u neku jacu ligu..Nastup u repci vidi svak...
A ti novi zaglavili u klubcicima,pa ih skauti haman od sunca ne vide.
Slusajuci o tim novima covjek bi dobio dojam da nam je mlada repka osvojila prvenstvo svjeta.A mi i od Luxemburga po usima dobijemo.
Ovi stariji ''novi''iz Zagliblja ili Budovicki piva ni makac.Godinama tamo,igraci drugi odlaze u ligu petica.A ovi nasi ''novi'' u selu najjaci .Za carsije haman nemaju prevoz sta li.
Imamo to sto imamo,ti novi se mogu pozvati ali ko garantuje da nece biti belaja.Bas sa tim novim.
I onda Pape kriv sto je koji klinac te ''nove'' dovodio.
Ni ove ''stare''ne mozemo utopiti u normalan klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jun 2010, 19:56

@calcio
Ma da. Onaj Quiroz nam zatvorio Misketa i rijesio stvar. Sam je to izjavljivao. Nazalost, mi svi bjezimo od istine..A o Cirinim greskama da i ne govorim prije te tekme...
Ma ja samo zelim druze 11 igraca koji ljube dres....Igraca kao Darko Maletic..Sjecam ga sa se Marakane...Ratovao sa Stankovicem i ekipom, jeo travu...Nazalost, mislim da danas i Pape ide na kartu "provjerenih", a mislim da s njima necemo daleko...Moramo biti pokretljiviji, ali kako??? Neznam, valjda i neko od forumasa zna za te malce nase, brzce...Ja stvarno ne znam...Da znam nekog naseg malca, da negdje igra, ovde bi o njemu trubio i dan i noc...Zvao bi Papeta na mobitel da ga probija kako god zna i umije...Ima korumpirati, ima svasta, ima mu papire dati...Kako druge repke rade...Ako nemas, rodi ga i gotovo....Kad daju papire ovim Alzircima kod nas, neka i nama jednog nadju i dovedu ga hehehe.....

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2010, 20:03

@carina. Ja sam prije Portugala ovdje pisao da moramo igrati sa jednim spicom i Pjanicem i Misketom na sredini, naslutio sam da ce zatvoriti Misketa. Ali dobro sad, bilo pa proslo. Makar je Susic skontao da ima mjesta za njih 2.

Alzir je bolan slaba repka, kako su englezi igrali i NK Travnik bi im uzeo bod :D Da ne govorim kako bi ih Miske & co razvalili :D :D Malo optimizma, kolega

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 20 jun 2010, 20:04

carina je napisao/la:@calcio
Ma da. Onaj Quiroz nam zatvorio Misketa i rijesio stvar. Sam je to izjavljivao. Nazalost, mi svi bjezimo od istine..A o Cirinim greskama da i ne govorim prije te tekme...
Ma ja samo zelim druze 11 igraca koji ljube dres....Igraca kao Darko Maletic..Sjecam ga sa se Marakane...Ratovao sa Stankovicem i ekipom, jeo travu...Nazalost, mislim da danas i Pape ide na kartu "provjerenih", a mislim da s njima necemo daleko...Moramo biti pokretljiviji, ali kako??? Neznam, valjda i neko od forumasa zna za te malce nase, brzce...Ja stvarno ne znam...Da znam nekog naseg malca, da negdje igra, ovde bi o njemu trubio i dan i noc...Zvao bi Papeta na mobitel da ga probija kako god zna i umije...Ima korumpirati, ima svasta, ima mu papire dati...Kako druge repke rade...Ako nemas, rodi ga i gotovo....Kad daju papire ovim Alzircima kod nas, neka i nama jednog nadju i dovedu ga hehehe.....
Upravu si za to ako nema rodi ga ee sad dolazimo do problema evo koliko treba da Mujdza dobije drzavljanstvo,e sad zamislio da je to neki brazilac nikad ga dobio nebi ,a radi koga da mi je znati????
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jun 2010, 20:06

harishp je napisao/la:
carina je napisao/la:@sempher fi
A ti novi zaglavili u klubcicima,pa ih skauti haman od sunca ne vide.
Slusajuci o tim novima covjek bi dobio dojam da nam je mlada repka osvojila prvenstvo svjeta.A mi i od Luxemburga po usima dobijemo.
Ovi stariji ''novi''iz Zagliblja ili Budovicki piva ni makac.Godinama tamo,igraci drugi odlaze u ligu petica.A ovi nasi ''novi'' u selu najjaci .Za carsije haman nemaju prevoz sta li.
Imamo to sto imamo,ti novi se mogu pozvati ali ko garantuje da nece biti belaja.Bas sa tim novim.
I onda Pape kriv sto je koji klinac te ''nove'' dovodio.
Ni ove ''stare''ne mozemo utopiti u normalan klub.
Hheeh..Evo mog druga Hareta...Pozz...
Ne govorim ja o nasoj mladoj repci, zna se kako se dolazi u nasu mladu repku i ne racunam na nju nikako...Kakav nam savez takva nam i mlada repka...Ima igraca po Europi, valjda to neko prati negdje...Odmah ga treba "uzeti" a ne onda kukati kako Subotic iz Banjaluke igra za Srbiju i slicno...Uzmi ga, bola, Pape dok je vruc...Pusti price koje pricas "kad dodje u Bundesligu, racunat cu na njega"....Jasta ce tebe neko cekati, nos te djavo...Uzmi ga dok je vruc...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2010, 20:10

Da se to tako stvara iz nebuha.I San Marino bi ponekad nesto umocio ili stvorio.
Nemas ga sta uzimati ako nece.ili pogotovo da ti igra nezadovoljan i preko one stvari.
Sa Z-uboticem je razgovarano odmah.i kako Bola rece nakon razgovora''nosi ga djavo'' :roll:
Takvih ih vrije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jun 2010, 20:18

Ne znam stvarno za Mujdzu..Da znam kakav je, rekao bi nesto..Ali eto valja probati.. Za ovog Majkica sam govorio stalno, otisao u taj Kiryla Sovetov, odmah ga uzeli, cuo se sa njim, potpisao extra ugovor...22 godine, zadnji vezni, Banjalucanin, pogadja spica u nogu, kupi lopte, trci brate ko da igra u Premier ligi pravoj a ne u nasoj...A extra covjek, extra...Startovi perfektni, jos nisam vidio da ga je neko pretrcao, a kamoli predriblao.....Kad su lani dolazili skauti, gurali im ovi nasi igraca i igraca, a samo Danijel dobio pet ponuda za probu...Na prvoj je otisao :oops: ...Stvarno volim fudbal, pratim te neke igrace, a u njega sam se zaljubio cim je dosao u Velez...Momak nije imao ledja, zato su se drugi igraci na njegovim ledjima promovisali...
I stvarno mi je zao sto ga Pape nije bar oprobao, mada sam svojim usima cuo da ga je zapisao prvi put kad ga je gledao...Ja sam veliki bezobraznik druze sto se fudbala tice, cim sam cuo da Pape gleda, uslepao sam se da pored njega, sjedim i slusam ga...Gledao je tri tekme Široki-Velez, Zrinjski-Velez, Sarajevo - Velez...Samo je Danijela Majkica zapisao, i to u prvoj tekmi... E zasto ga nije oprobao, boga ti pitaj :oops:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 jun 2010, 20:22

harishp je napisao/la:Da se to tako stvara iz nebuha.I San Marino bi ponekad nesto umocio ili stvorio.
Nemas ga sta uzimati ako nece.ili pogotovo da ti igra nezadovoljan i preko one stvari.
Sa Z-uboticem je razgovarano odmah.i kako Bola rece nakon razgovora''nosi ga djavo'' :roll:
Takvih ih vrije.
Ma on mi pao na pamet prvi...Nadam se da se radi na tome...Eto Bola je pricao, svaka cast...Mora se bar pricati i probati...E odo gledat ovu Slonovacu, kako nam Vaha nije spremio jednog malog crnog :D :D
Pozz forumasi...Ne svadjajte se puno, nema nas 100 miliona, ali ima nas dovoljno...
Samo trebamo igrace koji znaju koji dres nose...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 20 jun 2010, 20:57

carina je napisao/la:@calcio

Ma ja samo zelim druze 11 igraca koji ljube dres....Igraca kao Darko Maletic..Sjecam ga sa se Marakane...Ratovao sa Stankovicem i ekipom, jeo travu...
Vjerovatno si mislio na Ninu Milenkovica :D Kakav crni Maletic :D
Daleko mu kuca bila :lol:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 20 jun 2010, 21:16

kimbo je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Ev malo Misimovica,kad se samo sjetim kako je VELIKOG CASILASA bacio na pod,ufffffff,to mogu samo rijetki...Kimbo uzivaj :P :P :P
[youtube][/youtube]
Vrlo ljepo :D samo da se to cesce desava , cudi me samo kako ga neki od velikih timova ne kupi kada ovako zari i pali
nego kupuju tamo neke Jovanovice i Modrice . Trebali bi se osvrnuti malo vise strani agenti ovdje na forum.
Misimovic ce uvjek meni biti limitiran igrac koji ima inteligenciju samo mu fizika nedostaje ima nesrecu sto je stadion toliki koliki je. Al to najbolje znaju njegovi suigraci i treneri kada odbrana curi i kada moraju za njega trcati.
E moj Kimbo,omalovazavas lika koji nam je podario toliko lijepih trenutaka,zalosno...Kazes da je bilo malo cesce ovo,PA KAKO TE NIJE STID,il ti pratis reprezentaciju otkako je Susic dosao il se pravis da se ne sjecas kolko je Miske golova dao i asistirao u drzavnom dresu.Al ti bi radije Maletica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 jun 2010, 21:35

demir44 je napisao/la: E moj Kimbo,omalovazavas lika koji nam je podario toliko lijepih trenutaka,zalosno...Kazes da je bilo malo cesce ovo,PA KAKO TE NIJE STID,il ti pratis reprezentaciju otkako je Susic dosao il se pravis da se ne sjecas kolko je Miske golova dao i asistirao u drzavnom dresu.Al ti bi radije Maletica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ni jedan Messi ne moze sebi priustiti hodanje po terenu a ovaj hoda ima par utakmica.... svaki igrac ako osjeca da ne moze ili da mu se ne trci ima klupa pogotovo ako je alterntiva Pjanic !!!!!!!!!! Uz to je preosjetljiv kao neka zena kada treba da dobije: Kodro i kapitenska traka , sukob sa Cirom a sada mu smeta i sto Wolfburg hoce da kupi Ballacka.
Evo citam i kaze da smo bolji od puno reprezentacija na SP jesmo ahhaaa ...to nasi rezultati pokazuju pogotovo njegova igra u odlucujucim tekmama ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 jun 2010, 21:41

Ma kakav Misimovic, cuo sam tako negdje od nekog druga, da nije ni standardan u Vfl Wolfsburg-u, pratim ga dobro, nije ove sezone skoro nikako ni igrao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.