FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dino lj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dino lj » 18 jun 2010, 22:17

Komsije puno srece u izboru pravih ljudi,otjerajte mufljuze na vrijeme pa da vam ako Bog da bolje krene.Samo vi i mi mozemo od BH-a fudbala napraviti nesto.Mene najvise nervira kao navijaca sto ivama i nama u uprave dolaze ljudi koji se ubise da su tu samo iz ljubavi prema klubovima i da ih licni profit ne zanima(sto je cista laz).Ja kao navijac bit cu najsrecniji kada u upravu Zelje dodje covjek koji ce javno reci da je tu poslovno i da za svaku ulozenu marku zeli da zaradi tri i da zeli stvoriti klub koji ce donositi profit(pa u citavom svijetu je tako).Kada takvi ljudi budu ulagali i dolazili u Zelju i Sarajevo onda mozemo i mi i vi ocekivati bolja vremena.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 18 jun 2010, 23:03

bekrija1990 je napisao/la:Blekic je navijac Zelje ili je nedavno promijenio dres, sto se svodi na isto - prodana dusa i smrad. Dolazio je na Grbavicu i pokusavao je uci u Zelju prije par godina i nije prosao, a sada to pokusava u komsijskom klubu. Isto tako je Faruk Telebecirevic, inace navijac Sarajeva, pokusao uci u upravu Sarajeva pocetkom 2000-te, pa je nakon tog propalog pokusaja uspio to u Zelji. Rezultate smo vidjeli - samo ga je interesovala pobjeda u derbiju kako bi kontrirao onima koji su bili protiv njega dok je pokusavao uci u Sarajevo.

Mene boli briga ko ce uci u upravu Sarajeva, ali me nerviraju ljudi koji nemaju veze sa loptom, a ocito ih interesuju neke druge stvari. Nek vam je sa srecom.

Ti ocito izmisljas stvari da bi zakuhao,ili pojma nemas da je Blekic veci Pitar od vecine nas na forumu,a da je pokusavao uci u Zelju to je presmjeno,jer on da je to htio vi bi ga objerucke prihvatili,jer je covjek pun ko brod.Ovo pisem jer ga licno poznajem tako da je smijesno ovo sto pises i pokusavas lazima ocrniti covjeka da li namjerno ,ili iz neznanja pojma nemam. :idea:

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 19 jun 2010, 07:09

21.06.2010 !

Biti ili ne biti !

UPRAVA NAPOLJE!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 19 jun 2010, 08:59

Respektiva je napisao/la:21.06.2010 !

Biti ili ne biti !

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA CAO YEBEMO VAM SVE
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 19 jun 2010, 11:26

cena je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:Blekic je navijac Zelje ili je nedavno promijenio dres, sto se svodi na isto - prodana dusa i smrad. Dolazio je na Grbavicu i pokusavao je uci u Zelju prije par godina i nije prosao, a sada to pokusava u komsijskom klubu. Isto tako je Faruk Telebecirevic, inace navijac Sarajeva, pokusao uci u upravu Sarajeva pocetkom 2000-te, pa je nakon tog propalog pokusaja uspio to u Zelji. Rezultate smo vidjeli - samo ga je interesovala pobjeda u derbiju kako bi kontrirao onima koji su bili protiv njega dok je pokusavao uci u Sarajevo.

Mene boli briga ko ce uci u upravu Sarajeva, ali me nerviraju ljudi koji nemaju veze sa loptom, a ocito ih interesuju neke druge stvari. Nek vam je sa srecom.
Ti ocito izmisljas stvari da bi zakuhao,ili pojma nemas da je Blekic veci Pitar od vecine nas na forumu,a da je pokusavao uci u Zelju to je presmjeno,jer on da je to htio vi bi ga objerucke prihvatili,jer je covjek pun ko brod.Ovo pisem jer ga licno poznajem tako da je smijesno ovo sto pises i pokusavas lazima ocrniti covjeka da li namjerno ,ili iz neznanja pojma nemam. :idea:
Sto bih vam kuhao, kada se kod vas se ne moze vise zakuhati nego sto ste vec sami sebi zakuhali :oops: Opet kazem, boli me briga ko ce vam uci u upravu, ali imam pravo da generalno kazem - nerviraju me ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, ali ocito imaju neki svoj tal.
Samo jedno pitanje iz mog neznanja: Kada je vec tako "veliki pitar" i pun kao brod, gdje je bio taj Blekic u posljednjih 10 godina?
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 jun 2010, 13:58

Skupština u ponedjeljak mi je važnija od izbora ove godine !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 jun 2010, 14:06

Biti ili ne biti !
Slažemo se, šta misliš koga bi mogli izvući i proći :lol:

Znači, raspad sistema kod komšinica. Lijepo.

PS Blekićevo ime se vuklo i često spominjalo na 60 minuta, Slobodnoj Bosni :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 19 jun 2010, 14:23

nikad_izvini je napisao/la:

Biti ili ne biti !

PS Blekićevo ime se vuklo i često spominjalo na 60 minuta, Slobodnoj Bosni :lol:
Kad se vrate komšije , o njima će se praviti emisije..

Adnan Hadzimuratovic -predsjednik skupstine sve gore od goreg :S

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 19 jun 2010, 14:32

Respektiva je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

Biti ili ne biti !

Kad se vrate komšije , o njima će se praviti emisije..

Adnan Hadzimuratovic -predsjednik skupstine sve gore od goreg :S

Odkud ti ta informacija i nije mi jasno doktor u klubu pedsjednik skupstine.Ma neka tako nam i treba kad nam ne valja niko ,onda neko mora fujjjjj.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 20 jun 2010, 02:30

Informacije neke , ali ne treba ništa pričat o skupštini i o mogucim ljudima..

Sačekamo ko ljudi 21.6 i onda komentarišemo :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 jun 2010, 08:54

Respektiva je napisao/la:Informacije neke , ali ne treba ništa pričat o skupštini i o mogucim ljudima..

Sačekamo ko ljudi 21.6 i onda komentarišemo :D

Slazem se da ne treba pricti,ali ovde ima vise lupetanja nego tacni informacija,pa niko tome i ne daje neku posbnu paznju spominjanjem nekih imena kao kanditata za predsjednika kluba.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 20 jun 2010, 09:03

ma ljud treba razmisljati pozitivno,tesko da moze bilo ko biti gori od sadasnje trojke

ZAVRSICE SE I OVA NASA BITKA I NAS CE SJEVER OPET BITI NAJACI
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 jun 2010, 09:10

Hairlija je napisao/la:ma ljud treba razmisljati pozitivno,tesko da moze bilo ko biti gori od sadasnje trojke

ZAVRSICE SE I OVA NASA BITKA I NAS CE SJEVER OPET BITI NAJACI
Ma nek bude promjena ,a i ovo sto pise u Avazu o kandidatima ti ljudi imaju lovu sto je jako bitno,jer se sad fudbal igra samo radi novca.I jako je bitno da obecavaju ulaganje i kupvinu igraca kao i borbu za titulu sto prije nije bio slucaj uvjek se trazio neki razlog ako neuspiju da je neko drugi kriv.

alibi

Post Postao/la alibi » 20 jun 2010, 09:27

NAKON SUTRASNJE SJEDNICE NISTA VISE NECE BITI KAO PRIJE..........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 20 jun 2010, 20:40

Sretno Vam sutra ;)
A C A B !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 jun 2010, 21:16

Cuvajte se vi lopovi iz kluba sutra ce doci i vas kraj!

Zazelite nam srecu sutra

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 20 jun 2010, 21:22

moderatori sto mi izbrisaste post,sta ako sam stavio pjesmu koja je upucena protiv uprave :?:

UPRAVA CAO

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 20 jun 2010, 21:24

Hairlija je napisao/la:moderatori sto mi izbrisaste post,sta ako sam stavio pjesmu koja je upucena protiv uprave :?:

UPRAVA CAO

Uvijek je administracija bila protiv nas al enma veze ! znam iz iskustva ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 jun 2010, 21:30

klipovi navijanja se uklanjaju sa foruma. ovo nije tifo forum.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 20 jun 2010, 21:52

Vraća se ZLO !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 31 gost.