Zvjezdan Misimović

suntu jeu
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la suntu jeu » 08 jun 2010, 23:04

KONGO je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
KONGO je napisao/la: Ti izgleda previse citas/gledas hrvatske medije.
Jah, zbog hrvatskih medija ga žele Man Utd, Real i Milan. Najvjerovatnije da su mu zahvaljujući hrvatskim medijima Spursi dali novi ugovor po kojem će zarađivati 5,5 miliona eura po sezoni.
Ja, zele ga bas kao i Dzeku :mrgreen: !

Pa i nije baš. Luka se dokazao u Premiership-u, a za Džeku još uvijek nisu sigurni i ne daje im se toliko novac. Ipak jedan igrač koji se dokaže u Bundesligi i ne znači mnogo za ove ostale. Ovi klubovi su odmah bili spremni za Modrića iskeširati 40 miliona eura, a najnovija ponuda Manchestera je tri igrača(Michael Carrick, Anderson i Tomasz Kuszczak) koja su u vrijednosti 50 miliona eura(po transfermarktu). Real daje nekih 37 mil. eura, itd.. Uglavnom Luka je izjavio da mu je fino i sa ovim novim podebljanim ugovorom nema namjeru da ide bilo gdje.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 jun 2010, 23:06

KONGO je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Misimović, ruku na srce, ove sezone Modriću ne može ni cipele očistiti .
Sto bi on njemu cistio cipele, kad Misketu to ima ko da radi u Bundesligi ?

Bolje biti kralj u svom selu, nego prosjek u gradu. Aj vozdra ;)

Pa da, ima tvoja ''mudrosti''. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 jun 2010, 00:31

Puca mi klinac i za Kranjcara.Luku,Corluku,Horluku i ostale...a pogotovo ove orlase.
Jedino sto mogu Misketu pozeliti sezonu kao pretproslu i da ga trener bilo koji malo nagazi.
Pitajte Jamesa golmana bivseg repke Engleske, kako Miske igra protiv njih
usput.
Sto se Engleske tice tamo ni Radeljicu nebih pozelio da ode.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 09 jun 2010, 01:39

:lol: Nevjerovatno..

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 jun 2010, 10:13

Miske je zmaj i itekako bi dobro dosao Evertonu, zajedno sa Artetom i Cahilom, te Pienarom i Rodwelom pozadi bi cinio respektabilan vezni red.

Everton pod Moyesom tezi nadigravanju i igraju za gol vise. U odnosu na izvikani Wolfsburg svakako napredak u karijeri.

Tako bi u Wolfu od tvoraca titule ostao samo Grafite, trener Magat je vec otisao, Miske i Dzekson kad odu, vukovi se mogu upustiti u borbu za opstanak.
Cuva Bog Zelju svog!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2010, 11:53

Sa dnevnog avaza.

Misimović: BiH je bolja od pola reprezentacija u Africi
Sada me tek boli što se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo, kazao je naš reprezentativac

Zvjezdan Misimović je već sedam dana na odmoru u grčkom Agios Nikitasu. Tokom dana uglavnom vrijeme provodi na jahti sa porodicom, gdje mu društvo prave supruga Štefanija, te sinovi Luka i Niko.

Popodne je i navečer u hotelskoj sobi, gdje prati mečeve Mundijala u Južnoj Africi.

Grčka avantura

Prije nego što smo započeli temu Mundijal, našeg reprezentativca i igrača Volfsburga smo pitali „kakvi su uslovi za ljetovanje u Grčkoj“.

- Prelijepo nam je. Smješteni smo u hotelu u gradu Agios Nikitas i uslovi su fantastični. Popunjenost je također solidna, bez obzira na to što se igra Svjetsko prvenstvo. U Grčkoj ću ostati do 20. juna - kaže Misimović.

Pratite li mečeve na SP?

- Gledao sam sve utakmice i u dosadašnjem dijelu takmičenja nisam primijetio neki poseban kvalitet na Mundijalu. Jedino su nešto Nijemci i Argentinci pokazali, ostali prosjek - kaže Misimović.

Čak i Englezi?

- I oni. Na stranu što su primili pacerski gol protiv Amerikanaca, ali me u igri nisu oduševili. U drugom dijelu su napravili svega jednu šansu, a očekivao sam strašan pritisak da dođu do pobjede.

Njemačka je pokazala dominaciju, a Vi ste im sa Džekom, Pjanićem, Ibiševićem... u Frankfurtu u prvom dijelu susreta očitali lekciju?

- Njemačka će, kao što sam i rekao prije Mundijala, biti u samom vrhu. Očekujem da se plasiraju najmanje u polufinale. Sada se tek vidi vrijednost našeg tima. Da smo još samo bili u fizičkoj snazi...

Pobijedili smo na Koševu Ganu, u Mariboru dobro „isprašili“ Sloveniju, ali u Južnoj Africi nema naše reprezentacije?

- Kada vidim koliko samo ima prosječnih ekipa u Južnoj Africi, onda bez razmišljanja kažem da je i za nas bilo mjesta na Mundijalu. Sada me tek boli što se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo.

Smatrate li da bismo nešto napravili?

- Naravno! Imamo bolju ekipu od pola reprezentacija koje igraju u Južnoj Africi. Čak smatram da bismo bili hit Mundijala.

Kakve su reakcije u Agrios Nikitasu nakon poraza Grčke?

- Svi su razočarani. Imali su velika očekivanja, ali Grčka protiv Južne Koreje nije pokazala gotovo ništa. Nije mi jasno kako su oni izbacili Ukrajinu iz baraža.

Portugalski izazov

Šta može Portugal danas (utorak, 16 sati) protiv Obale Slonovače?

- Bit će teško, ali i ne očekujem da Portugalci ostvare sjajan plasman. Borit će se oni za prolaz iz grupe. Ova utakmica im je i najvažnija, jer se protiv Brazila ne mogu nadati bodovima.

Nadate li se Vi prelasku u Atletiko Madrid ili Everton?

- Znam za interes oba kluba, ali ne znam šta bih Vam kazao. Vidjet ćemo, samo polako, jer još nisu na djelu veliki transferi. Pravi ugovori se tek potpisuju nakon Mundijala kazao je Misimović.

Kontakti preko mobitela

Da li Vam društvo u Agros Nikitasu pravi možda neko od naših reprezentativaca, suigrača iz Volfsburga?

- Nema nikoga u blizini ni 1.000 kilometara. U Nikitasu sam samo s porodicom, a sa suigračima sam u kontaktu putem mobitela. Čujemo se, a uglavnom svi odmaramo. Jedino Rahimić trenira sa CSKA - kaže Misimović.

Pripreme startaju 1. jula

Kada počinju, eventualne, pripreme u Volfsburgu?

- Dužan sam se javiti na prozivku 1. jula. Do tada sam slobodan, a sumnjam da ću, ako i odem u drugi klub, potpisati prije 1. jula. Dakle, javit ću se na prozivku u Volfsburg - kaže Misimović.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 19 jun 2010, 11:09

eh Misimovicu, da si 'igrao' protiv Portugala mozda bi i bili na svjestskom
a da smo bolji od pola repki na svjetskom, mozda po talentu i tehnici itd ali kao tim sigurno nismo (dizemo se lako pa padamo jako)
nemamo puno toga a najvise nam fale dva tri dobra krila ali haj da smo se kvalifikovali mozda bi se i spremili nekako

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 19 jun 2010, 11:14

kuk je napisao/la:eh Misimovicu, da si 'igrao' protiv Portugala mozda bi i bili na svjestskom
a da smo bolji od pola repki na svjetskom, mozda po talentu i tehnici itd ali kao tim sigurno nismo (dizemo se lako pa padamo jako)
nemamo puno toga a najvise nam fale dva tri dobra krila ali haj da smo se kvalifikovali mozda bi se i spremili nekako
Bravo!
Nama fale oba krila,ako to rijesimo do kvalifikacija nema zime za nas,samo dva brza igraca na bokove i kada tu bude jos Mujdza mozda i Papac ima da deremo "La Coste"...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2010, 20:43

Principatus je napisao/la:Sa dnevnog avaza.

Misimović: BiH je bolja od pola reprezentacija u Africi
Sada me tek boli što se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo, kazao je naš reprezentativac

Zvjezdan Misimović je već sedam dana na odmoru u grčkom Agios Nikitasu. Tokom dana uglavnom vrijeme provodi na jahti sa porodicom, gdje mu društvo prave supruga Štefanija, te sinovi Luka i Niko.

Popodne je i navečer u hotelskoj sobi, gdje prati mečeve Mundijala u Južnoj Africi.

Grčka avantura

Prije nego što smo započeli temu Mundijal, našeg reprezentativca i igrača Volfsburga smo pitali „kakvi su uslovi za ljetovanje u Grčkoj“.

- Prelijepo nam je. Smješteni smo u hotelu u gradu Agios Nikitas i uslovi su fantastični. Popunjenost je također solidna, bez obzira na to što se igra Svjetsko prvenstvo. U Grčkoj ću ostati do 20. juna - kaže Misimović.

Pratite li mečeve na SP?

- Gledao sam sve utakmice i u dosadašnjem dijelu takmičenja nisam primijetio neki poseban kvalitet na Mundijalu. Jedino su nešto Nijemci i Argentinci pokazali, ostali prosjek - kaže Misimović.

Čak i Englezi?

- I oni. Na stranu što su primili pacerski gol protiv Amerikanaca, ali me u igri nisu oduševili. U drugom dijelu su napravili svega jednu šansu, a očekivao sam strašan pritisak da dođu do pobjede.

Njemačka je pokazala dominaciju, a Vi ste im sa Džekom, Pjanićem, Ibiševićem... u Frankfurtu u prvom dijelu susreta očitali lekciju?

- Njemačka će, kao što sam i rekao prije Mundijala, biti u samom vrhu. Očekujem da se plasiraju najmanje u polufinale. Sada se tek vidi vrijednost našeg tima. Da smo još samo bili u fizičkoj snazi...

Pobijedili smo na Koševu Ganu, u Mariboru dobro „isprašili“ Sloveniju, ali u Južnoj Africi nema naše reprezentacije?

- Kada vidim koliko samo ima prosječnih ekipa u Južnoj Africi, onda bez razmišljanja kažem da je i za nas bilo mjesta na Mundijalu. Sada me tek boli što se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo.

Smatrate li da bismo nešto napravili?

- Naravno! Imamo bolju ekipu od pola reprezentacija koje igraju u Južnoj Africi. Čak smatram da bismo bili hit Mundijala.

Kakve su reakcije u Agrios Nikitasu nakon poraza Grčke?

- Svi su razočarani. Imali su velika očekivanja, ali Grčka protiv Južne Koreje nije pokazala gotovo ništa. Nije mi jasno kako su oni izbacili Ukrajinu iz baraža.

Portugalski izazov

Šta može Portugal danas (utorak, 16 sati) protiv Obale Slonovače?

- Bit će teško, ali i ne očekujem da Portugalci ostvare sjajan plasman. Borit će se oni za prolaz iz grupe. Ova utakmica im je i najvažnija, jer se protiv Brazila ne mogu nadati bodovima.

Nadate li se Vi prelasku u Atletiko Madrid ili Everton?

- Znam za interes oba kluba, ali ne znam šta bih Vam kazao. Vidjet ćemo, samo polako, jer još nisu na djelu veliki transferi. Pravi ugovori se tek potpisuju nakon Mundijala kazao je Misimović.

Kontakti preko mobitela

Da li Vam društvo u Agros Nikitasu pravi možda neko od naših reprezentativaca, suigrača iz Volfsburga?

- Nema nikoga u blizini ni 1.000 kilometara. U Nikitasu sam samo s porodicom, a sa suigračima sam u kontaktu putem mobitela. Čujemo se, a uglavnom svi odmaramo. Jedino Rahimić trenira sa CSKA - kaže Misimović.

Pripreme startaju 1. jula

Kada počinju, eventualne, pripreme u Volfsburgu?

- Dužan sam se javiti na prozivku 1. jula. Do tada sam slobodan, a sumnjam da ću, ako i odem u drugi klub, potpisati prije 1. jula. Dakle, javit ću se na prozivku u Volfsburg - kaže Misimović.

On sa ovim izjavama moze Qurcu svirati to je trebao pokazati na terenu kao i ostali reprezentativci...a ne mlatiti praznu slamu mi smo bolji...bla bla i mrtav konj zna da smo bolji,ali sto to vi niste pokazali to je vas problem sad sjedite kuci i gledajte kako Novi Zeland igra...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2010, 21:24

Upravo tako. Miske samo pametuje, a kad treba nesto uradit u velikim utakmicama, nigdje ga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 23 jun 2010, 15:28

Nesto je zasmrdilo protiv Portugala.. Ja sam 100% siguran da je pritisak dosao sa strane rsa i dodika.. Jer oni defenitivno nezele da BiH napreduje, jer to spaja narod i drzavu..

ja sam veliki fan misketa, al da znam imalo da je bio nesto umjesan, odmah bi ga trebalo izbrisati sa liste..
a izvinjavam se ako nisam u pravu...
BLUE NATION.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2010, 15:32

Svako Svjetsko prvenstvo, ili Evropsko "Ma bili bi hit". Pa plasirajte se jednom, ne igramo mi nego vi :roll:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2010, 15:37

Jaydoo82 je napisao/la:Nesto je zasmrdilo protiv Portugala.. Ja sam 100% siguran da je pritisak dosao sa strane rsa i dodika.. Jer oni defenitivno nezele da BiH napreduje, jer to spaja narod i drzavu..

ja sam veliki fan misketa, al da znam imalo da je bio nesto umjesan, odmah bi ga trebalo izbrisati sa liste..
Ako je "umjesan" treba mu pucat u celo ... a nije to samo do igraca, i sudija nas je unistio samo je sjeckao igru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 jun 2010, 20:36

Jaydoo82 je napisao/la:Nesto je zasmrdilo protiv Portugala.. Ja sam 100% siguran da je pritisak dosao sa strane rsa i dodika.. Jer oni defenitivno nezele da BiH napreduje, jer to spaja narod i drzavu..

Sto odma udaras po Misketu, pitas li se mozda da je neko drugi mogao nesto tako da uradi, ako je bilo sta da zasmrdi???
Miske je porfesionalac, nije on od tog posla.
Kanite se Mikadove suplje price.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2010, 11:38

Kakvo sran*e covjek sve nece ovdje procitati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jun 2010, 11:49

slika

Doktor Wolfsburga Pfeiler nam je u objašnjenju snimka napisao i svoju dijagnozu:

"Primjetan početak stvaranja tečnosti u koljenu usljed istegnuća ligamenata. Dijagnoza: Unutrašnje istegnuće tetiva lijevog koljena", napisano je u nalazu njemačkog doktora.

Ali to je sve samo laz, sto se oko nas... :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 jun 2010, 14:05

Ma to je Dodik falsifikovao
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 jun 2010, 14:52

Misimovic je to namjerno uradio.Ovako ce igrajuci u BL i nigdje vise.Moci ce se za velike pare utaliti.
Da su otisli na svjetsko prvensvo i kojim slucajem odigrali dobro koju tekmu protiv najjacih.Morali bi se igraci sekirati pozivima jacih ekipa,boljih ugovora i samo bezveze imati glavobolju.
Dodik i ostali su ovako postali prvaci svijeta i mnogo su jaki.Dva vagona psenice su dosla na kucnu adresu Misketa.
I vec je to negdje utopljeno.............................................................. :lol:
Ja vise od smjeha nemogu. :mrgreen:
P.S Nego oci moje pametne,to ispada da je Vedo bio isto veliki ''zlocinac'' sto se nasao na sutu Muslimovica.
Spahic i jos koji sto su dobili parne zute kao i Salihovic zbog crvenog.Cirkan sto ih nije izostavio ranije,Mudonja sto je i spreman bio sto puta slabiji od povjedjenog Misketa.rezervni igraci sto su sjedili cjelo vrijeme dok se utakmica igrala,Selma Bajrami sto je zauzela mjesto u VIP lozi.I tako dalje i tako blize.
Idite pratite bocanje i javite mi rezultat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jun 2010, 17:50

Pitam se koliko ce ovdje potrajati, dok se "najnovija vijest" prosiri: Chelsea hoce Misketa.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 jun 2010, 18:55

Senzacija: Zvjezdan Misimović na pragu prelaska u Chelsea!

27-godišnji Zvjezdan Misimović, Wolfsburgov igrač sredine terena i reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je nedavno povezivan sa Milanom i Schalkeom 04, čini se da je na korak da taj sportista – umjesto u Madridu – da prema glasinama od strane britanskih medija završi u Chelseaju, javljaju mediji u Italiji.

Izgleda da je Chelsea spreman ponuditi 12 miliona eura za tog igrača čiji ugovor istječe u junu 2013. godine.

24sata.info

Bolje je biti na klupi Celzijeva nego u prvih jedanest u Volfsburgu. :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.