calcio je napisao/la:mi ne mozemo igrati sa ovom ekipom moderan fudbal, nikad necemo parirati npr; Novom Zelandu ili Alziru, ekipama koje trce...Pojeli bi nas druze...
Novi Zeland i Alzir hahah
@carina, pa kako mislis da smo parirali Belgiji, Turskoj, Spaniji (prva tekma) i ostalim ekipama. Oni ne trce?
A i ti Calcio, samo bi se prepucavao..Neka, neka, postujem

Evo odgovora...
Prvo, Ubrzo nakon sto je Belgija skontala nasu igru, za tri dana u Zenici su bili puno bolji, ako se sjecas u drugom poluvremenu su nas vile pronosale...Ako se sjecas, protiv Turske su nas isto vile pronosale a i protiv njih smo imali negativan skor...Spanija???? Spanija nas je druze, razmontirala, ocitala nam je lekciju u BiH, lekciju koju ti a i mnogi drugi nece nikako da registruju...Razvalila nas u svim segmentima igre, i mi opet hocemo nekakvu sporu igru cekajuci na Misketov pas...Druze, zatvori nam Misketa protivnik, i mi mozemo letiti samo ko kanarinac u kafezu...
Uz to sve, tada smo imale sve igrace u IN formi...
Ja znam da moj komentar izgleda pesimistican, ali vjeruj mi da stvarno mislim da trenutno ne stojimo dobro...Neophodan nam je pokretljiv, brz i spreman zadnji vezni i bar jedan extra brz igrac koji ce oslobadjati Misketa i Dzeku....Igrac tipa Marko Marin...Nisu druze njih dvojica, Edin i Miske, supermeni...
O odbrani kojoj nam druga ekipa Svedske uvali 4 komada necu nista govoriti....
A Novi Zeland i Alzir??? Da, treba Pape da vidi kako puno, puno, slabiji igraci od onih koje on ima, sa odlicnim pristupom igri, pokretljivostcu i timskim duhom, mogu parirati cak i svjetskom prvaku i Engleskoj, i cak im mogu i glavu otkinuti....