SP - Grupa F

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 24 jun 2010, 20:16.

Italija
135
41%
Paragvaj
121
37%
Novi Zeland
20
6%
Slovacka
50
15%

Ukupno glasova: 326

JuveSissoko
Kontakt:

Re: SP - Grupa F

Post Postao/la JuveSissoko » 20 jun 2010, 18:30

Balloteli,Miccoli ,Cassano,to je napad a ne ovi klocevi,sto sam trce a loptu ko lopatom da udaraju, :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2010, 18:30

Ma Italiji je opet,minimalno polufinale ili tako nesto.
Lippi ne Lippi,vazda kljakavo igraju u grupama i onda na guzove prolazenje.
Kako,zasto,kuda tako je.
Generacije calcia prolazi a oni po svome.Sto je jos fazon,uspjesno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2010, 18:33

Ovi Italijani su vec odavno postali nizerazredna ekipa, ekipu cine neki klocevi tipa Iaquinta , Marchisia, Zambrotte, Camoranesio i Gilardina. Dok prave igracine Toti i Del Piero sjede kod kuce.

Sramota !
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 20 jun 2010, 18:35

Amateri im uzese bod. :P Volim iznenađenja !!
Italijani su, budimo realni, nadigrali Amatere u svakom pogledu (sutevi 20:3, korneri 15:0), osim za divno čudo u prekršajima, ali ako je bunker jedini način da se postigne neki rezultat u ovim utakmicama sa velikim, onda OK. Parola je snađi se.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 jun 2010, 18:37

Mrtvi Italijani,ja jos kreten iggram iz x-1....Sto je najtuznije sto ce oni na kraju da se provuku sa 3 remija...ako Paragvaj dobije Zeland,Itali odgovata bod protiv Slovaka....!!!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 jun 2010, 18:37

harishp je napisao/la: Lippi ne Lippi,vazda kljakavo igraju u grupama i onda na guzove prolazenje.
Tacno, samo sto nije bas najbolje upalilo na posljednjem Euru, daj Boze da i ovdje nesto uspiju, ipak je previse igraca u timu koji su tamo samo zbog prijasnjih zasluga, a nikako zbog partija u posljednjih godinu dana.

Sta je bola Daffy, neka igra Maggio kad je tako, mozda da i Dainellija probamo, pa ja, Svjetsko Prvenstvo inace sluzi za uvjezbavanje nekih novih formacija. :?
Support Velez, It's logical! ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jun 2010, 18:38

Balotelli i Cassano da su tu to bi bilo milion puta bolje,i jedan i drugi mogu igrat na krilu...ta prica kako su problemi je bezveze,to oni jedini na svijetu prave probleme...ne,nego Lippi ima nesto protiv njih i nece da ih zovi iako su sigurno bolji od svih koji su pozvani i na krilu a i u napadu...Pazziniu da nije Cassana u Sampi ne bi dao pola golova sto je dao,al ne sijedi idiot nece da pozove najboljeg igraca kojeg Italija trenutno ima i sigurno najveceg talenta...svaka mu cast !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 20 jun 2010, 18:43

Interista di cuore je napisao/la:Balotelli i Cassano da su tu to bi bilo milion puta bolje,i jedan i drugi mogu igrat na krilu...ta prica kako su problemi je bezveze,to oni jedini na svijetu prave probleme...ne,nego Lippi ima nesto protiv njih i nece da ih zovi iako su sigurno bolji od svih koji su pozvani i na krilu a i u napadu...Pazziniu da nije Cassana u Sampi ne bi dao pola golova sto je dao,al ne sijedi idiot nece da pozove najboljeg igraca kojeg Italija trenutno ima i sigurno najveceg talenta...svaka mu cast !
Tačno, Lippi ima nešto protiv njih, on ne voli budale u ekipi. Cassano gdje god je bio, svađao se sa svakim, smirio se u Sampdoriji, i to zato što je tamo uvjerljivo broj 1. A Balotelli... šta da kažem. Redovno se svađao sa Mourinhom, a i ono bacanje dresa ne ide mu u prilog
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 jun 2010, 18:44

Dafi drugar

Ako nemas adekvatnih krila, onda promjenis formaciju u kojoj ce tvoji igraci pruziti maximum. Ko bolan navija za igrace?? Ja samo realno kazem. To bi isto bilo da Dunga stavi Dani Alvesa u sredinu veznog reda, jer je eto zvijezda neka. Ako Marchisio ne moze igrati na krilu, a na mjestu na kojem igra inace ima boljih, onda je logicno klupa za rezerne igrace.

Ako su gatuso i zambrota potroseni igraci, onda je camoranesi duplo potroshen.

Postavio sam ti gore ekipu bez krila, sa tri srednja vezna, 2 krilna napadaca i jednim isturenim
nema potpisa

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2010, 18:44

Kad je vec pozivao toliko igraca iz Juventusa sto onda nije pozvao Giovinca, znam da nije imao bas najbolju sezonu ali njegov stil igre bi im na ovakvim utakmicama pravo dobro dosao. Atomski mrav. Italija nema takvih igraca.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 20 jun 2010, 18:45

Fabrizio Miccoli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 20 jun 2010, 18:47

prije svega moram komentarisat ove price koje se iznova ponavljaju kako u romi nema talijana . . . znaci REALNO nakon ove dvije utakmice mogu rec da je razlog upravo taj sto se forsira veliki juventus i ako cemo se tom pricom vodit u ovoj reprezentaciji mjesto imaju i cassetti (ili motta), perrotta, brighi a bgm i totti . . . jbt de rossi ko rukom dijeli lopte a camoranesi i iaquinta ne znaju ustopat :roll: iaquinta, koji je eto kao najbolji danas bio, cim primi loptu sav se nesto zbuni - neko saljevanje strave mu toplo preporucujem; prvi napadac se nije sastavio s loptom cijelo poluvrijeme a o marchisiju da ne pricam - bruka . . .

gattuso na de rossijevu poziciju, ddr na montolivovu a monto umjesto marchisija; lijevo di natale, desno pepe i gore quagliarella
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 20 jun 2010, 18:50

nije mi jasno kako navijaci juventusa mogu braniti lose igre igraca juventusa , pored chelinia ostali nisu trebali biti ni pozvani jer su svoju kvalitetu odnosno nekvalitetu pokazali u protekloj sezoni , ja necu pricati o balotelliu da je trebao biti pozvan jer ima svojih musica i crn je tako da i nije za repku , ali cassana nikad necu oprostiti lippiu pa i da odbrani titulu svjetskog prvaka , a sad o ovim komentarima i kritikama , misim da se previse bojite i da zaboravljate da su italiji potrebne ovakve situacije iz kojih izadje slozna jaka i nepobjediva , formacijski ne treba nista mijenjati ali bih postavio neke druge igrace na odredjene pozicije , mislim da bi u ovom trenutku najbolje izgledali u slijedecem sastavu
marchetti - dok se ne vrati gigi
zambrota- dobar
ranochia - bonnuchi - uigran stoperski par i vrlo dobar
chellini-konstantno dobar
montolivo - dok se pirlo ne oporavi , ipak andrea organizuje igru italije vec 10 godina
d d rossi-on cini razliku
gatusso - treba nam agesivnosti na terenu a pogotovu na sredini
peppe - za sada dobar
iaquinta - puno vise pokazao od gille , i ovo malo od pazze i qaliarelu nisam gledao pa ne znam u kakvoj je formi
di natalle - star ali jos uvijek brz i zna i zabiti i asistirati

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 20 jun 2010, 18:53

materazzi je napisao/la:nije mi jasno kako navijaci juventusa mogu braniti lose igre igraca juventusa , pored chelinia ostali nisu trebali biti ni pozvani jer su svoju kvalitetu odnosno nekvalitetu pokazali u protekloj sezoni , ja necu pricati o balotelliu da je trebao biti pozvan jer ima svojih musica i crn je tako da i nije za repku , ali cassana nikad necu oprostiti lippiu pa i da odbrani titulu svjetskog prvaka , a sad o ovim komentarima i kritikama , misim da se previse bojite i da zaboravljate da su italiji potrebne ovakve situacije iz kojih izadje slozna jaka i nepobjediva , formacijski ne treba nista mijenjati ali bih postavio neke druge igrace na odredjene pozicije , mislim da bi u ovom trenutku najbolje izgledali u slijedecem sastavu
zambrota- dobar
montolivo - dok se pirlo ne oporavi , ipak andrea organizuje igru italije vec 10 godina
peppe - za sada dobar
iaquinta - puno vise pokazao od gille , i ovo malo od pazze i qaliarelu nisam gledao pa ne znam u kakvoj je formi
Nisi valjda rasista??? Balotelli ima svojih mušica, a Cassano nema???
I Ranocchia nije pozvan na svjetsko, imao je gadnu povredu
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 20 jun 2010, 18:56

gogo_s je napisao/la:
materazzi je napisao/la:nije mi jasno kako navijaci juventusa mogu braniti lose igre igraca juventusa , pored chelinia ostali nisu trebali biti ni pozvani jer su svoju kvalitetu odnosno nekvalitetu pokazali u protekloj sezoni , ja necu pricati o balotelliu da je trebao biti pozvan jer ima svojih musica i crn je tako da i nije za repku , ali cassana nikad necu oprostiti lippiu pa i da odbrani titulu svjetskog prvaka , a sad o ovim komentarima i kritikama , misim da se previse bojite i da zaboravljate da su italiji potrebne ovakve situacije iz kojih izadje slozna jaka i nepobjediva , formacijski ne treba nista mijenjati ali bih postavio neke druge igrace na odredjene pozicije , mislim da bi u ovom trenutku najbolje izgledali u slijedecem sastavu
zambrota- dobar
peppe - za sada dobar
mozda jesam

Nisi valjda rasista??? Balotelli ima svojih mušica, a Cassano nema???
I Ranocchia nije pozvan na svjetsko, imao je gadnu povredu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 jun 2010, 20:36

Adinjo je napisao/la:Nije penal jel???
Nije.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 20 jun 2010, 22:16

Ovu Italiju treba poslat kući. Drago mi je sto je Novi Zeland izvuko bod, drago zbog Woodsy-ja, inace NZ dominira :D

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 20 jun 2010, 22:54

e sad još hladno 1-1 protiv Slovaka i šetnja do fonala... već vidim Cannavara kako ponovo diže pehar.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 20 jun 2010, 23:15

muXmania je napisao/la:e sad još hladno 1-1 protiv Slovaka i šetnja do fonala... već vidim Cannavara kako ponovo diže pehar.
Ma kakvih 1-1, može Novi Zeland pobijedit Paragvaj i eto belaja! Mora se ići na pobjedu! Biće lakše sa Pirlom
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 20 jun 2010, 23:25

gogo_s je napisao/la:
muXmania je napisao/la:e sad još hladno 1-1 protiv Slovaka i šetnja do fonala... već vidim Cannavara kako ponovo diže pehar.
Ma kakvih 1-1, može Novi Zeland pobijedit Paragvaj i eto belaja! Mora se ići na pobjedu! Biće lakše sa Pirlom
ma ne moze NZ Paragvaj uzeti, biće ti protiv Slovačke ko i ove dvije tekme, ubaciće levati jedan kropir niodakle i zabiće ga, pa će se Azzuri ponovo vraćati i to će biti dovoljno...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.