FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Govedarici danas rodjendan, eto NYK cestitaj mu preko facebook stranice
Jedan grad, jedna ljubav!
Aleksandar Subicsamirr je napisao/la:Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !

Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Gdje je crnac?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
-Transferi na relaciji Tuzla-Beograd: Mladen Veselinović u Zvezdi, Aleksandar Subić na Tušnju?
Pero nije bio tehničar neki, nit je imao kakav extra centaršut, ali ga je krasila borbenost i nikada ama baš nikada nije odustajao.SaltCityAttack je napisao/la:ni blizu oni Pere nisu..jedino sto je Burekovic mlad ali etsamirr je napisao/la:Senad Karahmet ili Burekovic lijevi bek.. Samo kazem !
i kad se još samo sjetim one golčine protiv Travnika

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
izvortuzlak1987 je napisao/la:-Transferi na relaciji Tuzla-Beograd: Mladen Veselinović u Zvezdi, Aleksandar Subić na Tušnju?

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Tada je potrcao prema Husrefu da mu hebe od-do, ali ga je kako me sjecanje sluzi Zeba ili Efendic sprijecio u tome. Dugo je taj njihov konflikt tinjao. Jbg...Mortus je napisao/la: i kad se još samo sjetim one golčine protiv Travnika
[youtube][/youtube]
tuzlanski drogba
jel izvala za ovog il?
kolliko je realno da ovakav kalibar dodje jos iz bogaate kine
ako ovo azmir uspije dovest

tuzlanski drogba

jel izvala za ovog il?
kolliko je realno da ovakav kalibar dodje jos iz bogaate kine
ako ovo azmir uspije dovest

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma šta vam je ba. Nama Ako dođe Mahir Karić iz Čelika ima da se udaramo nogom u guzicu. kakvi crnci i europejci.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Joj druže, hvala ti živ mi i zdrav bio i uzbrdo brzDoeTz je napisao/la:Ako Mramor bude fin i uradi ga ponovo, obrisao pp slucajnoRimes87 je napisao/la: Doe brate, znam da je offtopic, ali vrati onaj avatar s Gokuom koji ima grb slobode na kimonu
Sent from my D6603 using Tapatalk
EDIT: ipak sam nasao

Usput, samo da kažem da se mi ovdje možemo do sutra prepucavat', al' niko ne zna ko će za nas potpisat

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Odakle ovoMortus je napisao/la:izvortuzlak1987 je napisao/la:-Transferi na relaciji Tuzla-Beograd: Mladen Veselinović u Zvezdi, Aleksandar Subić na Tušnju?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://faktor .ba/faktor-saznaje-brzonogi-veznjak-slobode-na-meti-crvene-zvezde/Agamemnon je napisao/la:Odakle ovoMortus je napisao/la:izvortuzlak1987 je napisao/la:-Transferi na relaciji Tuzla-Beograd: Mladen Veselinović u Zvezdi, Aleksandar Subić na Tušnju?
Jokerova tetka Sejla Vrabac.Agamemnon je napisao/la:Odakle ovoMortus je napisao/la:izvortuzlak1987 je napisao/la:-Transferi na relaciji Tuzla-Beograd: Mladen Veselinović u Zvezdi, Aleksandar Subić na Tušnju?
🔴⚫️
Ovaj Nigerijac nema sanse da dode kod nas covjek je maserati za nase trabante 

Zadnja izmjena: HElo, dana/u 26 maj 2016, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vise igraca je pod Rubrikom odlasci ... po meni ne razmisljam mnogo o nekim zvijezdama koje mogu doci , ali znam ako izgubimo Veselinovica (zvezda) , Kostica ( partizan ) , Ahmetovic ( Sarajevo ) , Saric ( Sarajevo ) , Piric ( EU ) , Krpic ( Turska ) , SVI od nabrojanih nisu sigurni da ostaju u klubu , dok vi sklapate Dream Team , ja molim boga da ne promjenimo kompletnu ekipu .... samo da ne bude TRESLA SE GORA , RODIO SE MIS .

🔴⚫️
A de, i ti se uhvatio AvazaSkver je napisao/la:Isti portal, samo prepisuju jedni od drugih da imaju sta pisati.....ostavite se portala sta pisu, to je sve rekla kazala, nista dok se ne pojavi na sluzbenoj stranici FK Sloboda......te crnci, te juznoamerikanci, jos malo pa ce i Eskim dolaziti.......jos kad vidim Avazov sport sta pisu i koji samo naslovi

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma brate sve ti je to na relaciji Rekla-kazala... Bez potpisa ništa.... Mada ce biti.i odlazaka i dolazaka... Najbitnije je sto kažeš da ostane taj kostur ekipe od nekih 7,8 igračaRUDARSKA2 je napisao/la:Vise igraca je pod Rubrikom odlasci ... po meni ne razmisljam mnogo o nekim zvijezdama koje mogu doci , ali znam ako izgubimo Veselinovica (zvezda) , Kostica ( partizan ) , Ahmetovic ( Sarajevo ) , Saric ( Sarajevo ) , Piric ( EU ) , Krpic ( Turska ) , SVI od nabrojanih nisu sigurni da ostaju u klubu , dok vi sklapate Dream Team , ja molim boga da ne promjenimo kompletnu ekipu .... samo da ne bude TRESLA SE GORA , RODIO SE MIS .
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Ne sviđa mi se ovo
Azmir je rekao da ce samo jedan igrac iz prve postave otici, a evo Piric ide defintivno, Kostic mozda, Saric mozda, Veselinovic mozda i Kpric ode u Tursku... Ne treba nam to da mijenjamo pola ekipe, a imamo samo 20 dana da uigramo ekipu 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ybg. i ti si nama ovdje svasta napisao, pa ljudi samo prepisuju....reko neki amidzic tecicu, pa tecic tebi reko'....pa doslo do Faktora, Avaza i svekolikog pucanstvaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ne sviđa mi se ovoAzmir je rekao da ce samo jedan igrac iz prve postave otici, a evo Piric ide defintivno, Kostic mozda, Saric mozda, Veselinovic mozda i Kpric ode u Tursku... Ne treba nam to da mijenjamo pola ekipe, a imamo samo 20 dana da uigramo ekipu

🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery i 7 gostiju.