Dovoljno je pogledat ko cini okosnicu reprezentacije pa da sve bude jasno..i diskusija tu zavrsava...

jel tako..realno
Moderator/ica: admin
Evo ja sam realansarajlija89 je napisao/la:Eto vi nadjite 11 igraca koji bi bolje igrali...jel shvatate da italija nema bolje u ovom trenutku???![]()
![]()
Juventus je jedino"kriv" sto po obicaju ima najvise italijana....gdje su ostali veliki klubovi tu???..pustite ba juventus...igrom slucaja juve ima najvise igraca...da je bilo boljih lippi bi zvao..izuzev cassana ja ne vidm nekog igraca svjetske klase u talijanskom fudbalu...
budite realni sta vam je
kakav motta iz intera ti si nešto ozbiljno zabrijao on ti je brazilac, a taj motta o kojem se je pričalo da treba igrati je onaj iz rome-desni bekInterista di cuore je napisao/la:Balotelli je boolji igrac od svih koji su trenutno na spisku,mislim na krila i napadace.a Cassana da ne spominjem,pa on je doktor,magistar fudbala za Iaquintu,Pazzinia...a konjina nikako da ubaci Quagliarellu,pa bolji je on na onim krilnim pozicijama od Di Natale i ostalih koji su igrali...a od Interovih je moro pozvat Balotellia i mogo je Mottu koji mu se nudio,al nije sijedi idiot htio jer je iz Intera,a dugo se razmisljo oko kloca Amauria...on je ovo unistio,prije 4 godine mu skidam kapu,al ove godine za sve je kriv sijedi idiot...
tony-mortale je napisao/la:kakav motta iz intera ti si nešto ozbiljno zabrijao on ti je brazilac, a taj motta o kojem se je pričalo da treba igrati je onaj iz rome-desni bekInterista di cuore je napisao/la:Balotelli je boolji igrac od svih koji su trenutno na spisku,mislim na krila i napadace.a Cassana da ne spominjem,pa on je doktor,magistar fudbala za Iaquintu,Pazzinia...a konjina nikako da ubaci Quagliarellu,pa bolji je on na onim krilnim pozicijama od Di Natale i ostalih koji su igrali...a od Interovih je moro pozvat Balotellia i mogo je Mottu koji mu se nudio,al nije sijedi idiot htio jer je iz Intera,a dugo se razmisljo oko kloca Amauria...on je ovo unistio,prije 4 godine mu skidam kapu,al ove godine za sve je kriv sijedi idiot...
Admir_Sa je napisao/la:Evo ja sam realansarajlija89 je napisao/la:Eto vi nadjite 11 igraca koji bi bolje igrali...jel shvatate da italija nema bolje u ovom trenutku???![]()
![]()
Juventus je jedino"kriv" sto po obicaju ima najvise italijana....gdje su ostali veliki klubovi tu???..pustite ba juventus...igrom slucaja juve ima najvise igraca...da je bilo boljih lippi bi zvao..izuzev cassana ja ne vidm nekog igraca svjetske klase u talijanskom fudbalu...
budite realni sta vam je
Buffon-Nema boljeg
Chielini-Mora igrati i najbolji je bio u Juventusu
Canavaro-Kriv za dosta golova u Juventusu i nikako nije trebao biti pozvan, a kamoli da igra.
Camoranesi-niti je igrao za juventus, niti je u posljednje vrijeme neka klasa. Perota i Cossu su sigurno ispred njega
Marchisio- ovo sto sam vidio u ove dvije tekme je jednako jednoj velikoj nuli. Mozda je trebao biti pozvan jer je talentiran mladi igrac, al igrati nikako
Jakvinta-U Juventusu nije spojio 10 utakmice i on starta u reprezentaciji? Ima boljih najmanje 5 (Di Natale, Pazini, Toni, Rossi, Micoli)
Jesam li koga zaboravio?
Pa eto nashao sam ti. Umjesto Canavara Bonuci koji je imao super sezonu. Umjesto Jakvinte Qulajarela, umjesto Camoranesija Pepe, Cossu, Perota, Umjesto Marchisia DDR, Montolivo. Budi i ti realan malo.sarajlija89 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Evo ja sam realansarajlija89 je napisao/la:Eto vi nadjite 11 igraca koji bi bolje igrali...jel shvatate da italija nema bolje u ovom trenutku???![]()
![]()
budite realni sta vam je
Buffon-Nema boljeg
Chielini-Mora igrati i najbolji je bio u Juventusu
Canavaro-Kriv za dosta golova u Juventusu i nikako nije trebao biti pozvan, a kamoli da igra.
Camoranesi-niti je igrao za juventus, niti je u posljednje vrijeme neka klasa. Perota i Cossu su sigurno ispred njega
Marchisio- ovo sto sam vidio u ove dvije tekme je jednako jednoj velikoj nuli. Mozda je trebao biti pozvan jer je talentiran mladi igrac, al igrati nikako
Jakvinta-U Juventusu nije spojio 10 utakmice i on starta u reprezentaciji? Ima boljih najmanje 5 (Di Natale, Pazini, Toni, Rossi, Micoli)
Jesam li koga zaboravio?
dobro..al nadji mi onda bolje igrace od tih...reko sam nije problem izbacicemo sve juventosove....al ja ne vidim bolja rijesenja...
igro je pazzini pa sta je bilo..nista..iaquinta je nabolji bio pa eto onda skontajte...
nema talijanskih igraca u romi,nema u interu,nema u milanu....to su veliki timovi ciji igraci su bili okosnice ekipe pored juventusovih...
a juventus je imo najgoru sezonu..dok pobrojani timovi nemaju skoro nijednog bitnijeg igraca za talijansku selekciju...
eto nadjite mi bolje ako neko misli da trebaju igraci iz barija,cagliaria i slicnih timova igrati u reprezentaciji...krivi su ti klubovi,ti najaci talijanski klubovi koji sramotno malo sanse daju talijanskim igracima..osim juventusa naravno..pa vi shvatite kako hocete..al to je tako...
Sa ovim je sve recenoMont0 je napisao/la:Odmah sam rekao da Gila ne treba da igra na Sp-u u prvoj postavi, cak i mjesec prije Mundijala, jer mu ne treba nastavak blijedih igara sa kraja Serie A, ali Lippi ne misli tako. Ja sam izrevoltiran forsiranjem Marchisia i Criscita, te Iaqunite, covjeka koji je prospustio 60% utakmica kluba za koji igra, a od njega se ocekuje da bude bomber Azzurra, pa nece moci. Drago mi je da se tacnim ispostavilo ono sta sam rekao prije tekme, Di Natale ne moze igrati ispred Pepka, pa taman ni minutu, ni kod najpozitivnijeg rezultata. De Rossi igra predaleko od protivnickog gola, sta jedan Gattuso znaci, sam radi posao za koji su zaduzeni Monto i De Rossi na mjestu zadnjeg veznog, nece se takav igrac ponoviti. Montolivo je bio dobar, ako se u obzir uzme cijeli tim, mozda i najbolji i jedini koji je nesto pokusavao, velika mi je cast da takav igrac nosi moje ime![]()
Ono, moze se kenjati do zore sta je i gdje ko skrivio i pogrijesio, po meni je Lippi krivac numero uno.
ma to su sve potroseni igraci kakav gatusso i ostali...italija nema igrace svjetske klase..to je jedina istinaAdmir_Sa je napisao/la:Sta fali ovom sastavu, u napadu di natale, qvaljarela i pepe desno. Sredina Gatuso-DDR-Montolivo (Dok se Pirlo ne oporavi), a u odbrani Zambi-Chielini-Bonuci-Criscito ??
Jeste li vidjeli kako DDR dijeli duge pasove? Uopste mi sekunde nije jasno sto ne igra blize golu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.