Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
dogovoreno, eto dogovorili smo se oko nečega, svaka nam čast 
Pa ti si smijesan sa omalovazavanjem Murraya. Covjek je drugi favorit za osvajanje turnira. Pogledaj sta kladionice kazu. Nadal je treci, a Wawrinka cetvrti.shminka je napisao/la:nevjerovatno je da neko fkt može misliti da je sve ovo što Stan radi slučajnost...nevjerovatno...ali ne pomaže ni kad staviš sve što je uradio na jedan post
čuj ja mislim da Stan može da igra najbolje što može kad mu se nadigne, pa nemam šta da mislim čovjeće, on to radi, samo ti to ne vidiš
može, naravno, možemo igrati ko dalje dogura...a možemo i samo za polufinale ako se sretnu, kako ti je draže, meni je svejedno sasvim
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
A kladionice su uvijek u pravu? Ne sumnjam sekunde da je i prosle godine pred pocetak turnira Endi bio veci favorit, to nije nikakva novost
nisam ja taj koji omalovazava, nego vi, na sljaci su u svoj ovoj prici stvari vrlo proste, pogotovo na tri dobivena seta
Stan>>Endi
nije to nikakvo omalovazavanje, to je prosto tako
nisam ja taj koji omalovazava, nego vi, na sljaci su u svoj ovoj prici stvari vrlo proste, pogotovo na tri dobivena seta
Stan>>Endi
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: Grand Slam
Zasto bi Stan u ovom trenutku bio u prednosti u odnosu na Andya? Andyu je sljaka postala najjaca podloga i ona najvise odgovara njegovom stilu tenisa. Vidjeli smo na ovih par turnira prije RG kakave igre je spreman pruziti. Sa druge strane Stan sa igrom iz ove sezone na sljaci nema sta traziti protiv Andya. Previse vjerujes Stanu da moze ponoviti igru sa proslogodisnjeg RG.shminka je napisao/la:A kladionice su uvijek u pravu? Ne sumnjam sekunde da je i prosle godine pred pocetak turnira Endi bio veci favorit, to nije nikakva novost
Stan>>Endi
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ne smijem biti grub, jer se druzimo sasvim ok u temi bh tenis, napravi printskrin ovog svog posta i s vremenom ces postati svjestan sta si upravo napisao 
do tada dosta toga treba nauciti
odustajem, ne vrijedi trositi vrijeme na besmislene rasprave
do tada dosta toga treba nauciti
odustajem, ne vrijedi trositi vrijeme na besmislene rasprave
Pa nije bas da blesavi ljudi odredjuju favorite i kvote.shminka je napisao/la:A kladionice su uvijek u pravu? Ne sumnjam sekunde da je i prosle godine pred pocetak turnira Endi bio veci favorit, to nije nikakva novost
Stan>>Endi
Vidi, ja sam siguran da ti vise pratis tenis od mene, i vjerovatno se i bolje razumijes.
Ali nisi objektivan i jasno je da ti je Wawrinka puno drazi od Murraya. Govoris o nekom nivou o kojem Andy moze sanjati, a covjek je vise postigao u karijeri od Stana i jasno je svima da je veci igrac iako je mladji.
Neki dan si napisao da u mecu Sousa-Dzumhur sve zavisi od toga kakav ce biti Damir. Sto je malo reci nerealno i takvim se i pokazalo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
slobodnjak
- Kontakt:
Vavrinka od prošlog R.G. uzeo - ništa.Čovjeka prosere svake dvije godine jednom prosječno.
Ne slažem se s teorijom,ako Stan bude igrao ne može mu niko ništa.Ono što je on odigrao u finalu prošle godine je nešto što odigraš rijetko.Zaboravlja se da je imao on onakav meč i u Australiji s Novakom odigran na tom nivou.Samo što je onda i ovaj bio odmoran pa ga je uspio dobiti.Nijanse su to...
Očekujem dirigovano polufinale,a ako neko od četvorke kiksa,tipovao bi da će to biti upravo Stan...
Ne slažem se s teorijom,ako Stan bude igrao ne može mu niko ništa.Ono što je on odigrao u finalu prošle godine je nešto što odigraš rijetko.Zaboravlja se da je imao on onakav meč i u Australiji s Novakom odigran na tom nivou.Samo što je onda i ovaj bio odmoran pa ga je uspio dobiti.Nijanse su to...
Očekujem dirigovano polufinale,a ako neko od četvorke kiksa,tipovao bi da će to biti upravo Stan...
Nije ovo neka aman zaman igra ali dovoljno za ciscenje ovog Bagnisa koji je poveo 2 0 i onda izgubio 12 od 13 gemova. Dize Rafa igru iz meca u mec, sto je uobicajno za njega na RG, najbolje cemo vidjeti tek tamo od cetvrtfinala.. steta sto je u Novakovoj polovici jer sa ovom igrom bi prosao u finale bez puno problema a ovako se valja hrvati sa njim vec u 1/2 finalu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakvo će to biti 1/2 finale , ide u 5 setova.bodi123 je napisao/la:Nije ovo neka aman zaman igra ali dovoljno za ciscenje ovog Bagnisa koji je poveo 2 0 i onda izgubio 12 od 13 gemova. Dize Rafa igru iz meca u mec, sto je uobicajno za njega na RG, najbolje cemo vidjeti tek tamo od cetvrtfinala.. steta sto je u Novakovoj polovici jer sa ovom igrom bi prosao u finale bez puno problema a ovako se valja hrvati sa njim vec u 1/2 finalu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Samo neka sunce upece, ostalo ce samo doci. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rafa će max 3 seta izgubit do titule 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
prema prognozi kiša je cijeli idući tjedan
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imao je sreće u žrijebu ko niko, Fritz i Tomić na šljaci ne znaju hodat. Treninzi.Pogba je napisao/la:Borna
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Specijalno za mazohiste sutra, Dr.Ivo - Murray... 
Joj ne možeš prepoznati Murraya i Karlovića , obukli iste majice 
"We need to suffer. And we need to fight."
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kei igra zasada na turniru dosta dobro, vidjet ćemo kako će reagirati u potencijalnim dvobojima protiv Andya ili Wawrinke, zasad ovo izgleda fino.
LeBron James
Ko normalan prenosi Radwansku pored Kyrgios Gaske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.