Kakva ba tajnost a forumasi znajuTaRgEt_ je napisao/la:Valja ovo curenje informacija ispitati, dva sata je potrajalo ovo da se u tajnosti radi za Ivana i odmah iscurilo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kakva ba tajnost a forumasi znajuTaRgEt_ je napisao/la:Valja ovo curenje informacija ispitati, dva sata je potrajalo ovo da se u tajnosti radi za Ivana i odmah iscurilo
Bas tako.zanimljivo.TaRgEt_ je napisao/la:Valja ovo curenje informacija ispitati, dva sata je potrajalo ovo da se u tajnosti radi za Ivana i odmah iscurilo
Aerials je napisao/la:Ko je to šta objavio?
Edit: nema veze, našla sam
Nije mi jasna poenta posta, ali hajde deMomciluk je napisao/la:Kakva ba tajnost a forumasi znajuTaRgEt_ je napisao/la:Valja ovo curenje informacija ispitati, dva sata je potrajalo ovo da se u tajnosti radi za Ivana i odmah iscurilo.. pa valjda novinari imaju bolje veze i kontakte od vas..
Relativno si novi pa izgleda ne znaš koliko puta su uzimali informacije upravo od forumaša, koje se često i obistine.Momciluk je napisao/la: Kakva ba tajnost a forumasi znaju.. pa valjda novinari imaju bolje veze i kontakte od vas..
Uopste nisam htio ispast smijesan.. hocu da kazem kad se nesto radi u tajnosti to znaju Azmir, Vugdalic, menadzer od igraca i eventualno jos 1-2 duše u klubu.. i da ne postoji sansa da informacija dodje do nekoga ko nema nikakve veze sa transferom.TaRgEt_ je napisao/la:Nije mi jasna poenta posta, ali hajde deMomciluk je napisao/la:Kakva ba tajnost a forumasi znajuTaRgEt_ je napisao/la:Valja ovo curenje informacija ispitati, dva sata je potrajalo ovo da se u tajnosti radi za Ivana i odmah iscurilo.. pa valjda novinari imaju bolje veze i kontakte od vas..
uglavom, skontace se stvari;) Imam osjecaj da si ovo napisao da bi pokusao ispast smjesan
Taj Markovic je danas upao u opticaj prije par sati i vec se znatuzlak1987 je napisao/la:Pa kakvo sada za Markovica tog, pa jucer je neko napisao njegovo ime na ovoj temi
I novinari dodju samo i saberu ta imena
Ja jucer procitao na ovoj temiTaRgEt_ je napisao/la:Taj Markovic je danas upao u opticaj prije par sati i vec se znatuzlak1987 je napisao/la:Pa kakvo sada za Markovica tog, pa jucer je neko napisao njegovo ime na ovoj temi
I novinari dodju samo i saberu ta imena. Mora da se Vugdalic negdje izlajo
Govorim o tome kada ga se kontaktiralo , a ovo za klub da postajemo ozbiljno jos je daleko baswobly92 je napisao/la:Isto kao što niko nije trebao da sazna koji igrači idu dok oni to prvi ne saznaju, pa procuri, i mediji proširiše, pa su odatle i saznali da su dobili pedalu. Razmišljaj logično. Postajemo ozbiljan klub, ali put je dalek.
Marković je od jučer u opticaju kad smo već kod toga i kad je već izašlo.
Sto je najgore za Piriju bolji je Bobic golmanBeduin je napisao/la: Pirija ako ode, Bobic neka dodje i nije toliki losijaner.
Sta krijes? Dider Drogba pred potpisomNYKnicks Fan je napisao/la:Jao ko nam dolazi. uff...
kineskiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sta krijes? Dider Drogba pred potpisomNYKnicks Fan je napisao/la:Jao ko nam dolazi. uff...![]()
![]()
Nemoj samo Hodžića, pa makar bez beka igrali.Beduin je napisao/la:
Da pola ovih potpisemo na kraju bice dobro. Hodzica moramo potpisati. On i Mahir su moje zelje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.