hahaha da da... jak film skroz...moustapha je napisao/la:Ma film je prejak, a najjaci mi je Al Pacino kad kaze ja sam najveci humanista.
ili kad pacina "matrix" pita u jednom momentu: "what about love"?
A ovaj ko iz topa: "overrated"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahaha da da... jak film skroz...moustapha je napisao/la:Ma film je prejak, a najjaci mi je Al Pacino kad kaze ja sam najveci humanista.
Ma pusti budalu kraju...sta se zamarate oko toga. Ovdje ima super osoba s kojima se moze normalno diskutovati,bez obzira jesmo li fanovi istog kluba ili ne. Dok je nekima samo u cilju da dizu tenzije,prave svadje i prave se pametni.lejla je napisao/la:A jeste znali da smo Virtual, Majestic, Trasimaco, Isnar i ja iste osobe ??![]()
prejak filmNeutral je napisao/la:Oni i njihove piramide, njihove tajne, njihove blabla . Film koji to dobro opisuje je hmmmm ne znam sada ime, ali Al Pachino i Keanu Reeves glume, i ona dobra treba kako to ide. Hehe.
Babilon je napisao/la:Da je Bog htio **** napravio bi Adama i Stevu!
Najzesca!Neutral je napisao/la:Babilon je napisao/la:Da je Bog htio **** napravio bi Adama i Stevu!
To je bio trans na onoj GAY paradi u Zagrebu. O kako sam se smijao kada sam pročitao to.
Super. Jos 2-3 puta to ponovi i ja cu te staviti na spisak svog tima koji ce igrati na malonogometnom turniru.Emir_ZENICA je napisao/la:Juce sam morao nesto do Kaknjai iz Zenice vozom do Lasve (tamo voz morao cekati 2 voza iz Sarajeva jedan teretni jedan putnicki) i kontam to bi morao cekat najmanje 20-ak minuta,hocu qrac..i udarim pjeske,malo trcim malo hodam i sve tako...pa u pm crko sam
Trebalo mi je jedno sat vremena...
Ali sam bar kondicije nabio...
Samo da ti kazem da nisi normalan..Emir_ZENICA je napisao/la:Juce sam morao nesto do Kaknjai iz Zenice vozom do Lasve (tamo voz morao cekati 2 voza iz Sarajeva jedan teretni jedan putnicki) i kontam to bi morao cekat najmanje 20-ak minuta,hocu qrac..i udarim pjeske,malo trcim malo hodam i sve tako...pa u pm crko sam
haha,ako je turnir van BiH odma me pisi i odma pisi da se ne vracammajestic24 je napisao/la:
Super. Jos 2-3 puta to ponovi i ja cu te staviti na spisak svog tima koji ce igrati na malonogometnom turniru.
Suti majke ti,navikao autom ici pa za 15-ak minuta gore,reko odo vozom ah kad cuo to "presjedanje" neko...hocu qrac...i sve kontam sad cu doci a nikadBaja_Zvjerka je napisao/la:
Samo da ti kazem da nisi normalan..![]()
![]()
![]()
Gdje ces biti lud toliko..![]()
![]()
![]()
Dobar siEmir_ZENICA je napisao/la:Juce sam morao nesto do Kaknjai iz Zenice vozom do Lasve (tamo voz morao cekati 2 voza iz Sarajeva jedan teretni jedan putnicki) i kontam to bi morao cekat najmanje 20-ak minuta,hocu qrac..i udarim pjeske,malo trcim malo hodam i sve tako...pa u pm crko sam
Devil je napisao/la:Joj kako je sinoc bilo dobro na motorijadi ovde.Nisam imao priliku slusati Z.Pusenje uzivo nikada i stvarno dobro pevaju,takodje i Nasty Michelle odlicno sviraju uzivo.
a jel stvarno znaci ono za pepsi, pay every penny save israel i pripada li pepsi tim masonima (kad malo bolje pogledasm, reklamirali ga britney spears, aguiilera... svi ovi hayvani)Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Još ne vjerujete.
Trenutno korisnika/ca: bianconerze i 27 gostiju.