SP - Grupa F

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 24 jun 2010, 20:16.

Italija
135
41%
Paragvaj
121
37%
Novi Zeland
20
6%
Slovacka
50
15%

Ukupno glasova: 326

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: SP - Grupa F

Post Postao/la calcio » 20 jun 2010, 17:51

vaffanculo :evil:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2010, 17:51

dobro je :mrgreen: 2 kola, 2 boda :mrgreen: i sad na guzove dobit Slovake, a onda preko Niskozemaca do finala :D
Al je onaj Iaquinta nesposoban...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 20 jun 2010, 17:51

E moji Italijani cccc :( :(
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 jun 2010, 17:51

buaahahahahahah...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 jun 2010, 17:52

drop je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Dvostruka izmjena!

Camoranesi umjesto Pepea
Di Natale umjesto Gile.
Iaquinta mu ponovo ostaje. :evil: :evil:
Dabogda mu prokljucala voda u koljenima i vec jednom izasao sa terena!!! :evil: :evil:
A na klupi sjedi Pazzini koji izmislio fudbal za tog retarda :evil: :evil:

A jeli dirnuo loptu taj Pazzini sto je izmislio fudbal za Iaqa?? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2010, 17:54

Kada bih ih onakva jadna Slovačka dobila, pa, pa, pa.... Niko ne bi bio sretniji od mene u vezi fudbala ove godine na SP-u.

Bravo Kiwi, da nije bilo sudije, dobili bi ovo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 jun 2010, 17:54

E da i ovo vidimo, pa da možemo uskoro ocekivati Sudnji Dan :shock: :o

A jeli se Iaqa sastavio sa loptom citavu utakmicu??...necemo racunati sad penal...pa on nije standardan ni u Juventusu.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 jun 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jun 2010, 17:54

Italija iščupala bod N. Zelandu. Očekujem ostavku selektora novozelanđana. :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 jun 2010, 17:55

hahahahha u rangu Francuza,ee moj Boze kad nemogu dobit NZ i nadaju se necemu :lol: :lol: :lol: :lol:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 jun 2010, 17:57

Kakav glupan moras biti da ubacis u ekipu Camoranesija koji je proslu tekmu bio jedan od najgorih kada je ushao, a na terenu ostavis Marchisia koji je ubjedljivo najgori bio proslu utakmicu, a u ovoj se 5 puta nije sastavio sa loptom.

Ebo li ti Lippi juventus sve sijedo!!!!!

Kud onaj ne zabi gol pa da vidim bil iko imao obraza branit Canavara

Tobejarabi
nema potpisa

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jun 2010, 17:57

ma katastrofa italije ,ovo ni na sta ne lici ,ali kad covjek malo bolje razmisli i pogleda ko i sta sacinjava ovu ekipu italije,bolje se nije ni moglo ocekivati...
od 4 prvoplasirane ekipe na tabeli u reprezentaciji igraju 2 igraca .na terenu nema niti jednog igraca intera ili milana,sto dovoljno govori samo po sebi...
ekipu sacinjavaju igraci Juventusa plus igraci prosjecnih timova(izuzetak De Rosi),a svi znamo kako je Juve igrao ove godine.Kako Juve tako i Italija,katastrofa.(iako navijam za Juve i italiju ali realno)

Jakinta je ove godine bio katastrofa ,Kanavaro je prestar,Zambrota pokazao da je najveci majstor u ovoj ekipi,Kamoranezi pa ovo SP mi je otvorilo oci da je vrijeme da covjek ide i iz Juventusa dok ga jos ko hoce,Kielini nije los,ostalo sve polovnjaci.
Kaze "sjedi mu jedan Pazini na klupi" ,pa taj Pazini je bez Kasana nista i taj Pazini da valja nebi ga otjerala Fiorentine.Gilardino da valja nebi ga Milan otjerao ,Di natale da je klasa za lidera italije bi se do sad prodao u neki jaci klub.Za Italiju do sad nikad nije igrala veca grupa polovnjaka i veca grupa igraca iz manjih klubova.Do sad su Italiju cinili Juve,Milan,Inter,Roma i mozda jedan ili dva igraca iz drugih klubova koji skoro nikad ili jako malo igraju.Sad tu ekipu cine Udineze,Bari,Kaljari,Djenova,Sampdoria,FIorentina i katastrofalni Juve.To je vec dublji problem talijanskog nogometa,sto imaju jednu ocajnu generaciju koja nije sposobna da igra u najvecim talijanskim klubovima.
zambrota,kielini i de rosi uz mozda montoliva je jedino sto vrijedi u onoj ekipi,ono ostalo je grupa polovnjaka koji su dobri kao i klubovi u kojim igraju(drugi razred talijanskog fudbala,evrposkog da ne govorim)...

dje je Kasano,Del Piero,Toti,Mikoli pa cak mozda i G.Rossi....gledam danas sastav italije od prije 4 godine i vidim Bufon,Materaci,Kanavaro,Nesta,Zambrota,Pirlo,Gatuzo,Toti,Toni,Inzagi,Del Piero itd itd .To lici na ekipu koja je sposobna nesto da uradi.Pepe,Di natale,Montolivo,Pazini,Markizio,Krisito,Bonuci,Boketi,Marketi i ostali anonimusi na ovom nivou ,nisu ta ekipa.

Dovoljno je pogledati gdje i kako igraju igraci koji cine okosnicu talijanske ekipe i uporediti sa onom od prije 4 godine i sve ce vam biti jasno,tu svaka prica zavrsava.Sampdoria,Udineze,kaljari,bari,djenova..nikad nisu cinili okosnicu italije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jun 2010, 17:58

drop je napisao/la:E da i ovo vidimo, pa da možemo uskoro ocekivati Sudnji Dan :shock: :o

A jeli se Iaqa sastavio sa loptom citavu utakmicu??...necemo racunati sad penal...pa on nije standardan ni u Juventusu.
Pa taj je hibrid nevidjeni. Sramota je ko sve igra za Italiju.
Lippi je ocigledno isprdio svoje, sto pokazuje i njegov poziv igracima. :evil:
Stvarno ne znam sta ce sad izmisliti za Slovake, ali sa ovakvom igrom, ni bodu se Italijani ne mogu nadati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jun 2010, 17:59

drop je napisao/la:E da i ovo vidimo, pa da možemo uskoro ocekivati Sudnji Dan :shock: :o

Iaquinta je bio danas najbolji ako se uopste tako moze reci uz zambrottu ali samo u prvom poluvremenu....trudio se ali nije mogo sam nista

nije smio vaditi pepea nikako...covjek je najagilniji bio u prvoj utakmici a i u ovoj savim solidan..prerano ga je izvadio

a to da je iaquinta rezerva u juventusu..pa vala i nije ni to...jer je 4 mjeseca bio povrijedjen...

ma katastrofa..nema opravdanja za ovo...samo nemojte Juventus spominjat..jer realno italija nema bolje od ovog,to je tuzno ali istina..nikad losija reprezentacija..bez prave zvijezede i vodje
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 jun 2010, 17:59

Nije sa sastavio tacno, ali ne lupetaj bezze da su drugi napadaci bolji, ako nisu gori nisu ni bolji. Ja sam realan i kazem da je jedini Camo od juventina bio dobar, i zasluzio poziv da igra. Ovo ostalo je sve truhlo i to puno. Ne znaju da hodaju kako treba.

Mislim da se svi mozemo sloziti da ovo najgori moguci tim Italije, ali sta znas mozda se desi '82 ponovo i postave prvaci, mada cisto sumnjam.

BTW, ovaj lik sto je usao u nadoknadi za NZ je amater. Inace lik je bankar, a eto onako voli fudbal pa ponekad odigra koji tekmu za Team Wellington :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 20 jun 2010, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 jun 2010, 17:59

Nista od Italije..Hoce Lippi zvati Juventusove pulene ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 20 jun 2010, 18:00

EEE Lippi konjino jedna...kud se vrati,gadis mi se i ti i ova tvoja Italija.FUJ ! smrdljivi idiot,pozvo pola Juventusa u najgoroj sezoni u historiji tog kluba,ja budala jos nesto ocekivo... :o :o :o nek Cassano i Balotelli gledaju Iaquintu kako haraju...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jun 2010, 18:03

Eto vi nadjite 11 igraca koji bi bolje igrali...jel shvatate da italija nema bolje u ovom trenutku??? :| :|

Juventus je jedino"kriv" sto po obicaju ima najvise italijana....gdje su ostali veliki klubovi tu???..pustite ba juventus...igrom slucaja juve ima najvise igraca...da je bilo boljih lippi bi zvao..izuzev cassana ja ne vidm nekog igraca svjetske klase u talijanskom fudbalu...

budite realni sta vam je
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 20 jun 2010, 18:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma katastrofa italije ,ovo ni na sta ne lici ,ali kad covjek malo bolje razmisli i pogleda ko i sta sacinjava ovu ekipu italije,bolje se nije ni moglo ocekivati...
od 4 prvoplasirane ekipe na tabeli u reprezentaciji igraju 2 igraca .na terenu nema niti jednog igraca intera ili milana,sto dovoljno govori samo po sebi...
ekipu sacinjavaju igraci Juventusa plus igraci prosjecnih timova(izuzetak De Rosi),a svi znamo kako je Juve igrao ove godine.Kako Juve tako i Italija,katastrofa.(iako navijam za Juve i italiju ali realno)

Jakinta je ove godine bio katastrofa ,Kanavaro je prestar,Zambrota pokazao da je najveci majstor u ovoj ekipi,Kamoranezi pa ovo SP mi je otvorilo oci da je vrijeme da covjek ide i iz Juventusa dok ga jos ko hoce,Kielini nije los,ostalo sve polovnjaci.
Kaze "sjedi mu jedan Pazini na klupi" ,pa taj Pazini je bez Kasana nista i taj Pazini da valja nebi ga otjerala Fiorentine.Gilardino da valja nebi ga Milan otjerao ,Di natale da je klasa za lidera italije bi se do sad prodao u neki jaci klub.Za Italiju do sad nikad nije igrala veca grupa polovnjaka i veca grupa igraca iz manjih klubova.Do sad su Italiju cinili Juve,Milan,Inter,Roma i mozda jedan ili dva igraca iz drugih klubova koji skoro nikad ili jako malo igraju.Sad tu ekipu cine Udineze,Bari,Kaljari,Djenova,Sampdoria,FIorentina i katastrofalni Juve.To je vec dublji problem talijanskog nogometa,sto imaju jednu ocajnu generaciju koja nije sposobna da igra u najvecim talijanskim klubovima.
zambrota,kielini i de rosi uz mozda montoliva je jedino sto vrijedi u onoj ekipi,ono ostalo je grupa polovnjaka koji su dobri kao i klubovi u kojim igraju(drugi razred talijanskog fudbala,evrposkog da ne govorim)...

dje je Kasano,Del Piero,Toti,Mikoli pa cak mozda i G.Rossi....gledam danas sastav italije od prije 4 godine i vidim Bufon,Materaci,Kanavaro,Nesta,Zambrota,Pirlo,Gatuzo,Toti,Toni,Inzagi,Del Piero itd itd .To lici na ekipu koja je sposobna nesto da uradi.Pepe,Di natale,Montolivo,Pazini,Markizio,Krisito,Bonuci,Boketi,Marketi i ostali anonimusi na ovom nivou ,nisu ta ekipa.

Dovoljno je pogledati gdje i kako igraju igraci koji cine okosnicu talijanske ekipe i uporediti sa onom od prije 4 godine i sve ce vam biti jasno,tu svaka prica zavrsava.Sampdoria,Udineze,kaljari,bari,djenova..nikad nisu cinili okosnicu italije.
Hm, imaš Zambrottu, koji je član Milana, a na klupi je i Gatusso, tako da...

Što se tiče Italije, ovo je sramota. Nebitno što će mnogi govoriti kako je Italija poput dizela, te da sporo kreće, ali da se diže, ovo nema ni glavu ni rep. Napad katastrofalan. Gilardinho nema lopti, toliko hvaljeni Pazzini(nije primio loptu također), Iaquinta koji je stvoren za prosječni Juventus(ne bi nikad zaigrao u onom pravom jakom Juventusu), Marchisio kojeg mnogi kuju u zvijezde, a ustvari je prosječan fudbaler. Kada njima dodamo i starce poput Camoranesija, Cannavara, Di Natalea, shvatićemo da Italija nikada nije bila lošija. Ne mogu okosnicu tima činiti igrači iz kluba koji se nalazi na sredini tabele. Remont ekipe, vidi se da nema onih likova(Totti, Del Piero) koji bi mogli jednim potezom riješiti utakmicu.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 jun 2010, 18:05

sarajlija89 je napisao/la:

Iaquinta je bio danas najbolji ako se uopste tako moze reci uz zambrottu ali samo u prvom poluvremenu....trudio se ali nije mogo sam nista

nije smio vaditi pepea nikako...covjek je najagilniji bio u prvoj utakmici a i u ovoj savim solidan..prerano ga je izvadio

a to da je iaquinta rezerva u juventusu..pa vala i nije ni to...jer je 4 mjeseca bio povrijedjen...

ma katastrofa..nema opravdanja za ovo...samo nemojte Juventus spominjat..jer realno italija nema bolje od ovog,to je tuzno ali istina..nikad losija reprezentacija..bez prave zvijezede i vodje
Necu spominjati Juventus namjerno, niti me zanima ko gdje igra...komentariše samo igru i pokazano na terenu,a to je jedna velika nula.
Još ranije sam pisao da je NE pozivanje Cassana (iz samo Lippiju znanih razloga) jedva velika glupost, jer taj momak ima vica u igri, zna igrati drugacije.
Di Natalea ubacuje u igru da mi igra negdje u vezi ili na lijevom krilu :o :shock: pa niđe veze sa logikom.
Izbacuje Pepe-a koji je trenutno jedan od boljih igraca (barem u najboljoj formi i najrastrcaniji) a ubacuje Camoranesia koji je prodao 20 lopti i totalno van forme.
Dalje, dosta više i Cannavara...veliki je to igrac bio, ali BIO...davno se on treba oprostiti od reprezentacije ,odmah poslije Njemacke 2006...svaka cats Montolivu, momak je trcao za trojicu ali cinjenica je da ne može zamjeniti Pirla jer nema to iskustvo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 20 jun 2010, 18:07

prijatno me je iznenadila Italija..hrabro se borila i vidi se da momci ginu na terenu za bodove..Zeland koliko je navikan stvarno nije pokazao mnogo..i drago mi je sto im je italija uspjela otkinuti bod.. :lol: :lol:

p.s.i ja takodje ocekujem ostavku trenera Zelanda :evil: :evil: :lol:
-PAJA Fan Club!!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.