FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
samo gdje bi igrao Karic, pokriva li on desno krilo
koliko sam vidio, on je napadac/druga spica
opet nije isto igrat' u Celiku i Slobodi, dva totalno razlicita sistema, ako Celik uopste ima sistem.. oni zive i umiru s Mahirom Karicem, to im je taktika, u Slobodi ne bi bio glavni igrac, ni blizu.. kako bi se snasao u takvoj ulozi, pitanje je, al' kvalitetom bi trebao predsavljat' pojacanje, jer zna sam izmajmunisat' nesto, stvorit' sebi priliku, zabit' gol
koliko sam vidio, on je napadac/druga spica
opet nije isto igrat' u Celiku i Slobodi, dva totalno razlicita sistema, ako Celik uopste ima sistem.. oni zive i umiru s Mahirom Karicem, to im je taktika, u Slobodi ne bi bio glavni igrac, ni blizu.. kako bi se snasao u takvoj ulozi, pitanje je, al' kvalitetom bi trebao predsavljat' pojacanje, jer zna sam izmajmunisat' nesto, stvorit' sebi priliku, zabit' gol
Trebali bi pripremit doček igračima Zvijezde nakon pobjede u Banovićima 

tuzlanska Sloboda
i njihova zvona zvonezlajci je napisao/la:Trebali bi pripremit doček igračima Zvijezde nakon pobjede u Banovićima

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ako bude doceka Metalci ulaze 100%zlajci je napisao/la:Trebali bi pripremit doček igračima Zvijezde nakon pobjede u Banovićima

Sloboda Tuzla
I još Zvijezda neće ni kup uzetfukaratz je napisao/la:ako bude doceka Metalci ulaze 100%zlajci je napisao/la:Trebali bi pripremit doček igračima Zvijezde nakon pobjede u Banovićima
tuzlanska Sloboda
Mehidic prodo ove sezone vise lopti od Adidasa 
Ruku na srce, o momku se prica kao da mu je 19 godina pa ga treba nesto cekat da nadodje

Ruku na srce, o momku se prica kao da mu je 19 godina pa ga treba nesto cekat da nadodje

A sad adio...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cekamo odgovor od Fejsa da nam verifikuju stranicu. Za one koje zanima. 

ako je verifikuju, ide prvo unlike, pa ponovo like, al' ovoga puta verifikovanu :pray:NYKnicks Fan je napisao/la:Cekamo odgovor od Fejsa da nam verifikuju stranicu. Za one koje zanima. :tralala:
lajkovao sam stranicu kada je 4000 imala, ili manje, toga se sjecam
NYKnicks Fan je napisao/la:Cekamo odgovor od Fejsa da nam verifikuju stranicu. Za one koje zanima.
Kako bi to lijepo izgledalo, samo naprijed

Zahvali se makar na pomoći.NYKnicks Fan je napisao/la:Cekamo odgovor od Fejsa da nam verifikuju stranicu. Za one koje zanima.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
NKMramor, naravno kao u uvijek, tu je za nas. 

Pusti to, gdje su pojačanja kuknjava

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
sto to sada znaci, da li ce stranica biti klupska, ili ce se nastavit' vodit' po sopstvenom nahođenju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Chima Chukwu 

Agamemnon je napisao/la:

Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:pa meni pises na PP da ne objavljujem i ti objavis
veliko bi pojacanje bio samo da dodje

o cemu se radi, meni uopste ne pokazuje tu sliku
To je bilo prije koji dan,fukaratz je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:pa meni pises na PP da ne objavljujem i ti objavis

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ne vidim o kome se radiAgamemnon je napisao/la:To je bilo prije koji dan,fukaratz je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:pa meni pises na PP da ne objavljujem i ti objavis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.