FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Kakva crna prodaja Bastiana. To ne smiju dozvoliti, jer je jedan od kljucnih igraca. Poznato je da je Bayern klub koji se jako tesko odrice kljucnih igraca. Jednostavno, ignorisati bilo kakve ponude.
To sto je sezonu prije ove odigrao ispod nivoa, ne mora znaciti da bi sada prodaja bila opravdana. Povjerenje koje je dobio kod van Gaal je u potpunosti opravdao i u narednim sezonama bi mogao samo napredovati.
To sto je sezonu prije ove odigrao ispod nivoa, ne mora znaciti da bi sada prodaja bila opravdana. Povjerenje koje je dobio kod van Gaal je u potpunosti opravdao i u narednim sezonama bi mogao samo napredovati.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Spelulisalo se o njegovom transferu u Inter, ali uprava Bayerna je odbila sve moguce ponude. Bayern trenutno finansijski stoji vrlo dobro, dugovi nema (osim stadiona, kojeg otplacuje Audi), tako da novac u ovom trenutku nije prijeko potreban. Kad su odolijevali ponudama za Riberya, mogu vala i za Schweinija.majestic24 je napisao/la:E moj drug...sta sve miris zelembaca moze uraditi. Zato,nemoj da te to iznenadi.
Taj je pronasao pravo mjesto na kojem moze igrati na vrhunskom nivou, tacnije Gaal mu je otkrio novu poziciju, pa zaocekivati je da losih sezona vise ne bude. Mozda jedan period sezone, ali cijela ne dolazi u obzir....The Game je napisao/la:Sto se mene tice za velike pare moze ici.
Ne mora se ni vratiti nikad viseradovanje za jednu dobru sezonu ne moze zamijeniti nerviranje za 6 losih
Bastian dominira!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Meni najmrži igrač bio, dok nije došao na novu poziciju, i tu je pokazao zavidnu kvalitetu. Što bi prodavali Bastiana, nema smisla, s tim da bih volio da bude malo više ofenzivniji, tako da postigne par golova. To je i General rekao last season, da će ako Bog da Bastiana gurati malo više ofenzivno, tako da bi postigao više golova.
Napadački smo top 3 , s tim naravno kada su svi zdravi, i KADA IMAJU PRAVO NASTUPA, zar ne Rosetti.
Napadački smo top 3 , s tim naravno kada su svi zdravi, i KADA IMAJU PRAVO NASTUPA, zar ne Rosetti.
Nadir Belhadj se spominje, kako je odigrao protiv Engleske nije ni čudo. Može trčati za trojicu, dobar , a uz to sigurno i jeftin. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Das nach der Vertragsauflösung mit Stürmer Luca Toni eingesparte Jahresgehalt von angeblich zehn Millionen Euro wollen die Bayern in neue Spieler investieren, dabei ist an Verstärkung für die Defensive gedacht. Der junge Franzose Sebastièn Corchia (Le Mans), der Kameruner Stéphane Mbia (Olympique Marseille), Fabio Coentrao (Benfica Lissabon) und der algerische Nationalverteidiger Nadir Belhadj (FC Portsmouth) sollen auf der Einkaufsliste stehen.Neutral je napisao/la:Nadir Belhadj se spominje, kako je odigrao protiv Engleske nije ni čudo. Može trčati za trojicu, dobar , a uz to sigurno i jeftin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Thecoldfear
- Kontakt:
Meni se Belhadj svida veoma brz + ima topovski udarac ali lici na Altintopa tako ce samo biti izmjena Riberiju.omerbavarac je napisao/la:Das nach der Vertragsauflösung mit Stürmer Luca Toni eingesparte Jahresgehalt von angeblich zehn Millionen Euro wollen die Bayern in neue Spieler investieren, dabei ist an Verstärkung für die Defensive gedacht. Der junge Franzose Sebastièn Corchia (Le Mans), der Kameruner Stéphane Mbia (Olympique Marseille), Fabio Coentrao (Benfica Lissabon) und der algerische Nationalverteidiger Nadir Belhadj (FC Portsmouth) sollen auf der Einkaufsliste stehen.Neutral je napisao/la:Nadir Belhadj se spominje, kako je odigrao protiv Engleske nije ni čudo. Može trčati za trojicu, dobar , a uz to sigurno i jeftin.![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Care, lijevi bek je u pitanju, ne lijevo krilo.Thecoldfear je napisao/la:Meni se Belhadj svida veoma brz + ima topovski udarac ali lici na Altintopa tako ce samo biti izmjena Riberiju.omerbavarac je napisao/la:Das nach der Vertragsauflösung mit Stürmer Luca Toni eingesparte Jahresgehalt von angeblich zehn Millionen Euro wollen die Bayern in neue Spieler investieren, dabei ist an Verstärkung für die Defensive gedacht. Der junge Franzose Sebastièn Corchia (Le Mans), der Kameruner Stéphane Mbia (Olympique Marseille), Fabio Coentrao (Benfica Lissabon) und der algerische Nationalverteidiger Nadir Belhadj (FC Portsmouth) sollen auf der Einkaufsliste stehen.Neutral je napisao/la:Nadir Belhadj se spominje, kako je odigrao protiv Engleske nije ni čudo. Može trčati za trojicu, dobar , a uz to sigurno i jeftin.![]()
Ovaj Bayern sve kupuje osim golmana koji im je najslabija karika.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Belhadj bi bio dobro rjesenje. Brz je, jak, izdrzljiv a moglo bi ga se dovesti za kilu karamela.
Ja bih licno najvise volio Vargasa iz Fiorentine, ali bi dobro dosli i Coentrao i Belhadj. Onog momka iz Le Mansa (Corchia) ne bih volio, jer vec imamo igraca njegovih kvaliteta, a to je Contento.
Ja bih licno najvise volio Vargasa iz Fiorentine, ali bi dobro dosli i Coentrao i Belhadj. Onog momka iz Le Mansa (Corchia) ne bih volio, jer vec imamo igraca njegovih kvaliteta, a to je Contento.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Bild je proveo jednu kratku anketu među menadžerima klubova budeslinge u vezi vuvuzela na stadionima i Nerlinger je izjavio kako se oni nisu izjasnili u vezi toga, jer po njegovom mišljenju navijači Minkena neće imati želju za time...
Za razliku od njega, za zabranu unošenja su Schalke, Werder, Borussia Dortmund, Eintracht, Köln. Uglavnom, konačno zbrajanje bi bilo osam klubova protiv, šest za i četiri su neodlučna...
Ima li to kod nas kupiti na pijaci?
Za razliku od njega, za zabranu unošenja su Schalke, Werder, Borussia Dortmund, Eintracht, Köln. Uglavnom, konačno zbrajanje bi bilo osam klubova protiv, šest za i četiri su neodlučna...
Ima li to kod nas kupiti na pijaci?
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danas Bayern pocinje sa treninzima. Sosa, Ottl su se vratili i trenirace sa igracima koji nisu na SP-u, a medju njima je Olic i Pranjic, kao i Buyten..........
Danas ce se vidjeti i nova oprema....

Danas ce se vidjeti i nova oprema....
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Policija je upala u prostorije fudbalskih klubova Bayerna i Schalkea, nakon dojave da je banda provalila njihove
prostorije....iz Bayernovih prostorija su odnesene 4 titule LP, jedna Kupa Uefa i dvije titule Svjetskog klubskog
prvenstva, a iz Schalkeovih prostorija su odnesena 2 tostera, aparat za kafu i fen
prostorije....iz Bayernovih prostorija su odnesene 4 titule LP, jedna Kupa Uefa i dvije titule Svjetskog klubskog
prvenstva, a iz Schalkeovih prostorija su odnesena 2 tostera, aparat za kafu i fen
A C A B !
omerbavarac je napisao/la:Danas Bayern pocinje sa treninzima. Sosa, Ottl su se vratili i trenirace sa igracima koji nisu na SP-u, a medju njima je Olic i Pranjic, kao i Buyten..........
Danas ce se vidjeti i nova oprema....![]()
Sosa je na Svjetskom prvenstvu sa Argentinom.
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Sosa možda posmatra reprezentaciju Argentine, ali sa tribina. Lik nije uopše među 23 igrača koji su dobili poziv od strane Maradone.Neutral je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Danas Bayern pocinje sa treninzima. Sosa, Ottl su se vratili i trenirace sa igracima koji nisu na SP-u, a medju njima je Olic i Pranjic, kao i Buyten..........
Danas ce se vidjeti i nova oprema....![]()
Sosa je na Svjetskom prvenstvu sa Argentinom.
Heh, ne znam, ja bi se zakleo da su i on i Veron pozvan u repku, no dobro, onda moja greška 
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Bio je pozvan medju 30 nogometasa, ali kada je spisak suzen na 23 nogometasa on je otpisan.Neutral je napisao/la:Heh, ne znam, ja bi se zakleo da su i on i Veron pozvan u repku, no dobro, onda moja greška
Robben spreman za utakmicu protiv Kameruna. Jedva cekam da ga vidim na SP.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ma neće opet riskirati sa njegovim ulaskom , što bi kada su već prošli. Neka čovjeka čuva. Sigurno bi bio među najboljima da je od početka igrao . Igračina , svjetska klasa.
Kada on bude ako Bog da igrao, Holandija će tek onda pokazati pravo snagu.
Kada on bude ako Bog da igrao, Holandija će tek onda pokazati pravo snagu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Catania zeli Sosu, ali samo na posudbu.

- bayern4ever
- Kontakt:
Jao ukradose nam titule
, to su neki mrzioci sigurno
) . Mozda Manchester da nas stigne po naslovima lp krade od nas
.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
omerbavarac je napisao/la:Catania zeli Sosu, ali samo na posudbu.![]()
Joj, dosadni su sa ovim posuđivanjem, njega će ako Bog da General dignuti na visok nivo, Sosa je dobar igrač, a Breno i Holger budući ubojiti tandem. InšAllah.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, Slobodanpad1945 i 9 gostiju.