SP - Grupa F
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa F
Jbg ponovo dva gola ali opet nije to tekma kakvu prizeljkujem,nema tu neke igre Italija dominira terenom ali nestvara sanse.Novi Zeland se brani sa svim igracima i to ne moze doneti nikakvu lepotu za gledanje.
Sto se tice prvoga gola mislim da nije ofsajd(ali odmah se ogradjujem da tako samo mislim,mozda je to i netacno).Evo i zasto.Kada je centrirao mislim Fallon,prvo je koliko sam video jedan talijan zakaceo loptu,a zatim i Cannavaro upotpunosti promeneo smer lopte te samim tim on je i Smeltza izbaceo u prvi plan.Smeltz jeste beo iza njega ali mislim da onde nije bilo ofsajda.
Sto se tice penal,nisam ga lepo video jer smo u tom trenutku rucali,mislim da je bilo povlacneja i da je ono slobodno sudisko uverenje da li da svira ili ne.
edit:I da vezano za ofsajd.Mojoj tvrdji u prilog ide i to sto se niko ali bas niko nije zaleo na to iako je bilo vidljivo da je Smeltz iza Cannavara.
Sto se tice prvoga gola mislim da nije ofsajd(ali odmah se ogradjujem da tako samo mislim,mozda je to i netacno).Evo i zasto.Kada je centrirao mislim Fallon,prvo je koliko sam video jedan talijan zakaceo loptu,a zatim i Cannavaro upotpunosti promeneo smer lopte te samim tim on je i Smeltza izbaceo u prvi plan.Smeltz jeste beo iza njega ali mislim da onde nije bilo ofsajda.
Sto se tice penal,nisam ga lepo video jer smo u tom trenutku rucali,mislim da je bilo povlacneja i da je ono slobodno sudisko uverenje da li da svira ili ne.
edit:I da vezano za ofsajd.Mojoj tvrdji u prilog ide i to sto se niko ali bas niko nije zaleo na to iako je bilo vidljivo da je Smeltz iza Cannavara.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 20 jun 2010, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
calcio je napisao/la:Neutral je napisao/la:Talijani ciganski fudbal, to je tako. Kako neko ono može voljeti
kakav je to ciganski fudbal? ja znam za razne vrste fudbala, brazilski, engleski, spanski, talijanski... nisam znao da su i romi razvili svoju vrstu fudbala.
Ciganski=kriminalni, eto kakav. Srećom da ne igraju Talijani svaki dan, jer bi svakako opak interes za fudbalom na svijetu.
Fudbal u kojoj nema nimalo ljepote, fudbal u kojem se najviše namještalo mislim klubski, fudbal u kojem su predsjednici klubova poznati mafijaši, a to se odražava na repku.
Penali koji nisu penali, golovi 100 minutama. Sudija koji je igrom slučaja uvijek na njihovoj strani.
Iaquinta im igra, a ima boljih 100x.
kakav ofsajd ????

E ovako ljudi
Lipppi sere ko foka
Prvo, davno se trebao zahvaliti Cannavaru... drugo, glupost neviđena je ne pozvati Cassana koji je bolji od sve ijednog napadaca koje treba ima u selekciji (neke njihove interne svađe su se mogle prevazici, ali Lippi sere po starom obicaju).
Trece, ne znam na osnovu cega mu u špici igraju ova dva levata Iaquinta i Gilardino ,a na klupi mu sjede mnogo bolji igraci Pazzini i Di Natale pa cak Quagliarella
Cetvrto, žalosno je kad mu Montolivo mora igrati playmakera...Pirlo je i bez jedne noge korisniji igrac jer zna dijeliti na vrijeme pasove i razigrati ekipu.
Italija bi ,po svim mogucim pravilima i kriterijima, treba razmontirati sa 5 komada ovakav Novi Zeland a ne da se pati sa njima.
Lipppi sere ko foka

Prvo, davno se trebao zahvaliti Cannavaru... drugo, glupost neviđena je ne pozvati Cassana koji je bolji od sve ijednog napadaca koje treba ima u selekciji (neke njihove interne svađe su se mogle prevazici, ali Lippi sere po starom obicaju).
Trece, ne znam na osnovu cega mu u špici igraju ova dva levata Iaquinta i Gilardino ,a na klupi mu sjede mnogo bolji igraci Pazzini i Di Natale pa cak Quagliarella

Cetvrto, žalosno je kad mu Montolivo mora igrati playmakera...Pirlo je i bez jedne noge korisniji igrac jer zna dijeliti na vrijeme pasove i razigrati ekipu.
Italija bi ,po svim mogucim pravilima i kriterijima, treba razmontirati sa 5 komada ovakav Novi Zeland a ne da se pati sa njima.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 jun 2010, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja gov-ana i glumaca.I to onih ofirnih.Grimase na faci od bolova.Jel sudija dosudi,ovaj samo facu promjeni.
Ni zabari ih sami ne vole,ali sta ce takav im grah pao.Jos uz to dobro i prolaze.
Ni zabari ih sami ne vole,ali sta ce takav im grah pao.Jos uz to dobro i prolaze.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 jun 2010, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja koliko sam vidio, nije talijan vec ovaj kiwi zakacio. Upravo su to prikazivali tri puta na usporenom snimku.Devil je napisao/la:Jbg ponovo dva gola ali opet nije to tekma kakvu prizeljkujem,nema tu neke igre Italija dominira terenom ali nestvara sanse.Novi Zeland se brani sa svim igracima i to ne moze doneti nikakvu lepotu za gledanje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cak i da je taj "kiwi" zakaceo loptu,to je beo Reid ,Cannavaro je opet poslednji promeneo pravac lopti.Adinjo je napisao/la:Ja koliko sam vidio, nije talijan vec ovaj kiwi zakacio. Upravo su to prikazivali tri puta na usporenom snimku.Devil je napisao/la:Jbg ponovo dva gola ali opet nije to tekma kakvu prizeljkujem,nema tu neke igre Italija dominira terenom ali nestvara sanse.Novi Zeland se brani sa svim igracima i to ne moze doneti nikakvu lepotu za gledanje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I nema apsolutno nikakve veze jel je Canavaro zakacio ili nije. Kad je onog igraca udarila u glavu sudac je trebao dici zastavicu jer je onaj igrac bio iza kanavara, a njemu je isla lopta
Zadnja izmjena: Admir_Sa, dana/u 20 jun 2010, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
nema potpisa
- alan_kardec
- Kontakt:
Pirlo i Di Natale mu ne igraju jer su povrijeđeni bili, pa se nisu još dovoljno oporavili.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- sarajlija89
- Kontakt:
ja sto mrze italiju i ovo da vidim...
al kako god najuspjesnija fudbalska nacija u evropi bez premca
pa je razumjivo...
CALCIO JE TO- VISE OD IGRE
FORZA ITALIA
CAMPIONI DEL MONDO
offside je bio..u trenutku upucivanje lopte prema igracu koji je dao gol..bio je offside..nema veze sto je cannavaro igro zadnji

al kako god najuspjesnija fudbalska nacija u evropi bez premca

CALCIO JE TO- VISE OD IGRE

FORZA ITALIA
CAMPIONI DEL MONDO
offside je bio..u trenutku upucivanje lopte prema igracu koji je dao gol..bio je offside..nema veze sto je cannavaro igro zadnji
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 20 jun 2010, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To sto si opisao mi pravo lici na nas fudbal: kriminal, namjestanje, mafija........ tako da u buducnosti umjesto ciganski mozes slobodno govoriti da talijani igraju bosanski fudbalNeutral je napisao/la:calcio je napisao/la:Neutral je napisao/la:Talijani ciganski fudbal, to je tako. Kako neko ono može voljeti
kakav je to ciganski fudbal? ja znam za razne vrste fudbala, brazilski, engleski, spanski, talijanski... nisam znao da su i romi razvili svoju vrstu fudbala.
Ciganski=kriminalni, eto kakav. Srećom da ne igraju Talijani svaki dan, jer bi svakako opak interes za fudbalom na svijetu.
Fudbal u kojoj nema nimalo ljepote, fudbal u kojem se najviše namještalo mislim klubski, fudbal u kojem su predsjednici klubova poznati mafijaši, a to se odražava na repku.
Penali koji nisu penali, golovi 100 minutama. Sudija koji je igrom slučaja uvijek na njihovoj strani.
Iaquinta im igra, a ima boljih 100x.
kakav ofsajd ????

lakse cemo prepoznati o cemu govoris a i zvucace manje rasisticki.
upravo to, a de rossi najgori medju njima.harishp je napisao/la:Ja gov-ana i glumaca.I to onih ofirnih.Grimase na faci od bolova.Jel sudija dosudi,ovaj samo facu promjeni.
Admir_Sa je napisao/la:I nema apsolutno nikakve veze jel je Canavaro zakacio ili nije. Kad je onog igraca udarila u glavu sudac je trebao dici zastavicu jer je onaj igrac bio iza kanavara
Upravo to. Al opet si brzi bio. Palac gore.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Kakav rasista, jednostavno ljudi igraju tako ružan fudbal da ih skoro nikada i ne gledam. Omrzli su mi odavno kada igra neki kreten kao Materazzi za njih. 

- alan_kardec
- Kontakt:
Dvostruka izmjena!
Camoranesi umjesto Pepea
Di Natale umjesto Gile.
Camoranesi umjesto Pepea
Di Natale umjesto Gile.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jest, tako je, ali bas sam neki dan slušao na HRT2 emisiju vezano za to kad obrambeni igrač vraća loptu suparničkom igraču koji je bio u ofsajdu. I bivši sudac u toj emisiji kaže: Ako je postojala namjera obrambemnog igrača da vrati loptu, pa je protivnički napadač koji je u ofsajdu uzme, onda nema ofsajda. Međutim, ako nema namjere, nego slučajno (kao što je ovaj slučaj) onda ofsajd postoji. Samo treba procijeniti da li je igrač Novog Zelanda igrao glavom ili talijanski.Devil je napisao/la:Cak i da je taj "kiwi" zakaceo loptu,to je beo Reid ,Cannavaro je opet poslednji promeneo pravac lopti.Adinjo je napisao/la:Ja koliko sam vidio, nije talijan vec ovaj kiwi zakacio. Upravo su to prikazivali tri puta na usporenom snimku.Devil je napisao/la:Jbg ponovo dva gola ali opet nije to tekma kakvu prizeljkujem,nema tu neke igre Italija dominira terenom ali nestvara sanse.Novi Zeland se brani sa svim igracima i to ne moze doneti nikakvu lepotu za gledanje.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- alan_kardec
- Kontakt:
Meni se čini da je onaj Reid zakačio loptu prije nego što se odbila od one tarabe Cannavara. Znači Smeltz je bio u ofsajdu.dubrava je napisao/la: Jest, tako je, ali bas sam neki dan slušao na HRT2 emisiju vezano za to kad obrambeni igrač vraća loptu suparničkom igraču koji je bio u ofsajdu. I bivši sudac u toj emisiji kaže: Ako je postojala namjera obrambemnog igrača da vrati loptu, pa je protivnički napadač koji je u ofsajdu uzme, onda nema ofsajda. Međutim, ako nema namjere, nego slučajno (kao što je ovaj slučaj) onda ofsajd postoji. Samo treba procijeniti da li je igrač Novog Zelanda igrao glavom ili talijanski.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iaquinta mu ponovo ostaje.alan_kardec je napisao/la:Dvostruka izmjena!
Camoranesi umjesto Pepea
Di Natale umjesto Gile.

Dabogda mu prokljucala voda u koljenima i vec jednom izasao sa terena!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Oj Marchisia. Boze sacuvaj.
A na klupi sjedi Pazzini koji izmislio fudbal za tog retardaomerbavarac je napisao/la:Iaquinta mu ponovo ostaje.alan_kardec je napisao/la:Dvostruka izmjena!
Camoranesi umjesto Pepea
Di Natale umjesto Gile.![]()
![]()
Dabogda mu prokljucala voda u koljenima i vec jednom izasao sa terena!!!![]()

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj sramote...
No comment...

No comment...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.