Thetraphak1921 je napisao/la:Gdje ste bili da nam to kazete dok nismo sve iz ove generacije uvrstili u prvi tim, sto naravno ne mijenja cinjenicu da je ovo sramotno i da treba rasformirati citavu ovu generaciju te im statutom kluba zabraniti bilo kakav kontakt sa istim. Neka se knjige late.DenchiNL je napisao/la:poznata željina škola, nešto kao AkademijaFrancescoTotti je napisao/la:ZELJO IMA SVOJU DJECU!!!![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Izvrces ono sto sam napisao. Nisi ti citav u glaviHeller je napisao/la:
Imaš hromozom viška
ne treba se predavati, ima jos vremena za preokret..kad bi npr postizali 2 gola u minuti a oni nista, mozda bi izvukli nerijesenoThetraphak1921 je napisao/la:Ne zuri, ima jos vremena.MortemHz je napisao/la:Crvena Zvezda - Željezničar 8:0?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MocMahale444
Bobo smrade skidaj gace.Batman90 je napisao/la:Izvrces ono sto sam napisao. Nisi ti citav u glaviHeller je napisao/la:
Imaš hromozom viškaSamo mi nije jasno, kako se primite na sarajevsku pricu. Lizite se sa njima, y.ebali vas oni
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ma zavrsava ovo 8:9 za nas, nisu nasi imali vremena da se zagriju.Rinuka je napisao/la:ne treba se predavati, ima jos vremena za preokret..kad bi npr postizali 2 gola u minuti a oni nista, mozda bi izvukli nerijesenoThetraphak1921 je napisao/la:Ne zuri, ima jos vremena.MortemHz je napisao/la:Crvena Zvezda - Željezničar 8:0?![]()
Thetraphak1921 je napisao/la:Ne zuri, ima jos vremena.MortemHz je napisao/la:Crvena Zvezda - Željezničar 8:0?
Zvezda zajeba i Misimovica
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Slazem se da ste vi uvijek imali jaku omladinsku skolu, mislim i ja da vam treba bas jedna reorganizacija svih kategorija. Odu i Mulalica u omladinski pogon nebi bio los potez za vas.Raonffa je napisao/la:
Treba reorganizacija što jest jest al' uvijek smo imali jaku školu, imat ćemo je i u budućnosti.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel ovo izaslo na njihovoj sluzbenoj stranici? Pa gdje im je srce, yebem ti sunce!Rinuka je napisao/la:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Franto solinaš ti je rekao ono što sam i ja jednom. De molim te opet, popusti malo. Ti nas, hvala Allahu, ne predstavljaš.

Thetraphak1921 je napisao/la:Sjecanje ne blijedi, snagu nam daje !
25.05.1995. - 25.05.2016.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje pratite ovo uopste, ja sam ozbiljno pitao za rezultat, stvarno ne znam da li se neko zajebava iliAdo76 je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:Ne zuri, ima jos vremena.MortemHz je napisao/la:Crvena Zvezda - Željezničar 8:0?![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje ce vise na djecu
![]()
Zvezda zajeba i Misimovica![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko god da bude Misketovih je 7..
Joj Probisvjete
nemojte ba Kapije na ovoj kanalizaiciji od teme. 
Seljo prao dobar, onaj jadnik ne stigne stavljat na tviter kako ga brzo primaju, ova djeca ista matere im, vidi se tu Sarajevska krv, makar s materine s trane.
Seljo prao dobar, onaj jadnik ne stigne stavljat na tviter kako ga brzo primaju, ova djeca ista matere im, vidi se tu Sarajevska krv, makar s materine s trane.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 25 maj 2016, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sta se s tobom desilo?Probisvjet je napisao/la:Jel ovo izaslo na njihovoj sluzbenoj stranici? Pa gdje im je srce, yebem ti sunce!Rinuka je napisao/la:
KAkav je ovo turnir prijateljstva ba?!
Mislili oni nama 9 uvaliti, malo morgen levatine 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Yebo te ovo prijateljstvo
djeci valja stravu saljevati
@Morteme brate,nije zajebancija,da si ti ziv i zdrav

@Morteme brate,nije zajebancija,da si ti ziv i zdrav
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 25 maj 2016, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
trebate vi ovo preispitati..ima tu mes'cini materijala i za Hag-aThetraphak1921 je napisao/la: KAkav je ovo turnir prijateljstva ba?!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Ma ovo nek se uhvati skole, nema njima hljeba od loptanja 
Ni vas dvojica, hvala Allahu/Bogu, nas ne predstavljatewobly92 je napisao/la:Franto solinaš ti je rekao ono što sam i ja jednom. De molim te opet, popusti malo. Ti nas, hvala Allahu, ne predstavljaš.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Petnaest puta sam to rekao za vrijeme utakmice, minimalno petnaest. Ili knjige ili lopate, hljeba se od fudbala najesti nece.Lakoste je napisao/la:Ma ovo nek se uhvati skole, nema njima hljeba od loptanja
@Rinuka
Naravno da ima, prekrsena su sva pravila zenevske konvencije.
Eto ti nas predstavljas.Batman90 je napisao/la:Ni vas dvojica, hvala Allahu/Bogu, nas ne predstavljatewobly92 je napisao/la:Franto solinaš ti je rekao ono što sam i ja jednom. De molim te opet, popusti malo. Ti nas, hvala Allahu, ne predstavljaš.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.