Cuj 12.000KM :
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kada se sve uzme u obzir, Miske je manje naplatio nego sto je Cezar u Sarajevu za mjesec dana.
Cuj 12.000KM :
Cuj 12.000KM :
FrancescoTotti je napisao/la:istjerujem dzine
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Ovo su oni s drugih tema napali nasu svetu temu. Ovaj betman je prvi pokusaj.
Alajhmanet, Bok I Bog ti pomogao Beti a sad (evo fino) napusti nas, ako nemas kome opsovati od-do ili ici nekom na kucni prag nemas sta ovdje traziti.
Kao glavni I odgovorni ove teme moram ti pokazati put prema izlazu. Crveni karton, shit just got real.
Nemas pecat za napad na rezervnog golmana, High, Solinasa I ostale clanove ovog foruma.
Helčo
cire mu završnu ako zeliš.
Tvoji iz Tuzle te hraknuli ko agdu od baklave, tako gusta pljuvacka.
Samo Samke te gotivi ali ni to tI pomoci nece!
Alajhmanet, Bok I Bog ti pomogao Beti a sad (evo fino) napusti nas, ako nemas kome opsovati od-do ili ici nekom na kucni prag nemas sta ovdje traziti.
Kao glavni I odgovorni ove teme moram ti pokazati put prema izlazu. Crveni karton, shit just got real.
Nemas pecat za napad na rezervnog golmana, High, Solinasa I ostale clanove ovog foruma.
Helčo
Tvoji iz Tuzle te hraknuli ko agdu od baklave, tako gusta pljuvacka.
Samo Samke te gotivi ali ni to tI pomoci nece!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ti si pametan momak i znas da je ta prica o 10 000km suplja..miske uzima svu zeljkanovu lovu sebi, a dug ne samo da se ne smanjuje nego je 3 puta veci nego sto je bio, jer zna se sta je kamata brate..iskreno meni je pomalo zao nekih zeljkanovih ljudi (npr sablja), ali slagao bih kad bi rekao da ne uzivam kad vam ga ovako shuknu ovi vasi ublehasi..Thetraphak1921 je napisao/la:Kada se sve uzme u obzir, Miske je manje naplatio nego sto je Cezar u Sarajevu za mjesec dana.
Cuj 12.000KM :
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj tako, njemu su drugovi rekli sve..Cocaine je napisao/la:Stvarno je ovaj Franto neuk momak. Molim te izmakni se od kulturnih desavanja i to ostavi nama koji smo veci poznavaoci![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ja sam na platnom spisku Megamixa, mene to ne brine.Rinuka je napisao/la:ti si pametan momak i znas da je ta prica o 10 000km suplja..miske uzima svu zeljkanovu lovu sebi, a dug ne samo da se ne smanjuje nego je 3 puta veci nego sto je bio, jer zna se sta je kamata brate..iskreno meni je pomalo zao nekih zeljkanovih ljudi (npr sablja), ali slagao bih kad bi rekao da ne uzivam kad vam ga ovako shuknu ovi vasi ublehasi..Thetraphak1921 je napisao/la:Kada se sve uzme u obzir, Miske je manje naplatio nego sto je Cezar u Sarajevu za mjesec dana.
Cuj 12.000KM :
Pitanje samo, je li se ovdje potpisuju ugovori sa igracima i kakav je ovo sat na zidu, molim lijepo?

Prva ljubav, zaborava nema !
Al igraju ova Zeljina djeca 
Ubiše nam komšije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Razumijem ja da se pokupilo sve najbolje iz ove generacije, ali ovo ostalo je katastrofa. Ovdje nema vise potencijala ni za Igmana.Lakoste je napisao/la:Al igraju ova Zeljina djeca
Cestitke na pobjedi protiv Partizana.
To su prostorije Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo.Thetraphak1921 je napisao/la: Pitanje samo, je li se ovdje potpisuju ugovori sa igracima i kakav je ovo sat na zidu, molim lijepo?
hahaaha taj sahat je neispravan..Thetraphak1921 je napisao/la:Ja sam na platnom spisku Megamixa, mene to ne brine.Rinuka je napisao/la:ti si pametan momak i znas da je ta prica o 10 000km suplja..miske uzima svu zeljkanovu lovu sebi, a dug ne samo da se ne smanjuje nego je 3 puta veci nego sto je bio, jer zna se sta je kamata brate..iskreno meni je pomalo zao nekih zeljkanovih ljudi (npr sablja), ali slagao bih kad bi rekao da ne uzivam kad vam ga ovako shuknu ovi vasi ublehasi..Thetraphak1921 je napisao/la:Kada se sve uzme u obzir, Miske je manje naplatio nego sto je Cezar u Sarajevu za mjesec dana.
Cuj 12.000KM :![]()
Pitanje samo, je li se ovdje potpisuju ugovori sa igracima i kakav je ovo sat na zidu, molim lijepo?
Prva ljubav, zaborava nema !
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne vodi se logikom, kakav je ovo sat?Memara je napisao/la:To su prostorije Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo.Thetraphak1921 je napisao/la: Pitanje samo, je li se ovdje potpisuju ugovori sa igracima i kakav je ovo sat na zidu, molim lijepo?
Sto ga bar niste izrezali kad ste potpisivali ovog malog.
Čestitaj i meni.Thetraphak1921 je napisao/la:Razumijem ja da se pokupilo sve najbolje iz ove generacije, ali ovo ostalo je katastrofa. Ovdje nema vise potencijala ni za Igmana.Lakoste je napisao/la:Al igraju ova Zeljina djeca
Ruzan i nikakav.Thetraphak1921 je napisao/la:Ne vodi se logikom, kakav je ovo sat?Memara je napisao/la:To su prostorije Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo.Thetraphak1921 je napisao/la: Pitanje samo, je li se ovdje potpisuju ugovori sa igracima i kakav je ovo sat na zidu, molim lijepo?
- MocMahale444
Kad smo se kutarisali blente Betija kojem je ova tema zadaca a meni kuliranje u 16 da nastavimo dalje.
Rinuka danas si slab, High no sikiriki za komsije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma mi imamo najbolje omladince u drzavi, od pionira, kadeta, juniora...Thetraphak1921 je napisao/la:Razumijem ja da se pokupilo sve najbolje iz ove generacije, ali ovo ostalo je katastrofa. Ovdje nema vise potencijala ni za Igmana.Lakoste je napisao/la:Al igraju ova Zeljina djeca
mahmuran, nego sta ovo zvezda radi od zeljkanove djeceMocMahale444 je napisao/la:Kad smo se kutarisali blente Betija kojem je ova tema zadaca a meni kuliranje u 16 da nastavimo dalje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
tripice je napisao/la:Besparica, klupskih seljacino tuzlanska. Sunce vam **** nepismeno treba vam zabranit pisanje ovdje. Mrs u rudnikeBatman90 je napisao/la:Bezparica danas svuda vlada. Proslijedite Mulalicu, molim vas:
Poslodavac: FK Sloboda Tuzla
Kategorija: Ostalo
Mjesto rada: Tuzla
Rok prijave: 26.05.2016.
Opis radnog mjesta: Čistača za čišćenje svlacionica, wc-a i ostalih klubskih prostorija
Vrsta posla: rad na određeno vrijeme
Kanton: Tuzlanski
link: posao.ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zadnji omladinac kojeg su prodali bio Alen Škoro, i njega yebalo što je trener gurao nakvog Drogbu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Je li se igra do pet?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.