Jesi vidio sta skidaHigh je napisao/la:Dobar vam je ovaj golman F. Aličić.![]()
A jest se brat napušioCocaine je napisao/la:Brato iz Kandahara-Afganistan
Jest da mu faca i pogled nisu baš u vinkluali yebat mu mater naš je crveni brato
Gdje je to brate??? Nema ni meni logike, osim ako neko nije kvario grafitBosnianKingdom je napisao/la:Danas sam bio u Mostaru i naišao sam na vaš grafit "Dok na grobu sunce sja,voljet će te Armija" i nesta kontam...
Jel vam to greška ili tako ide,meni nesta logicnije da umjesto groba ide nebo...
DOK NA GRBU ZVIJEZDA SIJA VOLJET ĆE TE ARMIJA!BosnianKingdom je napisao/la:Danas sam bio u Mostaru i naišao sam na vaš grafit "Dok na grobu sunce sja,voljet će te Armija" i nesta kontam...
Jel vam to greška ili tako ide,meni nesta logicnije da umjesto groba ide nebo...
Pa valjda podgrupa.Evo iz 99 godine kad su dolazili bodriti Jedinstvo u intertoto kupuagalo je napisao/la:
i dan danas nisam skontao red army ilidza.imao sam priliku zivjeti u sarajevu i bivao sam cest gost tamo nekima prijateljima na ilidzi i vidio sam 2 grafita red army ilidza.o cemu je zapravo rijec!???
Hvala brato ali rijetko ce ko pisati ovdje. Mi imamo nas rodjeni.com forum koji broji 350 clanova i tu diskutujemo. 99,9% raje se pokupilo ima godina i par mjeseci tako da sam samo ja tu znao nekad nesto postavit. Smjesno je od admina da je prebacio samo glavnu temu a od Borca sve. Valjda pokusaj da isprovocira masu koje nema tu nikako7aprildomemoj je napisao/la:Dobro došli na forum 1 lige FBIH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.