NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Kome smeta sampionski GSW? Treba zvati punca... 
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 25 maj 2016, 08:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
Evil Genius II
stotts je igrao ova manijakalna preuzimanja i nabusio warriorse tacno mjesec dana prije nego ste vi to uradili u vasoj pobjedi nad njima. ne znam je li im to najzesci poraz sezone, ali bilo je preko 30 razlike u korist portlanda i tad se vec pricalo uveliko o toj strategiji i potencijalnim manama warriorsa. uostalom, nesto slicno se pokusalo i u PO, medjutim, nema portland igrace koji mogu odgovoriti tom zadatku pa im je uvijek malo falilo. srecom, OKC si to moze priustiti i zasad to rade odlicno.NEZALAGANJE je napisao/la:I wonder how many teams would have tried this switch everything strategy vs GSW if the Spurs didn’t have success doing it in the reg season.
Jos jedan fakt.
eh sad, ukoliko mislis na cijelu sezonu, a ne samo na pobjedu SAS nad warriorsima u nazad u martu onda zaboravi da sam ista pisao
svaka cast oklahomi
Donovan je studiro ovaj GSW, i to bruku vremena proveo, pa znaju im sve plays, tjeraju ih na bruku turnovera jer znaju prije vremena sta ce uradit. Currijeva povreda je patka realno, ljudi mu nedaju prostora, ne moze trckarat po parketu i dolaziti do svojih pozicija, nego mora preko "zidova" ljudi su ga shut down totalno i to je to. Puni kredit Oklahomi bez izgovra, dobili su ih u svakom aspektu kosarke, sta god su ovi pokusali, ovi su parirali i odgovorili bolje, cak i tom "smrtonosom" small ball-u su ljudi odgovorili sa boljim small ball-om. Jos serija nije gotova ali ovo OKC ako propusti onda stvarno nigdje veze.
Westbrook je zivi takmicar, jedan od najjacih u ligi po tom pitanju, liku je srce k'o dzamija
Westbrook je zivi takmicar, jedan od najjacih u ligi po tom pitanju, liku je srce k'o dzamija
Sere burazeru, imam ga subscribed na youtube i bas dobi notifikaciju juce kad mu je izasla analiza game 3 (prvi pa drugi dio), pa lik je cijelu analizu proveo i bas izvlacio plays da dokaze da su Gsw sami sebe dobili a da Okc nije imala nikakve veze s tim. Isto kao da je igro Real Madrid protiv Veleza, pa Velez slucajno dobio. Tako da ocigledno navilaci za Gsw, to na videu se desilo ali da je to bilo svaki put i da je to opravdanje Currijeve igre, ma daj.Epidaurus je napisao/la:Pa naravno, mozes ga zaustavit kad ga cupas i vuces konstantno dok KD i RW na drugoj strani na ruzan pogled dobijaju faulove.IlCapitano je napisao/la:
Još jedna 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
I ti nekom kazes da je napacen...Torres_9 je napisao/la:steph pogadja za pobjedu ,cunu posvecuje za udarnu cetvorku hejtera
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahha zar je taj lik rekao nekom da je napacen? Ne mogu da vjerujemYaSSaL je napisao/la:I ti nekom kazes da je napacen...Torres_9 je napisao/la:steph pogadja za pobjedu ,cunu posvecuje za udarnu cetvorku hejtera
Edit: Hvala YaSSaL hahahaha, nisam vidio jer ga ne citam (ignore lista), ali mi imponuje da sam napacen u njegovim ocima hahahah.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
kad i kad sam ja pisao ko je ustvari pravi MVP i najbolji igrač lige, da se citiram (stanuje u oklahomi, a ne nosi broj 35), ali eto...
ovo nije pobjeđivanje, ovo je faširanje šampiona
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- adriano_leite
- Kontakt:
I to kao kad dodjes u mesnicu pa trazis fasirano, a mesar te pita hoces li 2 puta ili jednomkokuz je napisao/la:Will the REAL MVP please stand up?![]()
kad i kad sam ja pisao ko je ustvari pravi MVP i najbolji igrač lige, da se citiram (stanuje u oklahomi, a ne nosi broj 35), ali eto...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne bi ti brate pricao da je Curiyeva povreda patka da se recimo sve ovo sto se desilo Curryu desilo Hardenu,tad bi drugu pricu pricao to ti mogu tvrditi 100%alemsa je napisao/la:Donovan je studiro ovaj GSW, i to bruku vremena proveo, pa znaju im sve plays, tjeraju ih na bruku turnovera jer znaju prije vremena sta ce uradit. Currijeva povreda je patka realno, ljudi mu nedaju prostora, ne moze trckarat po parketu i dolaziti do svojih pozicija, nego mora preko "zidova" ljudi su ga shut down totalno i to je to. Puni kredit Oklahomi bez izgovra, dobili su ih u svakom aspektu kosarke, sta god su ovi pokusali, ovi su parirali i odgovorili bolje, cak i tom "smrtonosom" small ball-u su ljudi odgovorili sa boljim small ball-om. Jos serija nije gotova ali ovo OKC ako propusti onda stvarno nigdje veze.
Inace,OKC je jako blizu finala,ja se samo nadam sa ovo nece ispustiti i pregoriti od zelje u odlucijucoj utakmici/utakmicama ako dodje do game 6
Ovo finale Zapada me nekako podsjeća na veliko finale 2004. godine. Tad su Lakersi bili apsolutni favoriti u odnosu na Pistonse (sigurno veći nego što su sada Warriorsi u odnosu na Thunder), i nakon svake utakmice sam bio siguran da je to bio samo loš dan i da Lakersi bez problema mogu mlatnuti te "smiješne" Pistonse kad god požele.
Na kraju znamo kako je završilo (tim porazom je završila i ta "era" Shaq-Kobe).
Na kraju znamo kako je završilo (tim porazom je završila i ta "era" Shaq-Kobe).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislio sam na cijelu sezonu da smo prvi to pokusali i zaista,nakon sto su nas prvu razbili 30 razlike,svaku slijedecu tekmu smo ih "imali" defanzivno.Problem nam je bio napad,kao i kasnije u PO-u,protiv njih s obzirom da su i oni igrali odlicnu odbranu na nama,sto i ne cudi,jer vrte nekoliko nasih setova,posebno kad izlaze iz TO-a.Evil Genius II je napisao/la:stotts je igrao ova manijakalna preuzimanja i nabusio warriorse tacno mjesec dana prije nego ste vi to uradili u vasoj pobjedi nad njima. ne znam je li im to najzesci poraz sezone, ali bilo je preko 30 razlike u korist portlanda i tad se vec pricalo uveliko o toj strategiji i potencijalnim manama warriorsa. uostalom, nesto slicno se pokusalo i u PO, medjutim, nema portland igrace koji mogu odgovoriti tom zadatku pa im je uvijek malo falilo. srecom, OKC si to moze priustiti i zasad to rade odlicno.NEZALAGANJE je napisao/la:I wonder how many teams would have tried this switch everything strategy vs GSW if the Spurs didn’t have success doing it in the reg season.
Jos jedan fakt.
eh sad, ukoliko mislis na cijelu sezonu, a ne samo na pobjedu SAS nad warriorsima u nazad u martu onda zaboravi da sam ista pisao
svaka cast oklahomi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Krivci Kerr , sada se vidi da kakv on i trener godine
to smo svi znali , ali hele nejse
Green , prepotetnost mu dosla glave
Curry , ako si super star moras da znas da prodas faul , ako te grebu guraju padnes mases rukama i sl. 2-ki MVP nema opravdanja , jednostavno nema , Kobe-a su vukli cupali namjerno ga htijeli ozljediti ali covjek je to sve mora u glavi poslozio i koristio u svoju korist.
Da dozvolis da te pobjedi Robertson i Ibaka , a ne Westbrook i Durant
, da imas 21 izgubljenu loptu da dirasticno smanjis asistencije i da lopta manje kruzi i da ti najbolji defanzivac dvije tekme najbolji potez da nekoga sutne u jaja
da ima najgori +- u ekipi
Jednostavno ljudi vise gladni , GSW prvi vezani poraz ove godine , bolja ekipa prolazi , ja jos uvjek vjerujem da GSW moze proci , ali sa puno pametnijom igorom i vecom energijom
Green , prepotetnost mu dosla glave
Curry , ako si super star moras da znas da prodas faul , ako te grebu guraju padnes mases rukama i sl. 2-ki MVP nema opravdanja , jednostavno nema , Kobe-a su vukli cupali namjerno ga htijeli ozljediti ali covjek je to sve mora u glavi poslozio i koristio u svoju korist.
Da dozvolis da te pobjedi Robertson i Ibaka , a ne Westbrook i Durant
Jednostavno ljudi vise gladni , GSW prvi vezani poraz ove godine , bolja ekipa prolazi , ja jos uvjek vjerujem da GSW moze proci , ali sa puno pametnijom igorom i vecom energijom
24. april, mogu vam reci kako ce se kretati tekme do kraja ako neko hoce pmRN87 je napisao/la:Pa što ne bi Oklahoma osvojila, naozbiljnija ekipa uz Klivlend. GSW je tanak, a San Antonio prespor
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
@adriano dodje na forum i tema ode u qrac. 
Ne mogu se nacuditi Donovanu. Majstor svog zanata.
Ne mogu se nacuditi Donovanu. Majstor svog zanata.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Oklahoma igra fenomenalno a jos uz to uzimaju apsolutno svaku 50/50 loptu. Jedan westbrook se baca po loptu dok u warriorsima role igraci ni to nisu u stanju uraditi.
Ipak, jos uvijek sam spreman na opkladu da Warriorsi dobijaju sve preostale tekme
Ipak, jos uvijek sam spreman na opkladu da Warriorsi dobijaju sve preostale tekme
ser del barça es el millor que hi ha !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bit će najveći choke u zadnjih 5 godina.Sarmelino je napisao/la:Ako ispadnu i hoce, najveci choke u historiji.
- Romagnoli13
- Kontakt:
James i društvo do titule. GSW i njihova umišljenost i prepotentnost. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
dirkules je napisao/la:Russ definitivno ovu seriju mnogo bolji i korisniji od Curry-a kojeg osim one eksplozije u trecoj cetvrtini 2 tekme nema, kao sto je Greivis neki dan rekao dva najbolja igraca serije su iz Okc-a
rudy91 je napisao/la:Curry prosle godine imao problema sa Dellyem,ove sa Dametom,OKC ga ustopala totalno sto govori da je on igrac koji u reg.season puno bolje igra nego playoff.NIkakv hejt prema najboljem igracu iz regularnog dijela sezone ali Durant i Wess su pokazali da su najbolji igraci ove serije,za Brona ne trebam govoriti jer se sve zna kakav je on u playoffu.
kokuz je napisao/la:Will the REAL MVP please stand up?![]()
Odjavljujem se.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
sta da ti kazem,niko se nije upecao.YaSSaL je napisao/la:I ti nekom kazes da je napacen...Torres_9 je napisao/la:steph pogadja za pobjedu ,cunu posvecuje za udarnu cetvorku hejtera
A cuj adriana, za pashu je bolje da se posveti gymu i gubljenju kg-ama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.