NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

YaSSaL
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la YaSSaL » 25 maj 2016, 06:38

Kome smeta sampionski GSW? Treba zvati punca... :kafa:
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 25 maj 2016, 08:16, ukupno mijenjano 1 put.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 maj 2016, 07:32

NEZALAGANJE je napisao/la:I wonder how many teams would have tried this switch everything strategy vs GSW if the Spurs didn’t have success doing it in the reg season.
Jos jedan fakt.
stotts je igrao ova manijakalna preuzimanja i nabusio warriorse tacno mjesec dana prije nego ste vi to uradili u vasoj pobjedi nad njima. ne znam je li im to najzesci poraz sezone, ali bilo je preko 30 razlike u korist portlanda i tad se vec pricalo uveliko o toj strategiji i potencijalnim manama warriorsa. uostalom, nesto slicno se pokusalo i u PO, medjutim, nema portland igrace koji mogu odgovoriti tom zadatku pa im je uvijek malo falilo. srecom, OKC si to moze priustiti i zasad to rade odlicno.

eh sad, ukoliko mislis na cijelu sezonu, a ne samo na pobjedu SAS nad warriorsima u nazad u martu onda zaboravi da sam ista pisao :D

svaka cast oklahomi :bow:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 maj 2016, 07:37

Donovan je studiro ovaj GSW, i to bruku vremena proveo, pa znaju im sve plays, tjeraju ih na bruku turnovera jer znaju prije vremena sta ce uradit. Currijeva povreda je patka realno, ljudi mu nedaju prostora, ne moze trckarat po parketu i dolaziti do svojih pozicija, nego mora preko "zidova" ljudi su ga shut down totalno i to je to. Puni kredit Oklahomi bez izgovra, dobili su ih u svakom aspektu kosarke, sta god su ovi pokusali, ovi su parirali i odgovorili bolje, cak i tom "smrtonosom" small ball-u su ljudi odgovorili sa boljim small ball-om. Jos serija nije gotova ali ovo OKC ako propusti onda stvarno nigdje veze.

Westbrook je zivi takmicar, jedan od najjacih u ligi po tom pitanju, liku je srce k'o dzamija

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 maj 2016, 08:08

Epidaurus je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
Pa naravno, mozes ga zaustavit kad ga cupas i vuces konstantno dok KD i RW na drugoj strani na ruzan pogled dobijaju faulove.
Sere burazeru, imam ga subscribed na youtube i bas dobi notifikaciju juce kad mu je izasla analiza game 3 (prvi pa drugi dio), pa lik je cijelu analizu proveo i bas izvlacio plays da dokaze da su Gsw sami sebe dobili a da Okc nije imala nikakve veze s tim. Isto kao da je igro Real Madrid protiv Veleza, pa Velez slucajno dobio. Tako da ocigledno navilaci za Gsw, to na videu se desilo ali da je to bilo svaki put i da je to opravdanje Currijeve igre, ma daj.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 25 maj 2016, 08:10

Još jedna :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 25 maj 2016, 08:28

Torres_9 je napisao/la:steph pogadja za pobjedu ,cunu posvecuje za udarnu cetvorku hejtera :)
I ti nekom kazes da je napacen...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 maj 2016, 08:43

YaSSaL je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:steph pogadja za pobjedu ,cunu posvecuje za udarnu cetvorku hejtera :)
Hahahha zar je taj lik rekao nekom da je napacen? Ne mogu da vjerujem :urnebes: .

Edit: Hvala YaSSaL hahahaha, nisam vidio jer ga ne citam (ignore lista), ali mi imponuje da sam napacen u njegovim ocima hahahah.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 25 maj 2016, 09:12

slika
slika
Will the REAL MVP please stand up? :P

kad i kad sam ja pisao ko je ustvari pravi MVP i najbolji igrač lige, da se citiram (stanuje u oklahomi, a ne nosi broj 35), ali eto...

ovo nije pobjeđivanje, ovo je faširanje šampiona
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 maj 2016, 09:18

kokuz je napisao/la:
slika
slika

kad i kad sam ja pisao ko je ustvari pravi MVP i najbolji igrač lige, da se citiram (stanuje u oklahomi, a ne nosi broj 35), ali eto...

I to kao kad dodjes u mesnicu pa trazis fasirano, a mesar te pita hoces li 2 puta ili jednom :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 25 maj 2016, 09:21

alemsa je napisao/la:Donovan je studiro ovaj GSW, i to bruku vremena proveo, pa znaju im sve plays, tjeraju ih na bruku turnovera jer znaju prije vremena sta ce uradit. Currijeva povreda je patka realno, ljudi mu nedaju prostora, ne moze trckarat po parketu i dolaziti do svojih pozicija, nego mora preko "zidova" ljudi su ga shut down totalno i to je to. Puni kredit Oklahomi bez izgovra, dobili su ih u svakom aspektu kosarke, sta god su ovi pokusali, ovi su parirali i odgovorili bolje, cak i tom "smrtonosom" small ball-u su ljudi odgovorili sa boljim small ball-om. Jos serija nije gotova ali ovo OKC ako propusti onda stvarno nigdje veze.

Westbrook je zivi takmicar, jedan od najjacih u ligi po tom pitanju, liku je srce k'o dzamija
Ne bi ti brate pricao da je Curiyeva povreda patka da se recimo sve ovo sto se desilo Curryu desilo Hardenu,tad bi drugu pricu pricao to ti mogu tvrditi 100% ;)

Inace,OKC je jako blizu finala,ja se samo nadam sa ovo nece ispustiti i pregoriti od zelje u odlucijucoj utakmici/utakmicama ako dodje do game 6

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 25 maj 2016, 09:33

Ovo finale Zapada me nekako podsjeća na veliko finale 2004. godine. Tad su Lakersi bili apsolutni favoriti u odnosu na Pistonse (sigurno veći nego što su sada Warriorsi u odnosu na Thunder), i nakon svake utakmice sam bio siguran da je to bio samo loš dan i da Lakersi bez problema mogu mlatnuti te "smiješne" Pistonse kad god požele.
Na kraju znamo kako je završilo (tim porazom je završila i ta "era" Shaq-Kobe).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2016, 09:53

Evil Genius II je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:I wonder how many teams would have tried this switch everything strategy vs GSW if the Spurs didn’t have success doing it in the reg season.
Jos jedan fakt.
stotts je igrao ova manijakalna preuzimanja i nabusio warriorse tacno mjesec dana prije nego ste vi to uradili u vasoj pobjedi nad njima. ne znam je li im to najzesci poraz sezone, ali bilo je preko 30 razlike u korist portlanda i tad se vec pricalo uveliko o toj strategiji i potencijalnim manama warriorsa. uostalom, nesto slicno se pokusalo i u PO, medjutim, nema portland igrace koji mogu odgovoriti tom zadatku pa im je uvijek malo falilo. srecom, OKC si to moze priustiti i zasad to rade odlicno.

eh sad, ukoliko mislis na cijelu sezonu, a ne samo na pobjedu SAS nad warriorsima u nazad u martu onda zaboravi da sam ista pisao :D

svaka cast oklahomi :bow:
Mislio sam na cijelu sezonu da smo prvi to pokusali i zaista,nakon sto su nas prvu razbili 30 razlike,svaku slijedecu tekmu smo ih "imali" defanzivno.Problem nam je bio napad,kao i kasnije u PO-u,protiv njih s obzirom da su i oni igrali odlicnu odbranu na nama,sto i ne cudi,jer vrte nekoliko nasih setova,posebno kad izlaze iz TO-a.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 maj 2016, 09:54

Krivci Kerr , sada se vidi da kakv on i trener godine :roll: to smo svi znali , ali hele nejse
Green , prepotetnost mu dosla glave
Curry , ako si super star moras da znas da prodas faul , ako te grebu guraju padnes mases rukama i sl. 2-ki MVP nema opravdanja , jednostavno nema , Kobe-a su vukli cupali namjerno ga htijeli ozljediti ali covjek je to sve mora u glavi poslozio i koristio u svoju korist.

Da dozvolis da te pobjedi Robertson i Ibaka , a ne Westbrook i Durant :roll: , da imas 21 izgubljenu loptu da dirasticno smanjis asistencije i da lopta manje kruzi i da ti najbolji defanzivac dvije tekme najbolji potez da nekoga sutne u jaja :roll: da ima najgori +- u ekipi :roll:

Jednostavno ljudi vise gladni , GSW prvi vezani poraz ove godine , bolja ekipa prolazi , ja jos uvjek vjerujem da GSW moze proci , ali sa puno pametnijom igorom i vecom energijom

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 25 maj 2016, 09:58

RN87 je napisao/la:Pa što ne bi Oklahoma osvojila, naozbiljnija ekipa uz Klivlend. GSW je tanak, a San Antonio prespor
24. april, mogu vam reci kako ce se kretati tekme do kraja ako neko hoce pm
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 25 maj 2016, 10:49

@adriano dodje na forum i tema ode u qrac. :lol:

Ne mogu se nacuditi Donovanu. Majstor svog zanata. :bow:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 maj 2016, 11:11

Oklahoma igra fenomenalno a jos uz to uzimaju apsolutno svaku 50/50 loptu. Jedan westbrook se baca po loptu dok u warriorsima role igraci ni to nisu u stanju uraditi.

Ipak, jos uvijek sam spreman na opkladu da Warriorsi dobijaju sve preostale tekme :kafa:
ser del barça es el millor que hi ha !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 maj 2016, 11:19

Sarmelino je napisao/la:Ako ispadnu i hoce, najveci choke u historiji.
Bit će najveći choke u zadnjih 5 godina.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 maj 2016, 11:45

James i društvo do titule. GSW i njihova umišljenost i prepotentnost. :puke:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 maj 2016, 13:08

dirkules je napisao/la:Russ definitivno ovu seriju mnogo bolji i korisniji od Curry-a kojeg osim one eksplozije u trecoj cetvrtini 2 tekme nema, kao sto je Greivis neki dan rekao dva najbolja igraca serije su iz Okc-a
rudy91 je napisao/la:Curry prosle godine imao problema sa Dellyem,ove sa Dametom,OKC ga ustopala totalno sto govori da je on igrac koji u reg.season puno bolje igra nego playoff.NIkakv hejt prema najboljem igracu iz regularnog dijela sezone ali Durant i Wess su pokazali da su najbolji igraci ove serije,za Brona ne trebam govoriti jer se sve zna kakav je on u playoffu.
:salut:
kokuz je napisao/la:
slika
slika

:tokralju:

Odjavljujem se. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Torres_9
Kontakt:

NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Torres_9 » 25 maj 2016, 13:14

YaSSaL je napisao/la:
sta da ti kazem,niko se nije upecao.
A cuj adriana, za pashu je bolje da se posveti gymu i gubljenju kg-ama :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.