da ne trazim..obraduj me ti

dace cannavaro gol

Moderator/ica: admin
eto pepea je bolji od najboljeg strijelca ligedaffy je napisao/la:pazi ovog strucnjaka "legendarni Di Natale i jos tuznije legendarni Pazzini" hahahhahaha![]()
nisam gledao tekmu, Motogp ispred Slovacke.. aliodose mi braca nazad u Bratislavu
prva tekma ih je unistila, gol protiv NZ-a u zadnjoj minuti ih je totalno poremetio.. igrali su dobro u grupi, ali, jbga.. btw. vi ocekujete od Hamsika nekakve poteze? pa vidite da nema uopste ulogu kao u Napoliju, vise igra defanzivnije..
Forza Italia!
pepe krilo igra..odmah da ti kazemPhill Jackson je napisao/la:eto pepea je bolji od najboljeg strijelca ligedaffy je napisao/la:pazi ovog strucnjaka "legendarni Di Natale i jos tuznije legendarni Pazzini" hahahhahaha![]()
nisam gledao tekmu, Motogp ispred Slovacke.. aliodose mi braca nazad u Bratislavu
prva tekma ih je unistila, gol protiv NZ-a u zadnjoj minuti ih je totalno poremetio.. igrali su dobro u grupi, ali, jbga.. btw. vi ocekujete od Hamsika nekakve poteze? pa vidite da nema uopste ulogu kao u Napoliju, vise igra defanzivnije..
Forza Italia!,al sta ja imam objasnjavat nekom ko ima 15 godina i kojem je svako iz juventusa naj,naj,,dovoljno se sjetit onog legendarnog komentara da je juve najveci klub na svijetu i da je zlatna kanta melo medju top 5 defanzivnih veznjaka
Kazes nisi gledao tekmu?Dobro igrali u grupi?daffy je napisao/la:pazi ovog strucnjaka "legendarni Di Natale i jos tuznije legendarni Pazzini" hahahhahaha![]()
Forza Italia!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.