NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Steph
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Steph » 25 maj 2016, 04:19

Al' se jedva dočekalo, mislim da su mnogi učili dove i molitve, a bogami i namaze klanjali u želji da se 'vako nešto dogodi. :mrgreen:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2016, 04:19

adriano_leite je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta OKC radi apsolutnim favoritima i sampionima. Isto tako ne mogu da vjerujem da se komentarise sudjenje evo trecu utakmicu a napadao se kolega @NEZALAGANJE jer je spominjao sudjenje protiv Spursa. MVP i apsolutno najbolji igrac i vladar lige ne postoji u seriji. Ko je sada na aparatima?

Toliko i o svemocnoj svemirskoj small ball kosarci. Pricalo se o dinastiji nekoj a prije ce popusit 1-4 nego stvoriti dinastiju :lol: .
Svaka ti cast!!Ja kad sam pisao sta se OKCu sve dopusta protiv nas,ljudi me ismijavali.Sad kad to slicno(jer opet nije ni blizu istom) rade GSW nesto me pominju.Mislim,koji k.urac!?? :urnebes: Uzivajte.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 maj 2016, 04:20

IlCapitano je napisao/la:Kakvu odbranu igra KD, sve stiže. :tokralju:
Šta kažeš, Durant igra odbranu?

Ovdje je 2010. odlučeno da je Durant **** u odbrani i tako će ostat do sudnjeg dana.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 maj 2016, 04:21

Donnie Darko je napisao/la:

Ovdje je 2010. odlučeno da je Durant **** u odbrani i tako će ostat do sudnjeg dana.
Uz ovakvu odbranu on je za mene najjači igrač u ligi. Šef. :cool:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 maj 2016, 04:22

BijelaCokolada je napisao/la:Igra li thompson
3 lične početkom druge četvrtine.

OKC odradio svoj posao, sudije svoj :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2016, 04:23

Ne kakite.Ovakvu odbranu koju KD igra (ne toliko 1 na 1 koliko je popravio pomaganje za 110%, KONACNO!!) nikad u svojoj dosadasnjoj karijeri nije igrao.Ni blizu i to je jedan od razloga sto ih nigdje nije bilo ,a ovakav su talenat od ekipe.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 maj 2016, 04:24

Donnie Darko je napisao/la:Curry je užasan i opet zabio više poena od Greena, Thompsona i Iguodale zajedno :facepalm:
Otkad si ti poceo gluposti pisati?

Koliko je puta sutao Curry, a koliko oni?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 maj 2016, 04:24

NEZALAGANJE je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta OKC radi apsolutnim favoritima i sampionima. Isto tako ne mogu da vjerujem da se komentarise sudjenje evo trecu utakmicu a napadao se kolega @NEZALAGANJE jer je spominjao sudjenje protiv Spursa. MVP i apsolutno najbolji igrac i vladar lige ne postoji u seriji. Ko je sada na aparatima?

Toliko i o svemocnoj svemirskoj small ball kosarci. Pricalo se o dinastiji nekoj a prije ce popusit 1-4 nego stvoriti dinastiju :lol: .
Svaka ti cast!!Ja kad sam pisao sta se OKCu sve dopusta protiv nas,ljudi me ismijavali.Sad kad to slicno(jer opet nije ni blizu istom) rade GSW nesto me pominju.Mislim,koji k.urac!?? :urnebes: Uzivajte.
Ma licemjeri zestoki. Evo sad se spominju nake dove nesto ovo ono a kmeci se kolektivno od strane "neutralaca". Smijesno je. Hvala Bogu da ce prestati trend koji je zazivio na forumu i polako ce se i zaboraviti na sve sto je bilo. Svemirski small ball, petorka smrti, vladar lige, Green kao najbolja cetvorka, atomska odbrana, trice ovo ono. Previse je bilo navikano sve to da bi se odrzalo. Ilegalni blokovi i sudjenje nisu bili bitni kad je GSW pobjedjivao a sada je sve bitno, pa dokle vise dvostruki arsini? Zasto se ne prihvati da GSW nije bolji od OKC u ovom trenutku? Ovakva su pitanja bila na svaki komentar o sudjenju u utakmicama GSW i tekmama generalno kada se komentarise protiv sudjenja. Ekipa A bolja od ekipe B prihvati i nije do sudjenja :lol: ginu ljudi od vlastitog oruzja :D .
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 25 maj 2016, 04:26, ukupno mijenjano 3 puta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 maj 2016, 04:25

Toliko i o svemocnoj svemirskoj small ball kosarci. Pricalo se o dinastiji nekoj a prije ce popusit 1-4 nego stvoriti dinastiju [emoji38] .
Spominjem te jer si svaku odluku u korist Ratnika komentarisao a sad odjednom šutiš. Pokazuje samo koliko ne gotivite ratnike.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 25 maj 2016, 04:25

Greivis je napisao/la:

Da tebi Steph nije duzan kakve pare ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 25 maj 2016, 04:26

Ovakvu odbranu kakvu KD igra (prije svege help defense ) u zadnje dvije utakmice moze igrati samo KD. Niko drugi nema legitimnu duzinu centra i pokretljivost beka osim njega.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2016, 04:26

Mozel i jedna utakmica u PO proteci bez spominjanja sudaca :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2016, 04:27

Tracy3McGrady je napisao/la:

Toliko i o svemocnoj svemirskoj small ball kosarci. Pricalo se o dinastiji nekoj a prije ce popusit 1-4 nego stvoriti dinastiju [emoji38] .
Spominjem te jer si svaku odluku u korist Ratnika komentarisao a sad odjednom šutiš. Pokazuje samo koliko ne gotivite ratnike.
Ma ne gotivim ja nikog osim SA da ti budem iskren.Respekt svima,ali kad moja ekipa ne osvaja,boli me za druge.To svi na ovom forumu znaju.
@epi Da se i slozimo u necemu.Kad ovako koristi svoj
dar,bez dileme.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 25 maj 2016, 04:28, ukupno mijenjano 1 put.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 25 maj 2016, 04:27

Nije ovdje još ništa gotovo, vratit će se ratnici u život.
Viva la France, as they say in Rome.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 maj 2016, 04:28

Tracy3McGrady je napisao/la:

A zasto ti spominjes sudjenje sada a nisi spominjao druge pljacke?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 maj 2016, 04:28

Da, sudije su odradile svoje što dozvoljavaju šutanje nogama igrača OKC-a.
Jadno da se išta piše nakon što se Green nije suspendovao.

Časovi košarke. Enjoy!
Šampion razbijen!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 maj 2016, 04:28

adriano_leite je napisao/la:
Ma licemjeri zestoki. Evo sad se spominju nake dove nesto ovo ono a kmeci se kolektivno od strane "neutralaca". Smijesno je. Hvala Bogu da ce prestati trend koji je zazivio na forumu i polako ce se i zaboraviti na sve sto je bilo. Svemirski small ball, petorka smrti, vladar lige, Green kao najbolja cetvorka, atomska odbrana, trice ovo ono. Previse je bilo navikano sve to da bi se odrzalo. Ilegalni blokovi i sudjenje nisu bili bitni kad je GSW pobjedjivao a sada je sve bitno, pa dokle vise dvostruki arsini? Zasto se ne prihvati da GSW nije bolji od OKC u ovom trenutku? Ovakva su pitanja bila na svaki komentar o sudjenju u utakmicama GSW i tekmama generalno kada se komentarise protiv sudjenja. Ekipa A bolja od ekipe B prihvati i nije do sudjenja :lol: ginu ljudi od vlastitog oruzja :D .

A kako su "neutralci" licemjeri a vi hardcore fanovi tj vas dvojica jedino niste licemjeri ? Mislim koji qurac pa bukvalno istu stvar radite samo su uloge klubova obrnute. :lol: :crazy:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 25 maj 2016, 04:30

Donnie Darko je napisao/la:

Ma ovakve klase kada se nafuraju mogu sve.

Druga je stvar sto u manje bitnim tekmama igra lezerno, nije nalozen, pa se stekne privid da je los u odbrani.

Lik je skoro kao Dzejms, moze cuvati svakoga, moze igrati sve pozicije u ekipi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 maj 2016, 04:30

Bihac96 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

Da tebi Steph nije duzan kakve pare ?
Ma dobri smo haveri. Zayebavam se ja. Sad ce on tri trice preko ruke na pocetku drugog.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.