FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pretjerujete i stvarate euforiju za koju niti ima prostora niti je realna.
tuzlanska Sloboda
Ovih dana (pocet od veceras)pocrkace sami.
Bice pucanja cireva.
A mi polako ali sigurnim korakom
Bice pucanja cireva.
A mi polako ali sigurnim korakom

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
[youtube][/youtube]zlajci je napisao/la:Pretjerujete i stvarate euforiju za koju niti ima prostora niti je realna.
-
- Kontakt:
Igrači bez poznavanja našeg jezika i okolnosti u fudbalu i nisu neka nafaka . Poneki ponekad može bljesnut, ali to je uglavnom sve od njih , barem po dosad viđenom u drugim klubovima. I nemojte bit rasisti . Ne kaže se crnci nego tamnoputi .
Sve je u redu, ali padate u klopku i pogresno shvatate neke poruke sto vas dovodi iz stanja euforije u ocaj i tako u krug.Chinaglia je napisao/la:[youtube][/youtube]zlajci je napisao/la:Pretjerujete i stvarate euforiju za koju niti ima prostora niti je realna.
Evo prvi Krleza, veceras pise da drugima pucaju cirevi pa ce kroz dva dana doziviti po tko zna koji nervni slom. Dobro, priznajem da nije on pravi uzorak, ali malo sabura nije na odmet. Ne upadajte u klopke.
tuzlanska Sloboda
Opusti se.pozlice ti.zlajci je napisao/la:Sve je u redu, ali padate u klopku i pogresno shvatate neke poruke sto vas dovodi iz stanja euforije u ocaj i tako u krug.Chinaglia je napisao/la:[youtube][/youtube]zlajci je napisao/la:Pretjerujete i stvarate euforiju za koju niti ima prostora niti je realna.
Evo prvi Krleza, veceras pise da drugima pucaju cirevi pa ce kroz dva dana doziviti po tko zna koji nervni slom. Dobro, priznajem da nije on pravi uzorak, ali malo sabura nije na odmet. Ne upadajte u klopke.
Dovoljno je znati da necemo se boriti za opstanak,samim tim nekom cemo u vrhu pomrsiti racune i bice pucanja cireva.A i nervnih slomova.
Zezamo se ubijamo dosadu opusti se covjece.
I napisi jos jednom Krleza sasucu ti od do.bukvalno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Hodžiću bi i Husaru oprostioNKMramor je napisao/la:Ne, Husarin...Pasha_car_aga je napisao/la: Dušan Hodžić...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Stvarno se bzze lozite. Nista ppsebno ne ocekujem veceras niti treba biti.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
ma ja vjerujem da cemo mi imati bar 50 posto jacu ekipu sledece god
Joj ovog Elefant tva. Nafurali tu raju na nekakve emisije, ja od 8 sjedim i cekam da pogledam na netu a vec 5 puta mi pustaju " Jos bolji, jos veci Zeka comerc na Sickom". Mozda je najveca bomba upravo to da ce nekakva emisija biti.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
hocel skloniti ovo plavu sliku na slonu preko neta
Ima li gdje prijenos preko neta?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bezveze se lozite,sumnjam da ce Azmir veceras iznjeti neke informacije..
Evo Durmica
Evo Durmica

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo pojacali su muziku mozda skloneadnan27 je napisao/la:hocel skloniti ovo plavu sliku na slonu preko neta

Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Nema slike izgleda preko neta ali ima zvuk, to je bitno.adnan27 je napisao/la:hocel skloniti ovo plavu sliku na slonu preko neta
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerujte da bi ja sad potpisao 5, 6pojacanja iz naše lige i to svi uglavnom znamo o kome se radi nego nekih 6 stranaca... To bolan i ako valja onesvijesti se na drugoj utakmici.... Od terena,stadiona i posjete garant j e b u majku majčinu gdje su došli, jbt...Samo sabrati vrh igrače iz naše lige plus par iz okruženja jer i oni igraju u sličnom ambijentu i to je to...a večeras na toj slon tv neće bolan bit ništa spektakularno... Jedino vrijedno spomena je mozda objašnjenje za Peru
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:Vjerujte da bi ja sad potpisao 5, 6pojacanja iz naše lige i to svi uglavnom znamo o kome se radi nego nekih 6 stranaca... To bolan i ako valja onesvijesti se na drugoj utakmici.... Od terena,stadiona i posjete garant j e b u majku majčinu gdje su došli, jbt...Samo sabrati vrh igrače iz naše lige plus par iz okruženja jer i oni igraju u sličnom ambijentu i to je to...a večeras na toj slon tv neće bolan bit ništa spektakularno... Jedino vrijedno spomena je mozda objašnjenje za Peru

Sloboda Tuzla
Azmir rekao Husu da hoce trofej ne pita koliko kosta
pa ti sad sastavi sampionsku ekipu 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Iz ovog sto Husic prica se da zaljkucit da ce ova tri stranca bit najbolja tri igraca u nasoj ekipi. Jer on tvrdi da igrace tog kalibra ne mozes naci u nasoj ligi 

A sad adio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.