Barney Stinson je napisao/la:Samo nek dođe... Kvalitetnih igrača nikad dosta![]()
...
Zbog svog jarana Persica navijam i za Siroki od sada ozbiljnije dosad samo ono rekreativno bilo mi drago kada uzmu i sve sada ozbiljnije pocinjem

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Barney Stinson je napisao/la:Samo nek dođe... Kvalitetnih igrača nikad dosta![]()
...
jupiiiiiiTaRgEt_ je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:Samo nek dođe... Kvalitetnih igrača nikad dosta![]()
...
Zbog svog jarana Persica navijam i za Siroki od sada ozbiljnije dosad samo ono rekreativno bilo mi drago kada uzmu i sve sada ozbiljnije pocinjem
Kupti cemo ti sal i dres i u prve redoveTaRgEt_ je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:Samo nek dođe... Kvalitetnih igrača nikad dosta![]()
...
Barney Stinson je napisao/la:Kupti cemo ti sal i dres i u prve redoveTaRgEt_ je napisao/la:Barney Stinson je napisao/la:Samo nek dođe... Kvalitetnih igrača nikad dosta![]()
...
Zbog svog jarana Persica navijam i za Siroki od sada ozbiljnije dosad samo ono rekreativno bilo mi drago kada uzmu i sve sada ozbiljnije pocinjem![]()
ma neće grgat otići,a ako ode zamjena će biti neki iskusni centar ili vraćenje c.thomasa,pa bi špralja igrao poziciju 5....i ja mislim da nam ne treba...neno#4 je napisao/la:Realno ne treba vama Drasko, jer on je ipak prosjecan igrac, cak i u nasoj ligi nije mogao da dominira. Ako Ivan ostane, plus tu je Darko ne treba vam treci centar, jedino ako je Grgat odlucio da ode ili da se oprosti...
za njega sam nešto najsigurniji od sviju ovih(štembe,masona,grgata) jer čovjeku se sviđa ovdje,kapetan kluba,a nije mu daleko ni zadar,ima i solidnu plaću,navijači ga vole....mislim da će on ostatKevin je napisao/la:@Dabar
ništa to nije sigurno..upitno je hoće li i Šime ostat jer vidim ti ga već računaš...
ima vec dogovoreno...capelo111 je napisao/la:Bravo za upravu Persic je odlican igrac,i bit ce pojacanje sigurno, nebih bilo lose dovesti Adamovica iz Slobode, on je odlican igrac, nevjerujem da je previse skup.
jesi siguran da je 4?šampioni je napisao/la:Došao je neki mladi iz zagreba, igra 4, kažu da nije loš...najbliži ostanku je MASON, ako šime ostane grgat neće ostati, ode na cipar. Ne mogu obojicu platiti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.