FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:HElo je napisao/la:Leonardo BonuciGifron je napisao/la:Ovo neka greska ili ... ??
I transfermarkt poludio
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vidim nekima nije po volji ta neka 2. kineska liga...ta ce kinezi smijesni
....bolje da vam se ovdje ne stavljaju stadioni i budzeti tih azijskih miki mausa
..mnogi bi se odjavili sa neta

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sta znas, mozda je taj neki kineski klub zapravo Azmirovstaragarda je napisao/la:vidim nekima nije po volji ta neka 2. kineska liga...ta ce kinezi smijesni :urnebes: :urnebes: ....bolje da vam se ovdje ne stavljaju stadioni i budzeti tih azijskih miki mausa :D :D ..mnogi bi se odjavili sa neta :rol: :rol: :rol: :rol:
mozda upravo ovaj gdje igra ovaj camuga
kao da je on slucajno kamiondzija postao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav podbacaj Slobode 1919 ili kako se zove danas 

taj crnac je beton, negativni komentari se odnose na ovog drugogstaragarda je napisao/la:vidim nekima nije po volji ta neka 2. kineska liga...ta ce kinezi smijesni![]()
....bolje da vam se ovdje ne stavljaju stadioni i budzeti tih azijskih miki mausa
![]()
..mnogi bi se odjavili sa neta
![]()
![]()
![]()

Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pade mi sistem kada sam pokusao traziti Hirama 

:rol: :rol: :rol:tuzlak1987 je napisao/la:Pade mi sistem kada sam pokusao traziti Hirama :)
a i postene tuzlanke radosno trljaju ruke, u grad stize par crnackih salgija 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Chima ce bit' nas Drogbatuzlak1987 je napisao/la:Kakav podbacaj Slobode 1919 ili kako se zove danas

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
jos 20 min do historijske emisije na RTV Slon
ako bog da, ne bila posljednja :kafa:
izvinjavam se, jos 26 minChinaglia je napisao/la:jos 20 min do historijske emisije na RTV Slon
ne valja mi ovaj sat na racunaru
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Yebo vas crnci, sta svršavate na njih, nit insana nit igrača od istih... po meni treba pokušati dovesti igrače sa našeg govornog područja.
Nema se tu šta puno pametovati, sve učiniti da se dovedu ponajbolji igrači iz naše lige.
Moje dvije želje su Dušan Hodžić i Mahir Karić, to su igrači koji bi bili pojačanja i starteri!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Nema se tu šta puno pametovati, sve učiniti da se dovedu ponajbolji igrači iz naše lige.
Moje dvije želje su Dušan Hodžić i Mahir Karić, to su igrači koji bi bili pojačanja i starteri!
Ne, Husarin...Pasha_car_aga je napisao/la: Dušan Hodžić...

- Probisvjet
- Kontakt:
Pasha_car_aga je napisao/la:Yebo vas crnci, sta svršavate na njih, nit insana nit igrača od istih... po meni treba pokušati dovesti igrače sa našeg govornog područja.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslije istorijskih skupština sad ide red istorijskih tv emisijaChinaglia je napisao/la:jos 20 min do historijske emisije na RTV Slon
ako bog da, ne bila posljednja

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Joj jeste se ispisali a pola bezveze gledaj u jednom trenutku preko 60 ljudi na temi.
Cekaju dusmani ko zapete puske....
Napuse se k...urca.
Napuse se k...urca.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Agamemnon je napisao/la:Joj jeste se ispisali a pola bezveze gledaj u jednom trenutku preko 60 ljudi na temi.
Napuse se k...urca.

to brateeee, pobij sve i vrati se sam :salut:Agamemnon je napisao/la:Joj jeste se ispisali a pola bezveze gledaj u jednom trenutku preko 60 ljudi na temi.
Napuse se k...urca.
Ima li ko link tv kuce pogodan za mobitele?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.