Evo i ja cu ti reklmirati do jedno 200-300(Y) samo da ne bude #saketanjaChinaglia je napisao/la:odoh i ja napravit' neku stranicu na Faceu i objavljivat' info u vezu pojacanja
al' prvo da mi NYK malo izreklamira stranicu, barem na 2000
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da je nas Fabijan Tomić. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovaj napadač može, Anderson...

-
- Kontakt:
Vidit ces vecerasChinaglia je napisao/la:odoh i ja napravit' neku stranicu na Faceu i objavljivat' info u vezu pojacanja
al' prvo da mi NYK malo izreklamira stranicu, barem na 2000

Ovaj Anderson se zove Hiram indijsko ime mora da je neki mjesanac, njega dovest samo ako kriket klub budemo formirali 

vidjeti ces ti saketanje (tacnije, neces vidjeti) ako ovo ne bude istinaSlobodaTuzla1 je napisao/la:Vidit ces veceras ;)Chinaglia je napisao/la:odoh i ja napravit' neku stranicu na Faceu i objavljivat' info u vezu pojacanja
al' prvo da mi NYK malo izreklamira stranicu, barem na 2000 :kafa:
ako je istina ovo za pojedine crncuge proci cemo gore nego buregdzije 

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Jarane dolaze li ovi crnci s prevoditeljima ili ce im Husref mrtve na Engleskom?

Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.
Bolji je od oba nasa napadaca zajednoadnan27 je napisao/la:dobar je ovaj iz kine pa misimovic je igro u 2 kineskoj ligi nemoj da nas ovo zavara

- Probisvjet
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:ako je istina ovo za pojedine crncuge proci cemo gore nego buregdzije

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:fukaratz je napisao/la:ako je istina ovo za pojedine crncuge proci cemo gore nego buregdzijeNecemo proci kao pitari. Mi smo trazili igrace koji znaju sta je snijeg.

Sloboda Tuzla
Leonardo BonuciGifron je napisao/la:Ovo neka greska ili ... ??

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
HElo je napisao/la:Leonardo BonuciGifron je napisao/la:Ovo neka greska ili ... ??

gledaj ti Husare, probio se na talijansko trziste hahahahahah
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada je emisija i na kojem kanalu?
-
- Kontakt:
RTV Slonko u 21hProbisvjet je napisao/la:Kada je emisija i na kojem kanalu?
- Probisvjet
- Kontakt:
Hvala.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:RTV Slonko u 21hProbisvjet je napisao/la:Kada je emisija i na kojem kanalu?
Ne znam mogu li sarajlijice gledat da pisnu u gace?

pa ljudi jos nisu ni dosli kod nas kritikuju hahha pa tako isto kad spomenes naseg igraca da dolazi u englesku a oni ovako reaguju ko mi sad hahah mogu misliti sta govore ko su ovi gdje je ova zemlja pustimo nek se ljudi pokazu ako ne valjaju ima klupa za to i sluze pripreme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.