NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Rece covjek najkasnije u 16:00h bomba pada. Ni prskalica nije zapaljena

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Rece covjek najkasnije u 16:00h bomba pada. Ni prskalica nije zapaljena
Uboli su ljudi listu otpisanih. Do sada su najbolji izvorBeduin je napisao/la:Bezveze lupate kao i svake godine, a vecinom niko pojma nema. Eto neko ima informacije koga je Husref/Azmir pikirao, jah. I prosle sezone je Azmir rekao da se zanimaju za Stevanovica i Ibricica, ali na kraju to nista ne znaci ako se ne dovede igrac.
Bolje skupljajte pare za sezonsku, za par rekvizita kad se otvori fan shop...
Sta imam to radit majketi copy past i vec sam svoj post editovo kazem da se zanemari to..covjek je davno napustio BIH tacnije 70tih ..ali je uvjek bio vezan sa tim doke .. covjek koristi to J **** ga ali sta cesChinaglia je napisao/la:mogao si barem uredit' taj post, cisto da se ne zna koliko mu je rođak nepismen
Chinaglia je napisao/la:mogao si barem uredit' taj post, cisto da se ne zna koliko mu je rođak nepismen
jedino logicno lijevi beksamirr je napisao/la:Haris Dilaver, Senad Karahmet, Aladin Isaković i Aldin Šišić - za jednog smo mi zainteresovani volio bi da to bude Dilaver !
Agamemnon je napisao/la:Jedino sigurno u ovom momentu dva covjeka koji su nas digli iz pepela,spremite se zemlja ce da drhti pred Slobodom
4040deuce je napisao/la:Hahahahahahahhaha vi tuzlaci ste definitivno najjaci clanovi ovog foruma
SretanNAJGORA_BAGRA je napisao/la:2 Bombe 100% dolaze na tušanj:
Hiram Laud Anderson
Chima Daniel
Dobro nam došli!!
Ko su ovi hahahha
I nisu neke bombeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:SretanNAJGORA_BAGRA je napisao/la:2 Bombe 100% dolaze na tušanj:
Hiram Laud Anderson
Chima Daniel
Dobro nam došli!!
Ko su ovi hahahha![]()
Slazem seNAJGORA_BAGRA je napisao/la:I nisu neke bombeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:SretanNAJGORA_BAGRA je napisao/la:2 Bombe 100% dolaze na tušanj:
Hiram Laud Anderson
Chima Daniel
Dobro nam došli!!
Ko su ovi hahahha![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, soe i 13 gostiju.