Protiv Slobode je feslijica krenula silovito, ali je zavrsilo gang-bang-arom

Doduse, tu ga je krleza utrpo za sva prozivanja

Zamisli kakav grad, kakav klub i kakvi navijaci

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sta da ti kazem....to jeste veliki kiks al smo se emotivno potrosili u pravljenju djece vama i konamajoker90 je napisao/la:Osim uzaludnih pokusaja Slobode da se domogne nekog trofeja.staragarda je napisao/la:znam ja da vama odavno nista nije smijesnoFrancescoTotti je napisao/la:Frajer hladno prozva vise od pola klubova europe pored Sarajeva i postavi milion smajlija nebil post bio komican![]()
Rekose pregazit Radnik ko plitak potok, kad ono bi fakat gazenje rutinsko, samo ne od onih od kojih smo ocekivali.
Steta sto vam ne urucise kakav trofej jer ste pobjedili Sarajevo i Zeljeznicar.staragarda je napisao/la: sta da ti kazem....to jeste veliki kiks al smo se emotivno potrosili u pravljenju djece vama i konama...sve blizanci a bilo je i trojki
![]()
![]()
....a i ta finala nije da ne znamo gubit
![]()
Oni jos cekaju Stevanovicaelamalakia je napisao/la:po ko zna koji put![]()
Sat vremena poslije..Agamemnon je napisao/la:Momci nece Pero nigdje.Jako zahvalan igrac i pouzdan Husref jeste tvrdoglav i tezak covjek ali nije budala.
Sedmorica fudbalera napuštaju Slobodu
Odriješene ruke da potraže novu sredinu dobili su Anes Haurdić, Slobodan Lakićević, Adnan Salihović, Perica Ivetić, dok će vjerovatno na posudbu Ermin Musić, Mirza Hamzabegović i Omar Pršeš.
Agamemnon je napisao/la:Momci pero ima godina.
Klub ima svoju viziju i to je to.
Nevalja kada ne dodje niko kratka klupa,nevalja kada se pravi mjesto pojacanjima...nista nam nevalja.
Ja znam samo da bi nam Hodzic iz Radnika sjeo ko budali sama
Smajli,ne pratim ja svaki tvoj upis nego dobro pamtim,pogotovo pamtim one ckepi koje kad im klub izgubi nestanu s teme,foruma....staragarda je napisao/la:jesam,sto pitasdzelllo je napisao/la:Garda,zar nisi neku noc rekao da nikad vise neces pisati na PL Prepucavanja?...eo sam se bas sad predomislio pa cu opet pisat,ako mogu naravno
![]()
![]()
..fino da pratis svaki moj upis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tripice je napisao/la:Nadam se da ce nogometni savez bih prepoznati probleme na koje vec duze vrijeme upozoravam i otvoriti komune za nogometase koji su dio karijere proveli u slobodi. Na taj nacin bi se izvrsila njihova resocijalizacija te bi se sprjecila njihova izolacija iz drustva.
ma j e b o trofejjoker90 je napisao/la:Steta sto vam ne urucise kakav trofej jer ste pobjedili Sarajevo i Zeljeznicar.staragarda je napisao/la: sta da ti kazem....to jeste veliki kiks al smo se emotivno potrosili u pravljenju djece vama i konama...sve blizanci a bilo je i trojki
![]()
![]()
....a i ta finala nije da ne znamo gubit
![]()
Znamo mi da se vi nalozite uvijek kad igrate protiv nas i da vam je to dozivljaj. Steta sto se seljacici ne naloze onako i protiv Radnika, mozda ne bi bez ispaljenog metka izgubili finale i priliku da izgube nevinost sto se tice trofeja.
Jos im trinaest pehara nedostaje da bi izjednacili broj istih sa brojem smajlija iz posta Dragana Kojica Kebe.dzelllo je napisao/la:13 smajlija simbolicki.....
ma pamtis ti moj k u r a c,sabane saulicudzelllo je napisao/la:Smajli,ne pratim ja svaki tvoj upis nego dobro pamtim,pogotovo pamtim one ckepi koje kad im klub izgubi nestanu s teme,foruma....staragarda je napisao/la:jesam,sto pitasdzelllo je napisao/la:Garda,zar nisi neku noc rekao da nikad vise neces pisati na PL Prepucavanja?...eo sam se bas sad predomislio pa cu opet pisat,ako mogu naravno
![]()
![]()
..fino da pratis svaki moj upis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sva sreca pa Europa nece vidjeti ni Tuzle, pa bombardovali bi nas.Batman90 je napisao/la:Omiljen refren na sarajevskim ulicama medju navijacima:
Putuj Evropo,
nemoj vise cekati na nas
ne pitaj mnogo,
dospeces i ti na rdjav glas
Pogadja u sridu
smijesno heheBatman90 je napisao/la:Omiljen refren na sarajevskim ulicama medju navijacima:
Putuj Evropo,
nemoj vise cekati na nas
ne pitaj mnogo,
Pogadja u sridu
Kad bi vidili Tuzlu, tacno bi vas bombardovali, pa da jedan normalan grad ostaneThetraphak1921 je napisao/la:Sva sreca pa Europa nece vidjeti ni Tuzle, pa bombardovali bi nas.Batman90 je napisao/la:Omiljen refren na sarajevskim ulicama medju navijacima:
Putuj Evropo,
nemoj vise cekati na nas
ne pitaj mnogo,
Pogadja u sridu
Who's a good boy? Who's a good dog ? Yes, you are!Batman90 je napisao/la:Omiljen refren na sarajevskim ulicama medju navijacima:
Putuj Evropo,
nemoj vise cekati na nas
ne pitaj mnogo,
Pogadja u sridu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.