Htio sam napisati kresni je za rajuDoeTz je napisao/la:Neka hvala

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Htio sam napisati kresni je za rajuDoeTz je napisao/la:Neka hvala
Si dje Čevap, kakav si k'o co'j'k?MocMahale444 je napisao/la:
Sat vremena poslije..Agamemnon je napisao/la:Momci nece Pero nigdje.Jako zahvalan igrac i pouzdan Husref jeste tvrdoglav i tezak covjek ali nije budala.
Agamemnon je napisao/la:Momci pero ima godina.
Klub ima svoju viziju i to je to.
Nevalja kada ne dodje niko kratka klupa,nevalja kada se pravi mjesto pojacanjima...nista nam nevalja.
Ja znam samo da bi nam Hodzic iz Radnika sjeo ko budali sama
pa taj čovjek se vidi iz svemira.Marsal je napisao/la:Vidio sam Salema jednom uživo na tribini u kantonalnom klubu gdje treniram, tribina otad zatvorena jer je propala.Aerials je napisao/la: tako je Salem neuništiv.
K'o da si plavuša ccrasavoje je napisao/la:Si dje Čevap, kakav si k'o co'j'k?MocMahale444 je napisao/la:
De se ponasaj, ili cu se naljutiti.
Gledaj ovih bolesnika po 1000 put.elamalakia je napisao/la:po ko zna koji put![]()
Sat vremena poslije..Agamemnon je napisao/la:Momci nece Pero nigdje.Jako zahvalan igrac i pouzdan Husref jeste tvrdoglav i tezak covjek ali nije budala.
Sedmorica fudbalera napuštaju Slobodu
Odriješene ruke da potraže novu sredinu dobili su Anes Haurdić, Slobodan Lakićević, Adnan Salihović, Perica Ivetić, dok će vjerovatno na posudbu Ermin Musić, Mirza Hamzabegović i Omar Pršeš.
Nevalja kada ne dodje niko kratka klupa,nevalja kada se pravi mjesto pojacanjima...nista nam nevalja.
Kako god, neka hvalaMocMahale444 je napisao/la:Htio sam napisati kresni je za rajuDoeTz je napisao/la:Neka hvalaali necu
Ivetic bi trebao zahvaliti dragom Bogu na odlasku iz Slobode. Mozemo komotno reci da pocinje drugo poluvrijene njegove karijere. Svaki nogometas ce vec nakon par mjeseci boravka u Tuzli mentalno strunuti i poprimiti karakteristicna tuzlanska primitivna obiljezja. Dokaz ovakvoj tvrdnji je Zeba i njegovo ponasanje u prvoj utakmici finala kupa.Agamemnon je napisao/la:Gledaj ovih bolesnika po 1000 put.elamalakia je napisao/la:po ko zna koji put [emoji38]
Sedmorica fudbalera napuštaju Slobodu
Odriješene ruke da potraže novu sredinu dobili su Anes Haurdić, Slobodan Lakićević, Adnan Salihović, Perica Ivetić, dok će vjerovatno na posudbu Ermin Musić, Mirza Hamzabegović i Omar Pršeš.
Pa normalno da niko nije vjerovao da ce Pero ici jedan od najstandardnijih i najiskusnijih igraca,a Ali vec ide sigurno postoji razlog ljudi u klubu imaju svoju viziju i svoje razloge vjerovatno ce doci i zamjena.
Yebem ti fameliju bolesnu napacenu.
tripice je napisao/la: Ivetic bi trebao zahvaliti dragom Bogu na odlasku iz Slobode. Mozemo komotno reci da pocinje drugo poluvrijene njegove karijere. Svaki nogometas ce vec nakon par mjeseci boravka u Tuzli mentalno strunuti i poprimiti karakteristicna tuzlanska primitivna obiljezja.
Smaras.tripice je napisao/la:Nadam se da ce nogometni savez bih prepoznati probleme na koje vec duze vrijeme upozoravam i otvoriti komune za nogometase koji su dio karijere proveli u slobodi. Na taj nacin bi se izvrsila njihova resocijalizacija te bi se sprjecila njihova izolacija iz drustva.
Jasmin je pod posebnim tretmanom zbog perioda provedenog u slobodi. Ide na bolje.wobly92 je napisao/la:tripice je napisao/la: Ivetic bi trebao zahvaliti dragom Bogu na odlasku iz Slobode. Mozemo komotno reci da pocinje drugo poluvrijene njegove karijere. Svaki nogometas ce vec nakon par mjeseci boravka u Tuzli mentalno strunuti i poprimiti karakteristicna tuzlanska primitivna obiljezja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.