Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventus have reached an agreement with Evra over a contract extension. He will sign a 1-yr contract with an option for another year. [GdS]
hmmmJuventus have decided to keep Dybala during the olympics. He won't be a part of the Argentinian national team. [GdS]
Marotta se pridružio forumu.Italia je napisao/la: Berardi, Vasquez, Pjanic i Vrsaljko.
OptimistoPogba je napisao/la:Ovo je kriminalno bilo.
Najvise mi je drago zbog Alvara, hvala na trofeju majstore, tuzan dan ce biti za mene kada odes.
Nadam se da nikada ovaj Juve necu gledati. Pjanic ce biti kao budali samar ovoj ekipi koja je pocela pustati posjed svakome i gubiti 47 lopti na kraju utakmice.
Hvala Alvaro legendo.
Ovo za pustanje lopte je u pravu. Go Milana je visio u zraku. Ima ono utakmica gdje Juve pusti taj posjed ali protivnik ne napravi nista sa loptom i to je ok protiv tehnicki superiornog protivnika,ali Juve to radi protiv bilo koga ko iole zna nogometa. Ali treba i to znati, donosi rezultate.Mig_Mig je napisao/la:OptimistoPogba je napisao/la:Ovo je kriminalno bilo.
Najvise mi je drago zbog Alvara, hvala na trofeju majstore, tuzan dan ce biti za mene kada odes.
Nadam se da nikada ovaj Juve necu gledati. Pjanic ce biti kao budali samar ovoj ekipi koja je pocela pustati posjed svakome i gubiti 47 lopti na kraju utakmice.
Hvala Alvaro legendo.
IlFantasista je napisao/la:Ma nema ništa od Pjanića, neće nikad naši platiti klauzulu od 38 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.