FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I Ivetic se naziva profesionalcem.
Profesionalac drzi jezik za zubima i da si takav podnio bi to muski zahvalio se klubu na saradnji i navijacima i produzio dalje.
A nije ko zadnja Pi...cka razvezao usta kao beba kada mu otmu sisu.
Dovidjenja majstore i prijatno.
Profesionalac drzi jezik za zubima i da si takav podnio bi to muski zahvalio se klubu na saradnji i navijacima i produzio dalje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Koliko god bio dobar igrac i covjek iz prilozenog se vidi je amater, pa bolan Perice koliko hoces ima trenera i to svjetskih koji yebu igracima sve....pa jedan Ivica Osim nema sta nije govorio igracima, dok je bio i selektor Japana nema sta nije igracima repke Japana govorio...i prevodioc i igraci su plakali u svlacionici, pa jedan Ciro, ima trenera koji hoce i opaliti vaspitnu, pa Pero sa trenerom se ne raspravlja, bolan PeroSaLL/ihovic je napisao/la:Iskusni Ivetić ne krije odnos sa trenerom Musemićem:
– Pravi razlog mog odlaska najbolje zna sam trener, jer je on i napravio listu igrača koji nisu potrebni. Siguran sam da mu glavni parametar nije bio učinak na terenu, nego razlozi koji nisu fudbalski, nego ljudski. Ja sam navikao u životu da nesuglasice rješavam razgovorom, da se pronađe rješenje i da se nastavi dalje. Hrabrost se pokazuje kada je teško i problemi se rješavaju oči u oči, ne mora to biti iza leđa i na ovakav način.
Ivetić je pojasnio šta je konkretno razlog neslaganja sa trenerom Musemićem:
– Ja nisam idealan ni kao igrač ni kao osoba, niko od nas nije, ali sam iskren i direktan, bez skrivenih karti i bez ogovaranja iza leđa. Nikada nisam u životu dao na sebe, a uz to sam jako disciplinovan, poslušan i izvršavam sve zadatke, što sam pokazao u svakom klubu u kojem sam igrao. Pojedine psovke i pogrdni nazivi prelazili su svaku mjeru, postoje igrači koji šute i trpe, a svoje nezadovoljstvo pokažu igrama na terenu i oni igrači koji kažu, odgovore ali na terenu ništa ne može uticati na njihovu igru, borbu i zalaganje. Pored svega, ja sam uvijek za razgovor, nažalost drugi nisu…

🔴⚫️
Zao mi je sto ode Pero...Ne zbog fudbala toliko, uvijek se moze naci dobrih igraca nego zato sto je izgledao kao COVJEK.
Dijete u narucju, krvav nos nakon sudara sa Merzicem i dok krv lipti pomoc se ukazuje Merzicu svi zaboravili na Peru koji vodom umiva lice pored aut linije samo su neke od slika koje ce pamtiti svi posjetioci Tusnja...
A sto se tice price svadza, puno igraca odlazi pod izgovorom svadza sa Husrefom....
DA se onaj secerovic ne posvadza sa Husrefom danas ne bi bio osvajac Kupa BIH
Ostalo manje vise ocekivano, mada sam ocekivao da ce i Mehidic ici ali eto nije.
Dijete u narucju, krvav nos nakon sudara sa Merzicem i dok krv lipti pomoc se ukazuje Merzicu svi zaboravili na Peru koji vodom umiva lice pored aut linije samo su neke od slika koje ce pamtiti svi posjetioci Tusnja...
A sto se tice price svadza, puno igraca odlazi pod izgovorom svadza sa Husrefom....
Ostalo manje vise ocekivano, mada sam ocekivao da ce i Mehidic ici ali eto nije.
& $ ?
Što se naložite na ove strance svakog prelaznog roka, i na neka mega imena (za našu ligu). 
@agamemnon, a jest i Husref profesinalac kad je tipu prekipilo koliko ga je i čime vrijeđao
da je Mehidić ili Salihović razvezao usta bilo bi neopravdano, Perica barem ima opravdanje zbog svoje igre.

@agamemnon, a jest i Husref profesinalac kad je tipu prekipilo koliko ga je i čime vrijeđao

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Potpisujemklma1 je napisao/la:Zao mi je sto ode Pero...Ne zbog fudbala toliko, uvijek se moze naci dobrih igraca nego zato sto je izgledao kao COVJEK.
Ja sam iskreno mislio da je i Govedarica pored Damira na tom spisku.Njemu ako proradi inat sad da se dokaže bit će dobro a ako nastavi kao do sad da kad god dobije priliku pogubi se mogao bi lagano sebi i karijeru upropastit i to sve zbog Husrefa a šteta mlad je momak
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Znam to ali trener je trener,uceraj mu.Coraco je napisao/la:Što se naložite na ove strance svakog prelaznog roka, i na neka mega imena (za našu ligu).
@agamemnon, a jest i Husref profesinalac kad je tipu prekipilo koliko ga je i čime vrijeđaoda je Mehidić ili Salihović razvezao usta bilo bi neopravdano, Perica barem ima opravdanje zbog svoje igre.
To se desava u cijelom svijetu svjetske zvijezde su dobivale otkaz jer zakasne 10 min na trening.To je tako.
Samo unosi bezveze nemir u ekipu.I iza Husrefa stoje rezultati brate

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ne vjerujem da može unijeti nemir u ekipu ako ne da na sebe, pošto svi oni izjavljuju da su super prijatelji. Nisu rezultati samo Husrefovi nego cijele ekipe i kluba, Husrefova je taktika.
edit, mada nije ni bitno više
edit, mada nije ni bitno više

Mislio sam da je Musemic gospodin,al et...
Nije ok da se nekome psuje i vrijedja,ako se desi u frci,kasnije se moze izgladit i sl..
Zato i jesmo tu gdje smo,i nasi tzv strucnjaci tesko da ce se docepat jakih liga...
Moguce da ovaj Petrovic iz Radnika nije takav,pa zato mu je dao dusu ..
Bilo kako bilo,ovo su nasa.nagadnja i ko zn sta je sve tu bilo..
Zao mi je momka jer je bio vise nego dobar na terenu..
Nije ok da se nekome psuje i vrijedja,ako se desi u frci,kasnije se moze izgladit i sl..
Zato i jesmo tu gdje smo,i nasi tzv strucnjaci tesko da ce se docepat jakih liga...
Moguce da ovaj Petrovic iz Radnika nije takav,pa zato mu je dao dusu ..
Bilo kako bilo,ovo su nasa.nagadnja i ko zn sta je sve tu bilo..
Zao mi je momka jer je bio vise nego dobar na terenu..
Iako mi je zao Perice, vjerujem sefu 

-
- Kontakt:
Husref je ko zayebani dril - narednik u vojsci . Ispoštuj dril , ps , narednika, galamu, pa ćeš bit pilot . I bolje to nego da im gladi jaja .
Izvinjavam se na upadu,pratio sam Husove treninge i poznajem ga al on zna pretjerat u psovkama,nekom to ne odgovara prvom meni npr da psuje mater,zive i nezive vjerovatno u jednom momentu to nekom zasmeta,ovo Ivetic sto kaze je tacno Husref je ostar i zestoko psuje na treninzima i na tekmi il svlacioniciAgamemnon je napisao/la:I Ivetic se naziva profesionalcem.
Ima toga u cjelom svijetu.zagor1987 je napisao/la:Izvinjavam se na upadu,pratio sam Husove treninge i poznajem ga al on zna pretjerat u psovkama,nekom to ne odgovara prvom meni npr da psuje mater,zive i nezive vjerovatno u jednom momentu to nekom zasmeta,ovo Ivetic sto kaze je tacno Husref je ostar i zestoko psuje na treninzima i na tekmi il svlacioniciAgamemnon je napisao/la:I Ivetic se naziva profesionalcem.
Pa trener se pobije sa igracem.
Pa ciro psuje ko stoka.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Profesor je uvijek u pravu, pa kad objektivno mozda i nije. Tu nema diskusije. Tako je i sa treneromAgamemnon je napisao/la:I Ivetic se naziva profesionalcem.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako se ono zove onaj drugi crnac sto ga neko spomenu i ima li kakav klip
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Sada bez zeze. Taj igrac je dostigao svoj vrhunac po vrijednosti, mlad, perspektivan... Ako ga dovedustaragarda je napisao/la:kako se ono zove onaj drugi crnac sto ga neko spomenu i ima li kakav klip

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 maj 2016, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ako mislis na Oyalinku ima dosta videa na ytstaragarda je napisao/la:kako se ono zove onaj drugi crnac sto ga neko spomenu i ima li kakav klip

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Znaci u pitanju je taj lik a ne onaj iz Maribora?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako mislis na Oyalinku ima dosta videa na ytstaragarda je napisao/la:kako se ono zove onaj drugi crnac sto ga neko spomenu i ima li kakav klip
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]staragarda je napisao/la:kako se ono zove onaj drugi crnac sto ga neko spomenu i ima li kakav klip
ludnica, najluđi smo i veze s vezom nemamo :urnebes: :urnebes:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.