PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
Reci mjau macicu, nesto si agresivan danas. Nisi zvizno tableticu mozda?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mi i ostali smo onako, ****, gomilica govana, al Seljo je septička jama.FrancescoTotti je napisao/la:A svi ostali, posebno Sloboda su olicenje postenja
@mocmahale
Slabo ti to nešto.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svi smo mi gohvna, bez izuzetaka! Ne bacaj bombe
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MocMahale444
7800 post ću da posvetim tome da kažem da želim da Seljo ode u stečaj, i da im se na stadionu izgradi azil za pse.FrancescoTotti je napisao/la:Svi smo mi gohvna, bez izuzetaka! Ne bacaj bombe
Nullius in verba
Ovo boldirano je jedina istina, sve ostalo svako moze shvatati kako kome odgovara u tom trenutku. Mene samo zanima koji argument koriste navijaci fks u vezi sa "titulom" iz 1999. godine ? A evo unaprijed i da postavim pitanje (nakon sto iznesu taj argument i mene napadnu), ZASTO NISTE IGRALI EVROPU TE SEZONE ? Molim odgovor navijaca fks i na ovo pitanje.Galion je napisao/la: 1945-1991 Juga
1992-2000 BiH, RS i HB
2000-2002 BiH i RS
2002- BiH
UEFA priznaje prvenstva od zajednicke lige (2000/2001) i 2 play offa ('98 i 2000) a sve te Čelikove titule i ona Sarajeva iz '99 ne vrijedi nista vise od titula Širokog i Posušja![]()
Edit: Sviđalo se to vama li ne prvenstvo BiH se igra od 2000., do 2000. je bošnjačka liga a ne bosanska!
1942 1983 2001
- MocMahale444
Ko da te artukovic pravioHeller je napisao/la:7800 post ću da posvetim tome da kažem da želim da Seljo ode u stečaj, i da im se na stadionu izgradi azil za pse.

Slobodi zelim sve najbolje ovdje mrznje nema.
Ti posveti paznje 7801 put mom glaviću dok ga bališ!
Ako si baš željan **** čekaj pincetu dok se vrati, možete ga balit, pa sređivat obrve, i tako po cijele dane.MocMahale444 je napisao/la:Ko da te artukovic pravioHeller je napisao/la:7800 post ću da posvetim tome da kažem da želim da Seljo ode u stečaj, i da im se na stadionu izgradi azil za pse.![]()
Nullius in verba
- MocMahale444
Pišam se na generala koji ima acc poslije bitkeHeller je napisao/la:Ako si baš željan **** čekaj pincetu dok se vrati, možete ga balit, pa sređivat obrve, i tako po cijele dane.MocMahale444 je napisao/la:Ko da te artukovic pravioHeller je napisao/la:7800 post ću da posvetim tome da kažem da želim da Seljo ode u stečaj, i da im se na stadionu izgradi azil za pse.![]()

Da se ne zaboravi: Vincent Tan za Face: Od Sarajeva ću napraviti veliki klubjoker90 je napisao/la:Brzo ce Franto o raspodjeli sredstava opet, samo polako, ovo malo o filmovima pise dok ga opet ne prenese.Skver je napisao/la:Ovdje pravo obdaniste, valjda uskoro dodju roditelji.

🔴⚫️
Ovo se ja malo igram i probam na sinovom računalu, a on je Mario.wobly92 je napisao/la:Što će ti folder Veleža na Personal Computeru?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Znači sin ti potajno navija za Velež pored svega.MMM je napisao/la:Ovo se ja malo igram i probam na sinovom računalu, a on je Mario.wobly92 je napisao/la:Što će ti folder Veleža na Personal Computeru?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa poziv na ubijanje i klanje mi baš i ne liči na nogometni žargon. Svaki dodir sa loptom igrača Zrinjskog je bio drži ga, ubi ga, i to svih 90 min. a na kraju osuli po svojim jer je bilo nerješeno.Cocaine je napisao/la:Pa moj Mara brato doš'o si na utakmicu a ne na HamletaMMM je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Dodji Mario na utakmicu Veleza,nece ti niko nista
Bio sam prije nekoliko godina sa nekim prijateljima kad je igrao Velež Zrinjski i većih gadosti odavno nisam čuo,ne od navijača iza gola nego od starijih ljudi. Nemaš pojma kako je bilo stid ljudi koji su me pozvali na utakmicu, da su mogli u zemlju bi propali. Poslje im govorim što vam je trebalo da me zovete , mogli ste misliti šta će biti. Odgovorio sam ti iako ti je taj poziv nešto kao da ispadneš mangup.
Skver je napisao/la: Da se ne zaboravi: Vincent Tan za Face: Od Sarajeva ću napraviti veliki klub![]()
![]()
![]()
P.S.: Dream team![]()

Možda da se rasformirate pa da vas mi opet formiramo,jer smo osnovali i Velež i Zrinjski,pa su i ovi prvi na nešto ličili dok ih susjedi nisu preuzeli. Od tada traje agonija.tuzlak1987 je napisao/la:Mozda bolje otjerati Modricu sa stadiona i napraviti klub HSK Ante Gotovina
-
- Kontakt:
Ko mi ?MMM je napisao/la:Možda da se rasformirate pa da vas mi opet formiramo,jer smo osnovali i Velež i Zrinjski,pa su i ovi prvi na nešto ličili dok ih susjedi nisu preuzeli. Od tada traje agonija.tuzlak1987 je napisao/la:Mozda bolje otjerati Modricu sa stadiona i napraviti klub HSK Ante Gotovina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze, predlazem da se zovemo ŠK "Kninska kraljica", crna boja dresova?MMM je napisao/la:Možda da se rasformirate pa da vas mi opet formiramo,jer smo osnovali i Velež i Zrinjski,pa su i ovi prvi na nešto ličili dok ih susjedi nisu preuzeli. Od tada traje agonija.tuzlak1987 je napisao/la:Mozda bolje otjerati Modricu sa stadiona i napraviti klub HSK Ante Gotovina
tuzlak1987 je napisao/la:Moze, predlazem da se zovemo ŠK "Kninska kraljica", crna boja dresova?MMM je napisao/la:Možda da se rasformirate pa da vas mi opet formiramo,jer smo osnovali i Velež i Zrinjski,pa su i ovi prvi na nešto ličili dok ih susjedi nisu preuzeli. Od tada traje agonija.tuzlak1987 je napisao/la:Mozda bolje otjerati Modricu sa stadiona i napraviti klub HSK Ante Gotovina

ovako nesto?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
tuzlak1987 je napisao/la:Moze, predlazem da se zovemo ŠK "Kninska kraljica", crna boja dresova?MMM je napisao/la: Možda da se rasformirate pa da vas mi opet formiramo,jer smo osnovali i Velež i Zrinjski,pa su i ovi prvi na nešto ličili dok ih susjedi nisu preuzeli. Od tada traje agonija.
Zadnja izmjena: Batman90, dana/u 23 maj 2016, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.