FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
svakih pet minuta refreshujem onu stranicu na Faceu, cekam nove vijesti :urnebes: :urnebes:
Ne može bolan procuriti informacija. Čim su dogovorili ko ostaje ko ide (Znači Husref da papirić Azmiru i popričaju o tome onda ovaj potonji uzme telefon i pozove igrače sve skupa ili pojedinačno da dođe u kancelariju kluba da im se saopšti vijest i da im se zahvali.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta vam je ba ljudi. Ovo je nenamjerno. Procurila informacija i naravno da ce neko objaviti radi klikova.
@SlobodaTuzla1 Haj ti nama reci koje su 2 bombe
Čemu čekanje od par dana i držanje igrača u neizvjesnosti ?! Pogotovo za igrača koji je dao 120% i bio jedan od najboljih u sezoni i kojem je rečeno da će ostati u klubu (njegove riječi). Husref je taj koji odlučuje o igračima,Azmir se ne upliće. Da je po Azmirovom Pero bi ostao 100%, tačnije da je bilo čijem on bi ostao osim po Husrefom.
Jak ovaj zemljaNKMramor je napisao/la:E jbgadnan27 je napisao/la:Marshal Mfon Johnson i Jean-Philippe Mendy po njih ce navodno vugdalic otic u sloveniju a navodno se i se erminom zecom stupilo u kontakt tamo mi je rekao jedan prijaatelj dal je istina ne znamA ima čovjek ugovor još godinu...

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ako dođe ovaj camuga Mendy, bit' ce sexa :kafa:
Ovo je zemlja igrač, ne vjerujem da dolazi dok ne vidim na službenoj.DoeTz je napisao/la:Jak ovaj zemljaNKMramor je napisao/la:E jbgadnan27 je napisao/la:Marshal Mfon Johnson i Jean-Philippe Mendy po njih ce navodno vugdalic otic u sloveniju a navodno se i se erminom zecom stupilo u kontakt tamo mi je rekao jedan prijaatelj dal je istina ne znamA ima čovjek ugovor još godinu...

Pa dobri igraci al jooj ko ce izdrzati jos mjesec da vidimo ko dolazi ko odlazi ovo mi prica jedan ne znam dal je istina al tesko je ove dovesti vidjet cemoDoeTz je napisao/la:Jak ovaj zemljaNKMramor je napisao/la:E jbgadnan27 je napisao/la:Marshal Mfon Johnson i Jean-Philippe Mendy po njih ce navodno vugdalic otic u sloveniju a navodno se i se erminom zecom stupilo u kontakt tamo mi je rekao jedan prijaatelj dal je istina ne znamA ima čovjek ugovor još godinu...
- hule_barca
- Kontakt:
S obzirom da s Mariborom imamo bratske veze, ništa ovdje nije nemoguće. Maribor nije izborio LP, tako da je i njima budžet malo opao i sigurno da bi se voljeli riješiti jednog igrača sa vjerovatno masnim primanjima.
Mes Que Un Club
"A Ahmetovic pregovara sa Zeljom, jucer bio kod Elvira Bolica u njegovom restoranu sa Alihodzicem"

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eric je nas, danas ga vidim u Slobodi. Kontam ko je ovaj, a on sa managerom i Kurevicem sjedi na kafi 

Da im ga utopimo u ovakvoj odron formi bila bi to jos jedna pobjeda nad njima u ovoj godiniemirzlaTu je napisao/la:"A Ahmetovic pregovara sa Zeljom, jucer bio kod Elvira Bolica u njegovom restoranu sa Alihodzicem"

Ne mjesam se u odluke struke u uprave jedino ne prilici velikom klubu da se na ovakav nacin ophodi prema igracima pogotovo prema najboljim.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ako vas zanima Oko transfera pratite
Azmir Husic Fan page
Azmir Husic Fan page
problem Azmira je taj sto vjeruje ljudima na rijec i kao potpisat ce igraci na koje racuna
nema toga u profesionalnom fudbalu nek im neko ponuti stoju vise oni nas napustaju 

Sloboda Tuzla
Ugovorili su se produzili na jos jednu godinu nakon izborene Europe.
Nad tobom sunce najljepše sja
ne nego oni imaju u ugovorima da moraju prvo pregovarati sa slobodom pa ako ih sloboda pusti mogu ici u druge klubovefukaratz je napisao/la:problem Azmira je taj sto vjeruje ljudima na rijec i kao potpisat ce igraci na koje racunanema toga u profesionalnom fudbalu nek im neko ponuti stoju vise oni nas napustaju
-
- Kontakt:
Greška je puštanje Ivetica momak je najbolji L.bek lige, vidjet cemo sta su zamisli Husic i co.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ja cu pratit ali ti necu lajkat stranicuSlobodaTuzla1 je napisao/la:Ako vas zanima Oko transfera pratite
Azmir Husic Fan page

Nemojte lupati ovo da Ahmetovic pregovara sa Zeljom, nemojte prosipati gluposti ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
hajde dobroadnan27 je napisao/la:ne nego oni imaju u ugovorima da moraju prvo pregovarati sa slobodom pa ako ih sloboda pusti mogu ici u druge klubovefukaratz je napisao/la:problem Azmira je taj sto vjeruje ljudima na rijec i kao potpisat ce igraci na koje racunanema toga u profesionalnom fudbalu nek im neko ponuti stoju vise oni nas napustaju

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Samo vi Tz Sport pratite 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Treba pokusat malog Serbecica iz Zvjezde dovest, vratio se sa probe iz Belgije, dobar igrac, a ima samo 18 godina i jedan od rijetkih da vrijedi a da mu smrad Husara nije menadjer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.