Karlo je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.
hamo edena hazarda haj molim te haj molim te kale haj moj buraz dobri pleasssssssssssssssssssssskuknjava
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Karlo je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.
hamo edena hazarda haj molim te haj molim te kale haj moj buraz dobri pleasssssssssssssssssssssskuknjava
![]()
Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.
soooophily je napisao/la:Karlo je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.
![]()
![]()
![]()
Ja bi zadrzao Gecea ali samo kada bi pristao na smanjivanje plate, jer za ovoliku platu sto prima totalno je neisplativ, niti je istu opravdao. kada bi pristao na radikalno smanjenje plate (sto je gotovo pa nemoguce) onda bi ga zadrazao, ali posto se nece desiti bolje ga je odma prodati.Bundesliga je napisao/la:@doktore
Te suze Heynckesa su čini mi se na pressu pred meč sa Gladbachom, zbog svih počasti koje je dobio![]()
Ali u pravu si, teško je napustiti ovakvog giganta![]()
Čini se da Bayo ima stvarno dosta para, jer kako drukčije objasniti ostanak Gotzea, previše novca će se trošiti na plate igrača.
Međutim siguran sam da će nekolicina napustiti klub, jer teško je izdržati sve to finansijski.
ma ovo " haj molim te kale haj moj buraz dobri "Karlo je napisao/la:
sooookaj je to tak smjesno aaa
![]()
![]()
jasta nego burazphily je napisao/la:ma ovo " haj molim te kale haj moj buraz dobri "Karlo je napisao/la:
sooookaj je to tak smjesno aaa
![]()
![]()
Sanches: Istina je da sam odbio Manchester United
"Manchester United je poslao ponudu za mene i koliko znam bila je zadovoljavajuća za čelnike Benfice. Ipak, imao sam i drugih ponuda. Izabrao sam Bayern jer je to sjajan klub. Igraju pred 65.000 navijača i atmosfera je slična kao u Benfici. Želim da osvajam trofeje", rekao je Sanches.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.