Slobodatuzla1919 je u kontaktu samnom
Pratite fan page za vsie informacija!!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da daNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kazu 2 bombe koje nije niko ocekivao
eto camuga :opaopa:adnan27 je napisao/la:Marshal Mfon Johnson i Jean-Philippe Mendy po njih ce navodno vugdalic otic u sloveniju a navodno se i se erminom zecom stupilo u kontakt tamo mi je rekao jedan prijaatelj dal je istina ne znam
Sta se ti smijes ba , hoces da ti kazem ko dolazi na posudbuDoeTz je napisao/la:![]()
Jesi l' to pročitao kod onih na temi?fukaratz je napisao/la:aferim Husrefe a nemoj se iznenaditi ako ti se jedan veznjak ispali do prozivke
Place mi se ocmTaRgEt_ je napisao/la:Sta se ti smijes ba , hoces da ti kazem ko dolazi na posudbuDoeTz je napisao/la:![]()
Postao mali nervozan plaho ovih dana. Ne da mu trebaTaRgEt_ je napisao/la:Sta se ti smijes ba , hoces da ti kazem ko dolazi na posudbuDoeTz je napisao/la:![]()
znam za mendya da je extra igrac(a i na fm mi je dbr igroNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Postao mali nervozan plaho ovih dana. Ne da mu trebaTaRgEt_ je napisao/la:Sta se ti smijes ba , hoces da ti kazem ko dolazi na posudbuDoeTz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ermin Zec, otkud nam pare za njegaZa ovu dvojicu ugljesa blage nemam kakvi su. Ako neko zna kakvi su na terenu, neka napisu slobodno
:rol: :rol: :rol:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za ovu dvojicu ugljesa blage nemam kakvi su. Ako neko zna kakvi su na terenu, neka napisu slobodno :D
[youtube][/youtube]adnan27 je napisao/la:Marshal Mfon Johnson i Jean-Philippe Mendy po njih ce navodno vugdalic otic u sloveniju a navodno se i se erminom zecom stupilo u kontakt tamo mi je rekao jedan prijaatelj dal je istina ne znam
E jbgadnan27 je napisao/la:Marshal Mfon Johnson i Jean-Philippe Mendy po njih ce navodno vugdalic otic u sloveniju a navodno se i se erminom zecom stupilo u kontakt tamo mi je rekao jedan prijaatelj dal je istina ne znam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.