EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: EURO 2016 - Francuska
Italija ovo uzima.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vala loši Englezi, totalno nezaslužena pobjeda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledao si utakmicu?Kakav je Erkin bio?
Mislim da bi Belgija mogla mnoge razočarati na ovom prvenstu.Puno se očekuje od njih,ali nekako mi nije to to kad gledam roster.Vidjet ćemo još kako će pripreme odradit...
Portugal bi pak lako moguće mogao biti pozitivno iznenađenje.
Mislim da bi Belgija mogla mnoge razočarati na ovom prvenstu.Puno se očekuje od njih,ali nekako mi nije to to kad gledam roster.Vidjet ćemo još kako će pripreme odradit...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kad su oni znali igrati Hlopte.Raonffa je napisao/la:Vala loši Englezi, totalno nezaslužena pobjeda.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Po meni poslije Calhanoglua najbolji pojedinac Turske iako je izašao oko 70. minute...SiamoNoi je napisao/la:Gledao si utakmicu?Kakav je Erkin bio?
Par puta je vrlo dobro probio po lijevoj strani a u odbrani je isto tako bio odličan. Inače moje mišljenje da je on vrlo školovan bek i čudno mi je kako je skoro cijelu karijeru proveo u Turskoj i malo igrajući za CSKA, smatram da ima kvalitet za klubove iz Liga petice

Edit: Dijelim slično mišljenje sa tobom u vezi Belgije, kao prvo Wilmots je nikakav stručnjak kao drugo odbrana Belgijanaca je itekako ranjiva pogotovo na bekovskim pozicijama gdje im bekove igraju štoperi (što će svako školovanije krilo iskoristiti) a klasični bekovi im nemaju kvalitet. A ni sami štoperi im nisu baš nešto pouzadni, jesu dobri igrači al' često znaju kiksati.
Također isto mislim da će svaka jača reprezentacija vrlo lako uzeti sredinu Belgijancima gdje im igraju Fellaini, Witsel i Radja. Po meni nijedan od ovih nije WC iako je Radja možda najbliži tom epitetu.
Naravno i za njih i za Portugal govorim u smislu da će osvojiti medalju, tu ih ne vidim i o tome govorim nabrajajući ove "mane", neko četvrtfinale oba tima bi bila realnost.
@Ljevak
Nikad

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 22 maj 2016, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Istice mu ugovor i navodno ide u Inter.Bas cu ga pratit na ovim ostalim pripremnim i na euru jer ovako na prvu mi se ne sviđa taj transfer iako vidim da ga dosta hvale ljudi koji su ga gledali.
Btw.osim Engleza i Turaka odigrali su i Mađaru prvu pripremnu (Obala Bjelokosti) još u petak čini mi se.
Btw.osim Engleza i Turaka odigrali su i Mađaru prvu pripremnu (Obala Bjelokosti) još u petak čini mi se.
Kad god sam gledao Fener on je bio jedan od najboljih na terenu, baš dobar bek u oba smjera igra i nije ograničen samo na ofanzivu ili defanzivu al' eto usudio bih se reći da je ofanzivno čak možda i jači nego u defanzivi, bar ono što sam ga ja gledao.
intro eura od 30 sek. nije los,bas se prikazuje velicine Zidane,Trezeguet.dominacija Spanjolaca itd..inace intro od Eura 2008 mi je najbolji ispo,kao i sluzbena pjesma od Enriquea.
Ima li gdje video da vidimo?KpbKaka22 je napisao/la:intro eura od 30 sek. nije los,bas se prikazuje velicine Zidane,Trezeguet.dominacija Spanjolaca itd..inace intro od Eura 2008 mi je najbolji ispo,kao i sluzbena pjesma od Enriquea.

Digao bi se kvalitet prvenstva enormno samo da Italija ispadne u grupi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Francuzi osvojili dvije titule EP. Prvu 1984. , drugu 2000. , treća je izgleda na putu. Svakih 16 godina osvajaju 

"We need to suffer. And we need to fight."
ima barem 12-15 slabijih ekipa, cemu to hejtanje italijanaBesic je napisao/la:Digao bi se kvalitet prvenstva enormno samo da Italija ispadne u grupi.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Neka druze, polako..Captain4 je napisao/la:Francuzi osvojili dvije titule EP. Prvu 1984. , drugu 2000. , treća je izgleda na putu. Svakih 16 godina osvajaju

Favoriti su, nema govora, ali trebace tu puno utakmica pobjediti. A, francuzi su strucnjaci da se raspadnu kad se od njih najvise ocekuje... Sjetiti se SP 2002, gdje su dosli da izdominiraju, na kraju nisu uspjeli gol dati. Plus, oni su poprilicno 'nova' ekipa, gdje ce biti puno igraca kojima je ovo prvo ili eventualno drugo veliko natjecanje. I to moze igrati ulogu. Inace, Euro je puno poznatije po iznenadjenima od SP-a... Valjda zbog kvalitete ekipa, pa teze favoritima isplivati.
Ma ne mogu onaj fudbal organski ali eto ipak prolazi nekad . Nadam se da će nastradat ko na SP , a opet kad sam gledao neke kalkulacije u grupi mogu proći sa 2 boda i gol razlikom 2:2 , to zaslužuje tragediju u 1/8 .Ramsey16 je napisao/la:ima barem 12-15 slabijih ekipa, cemu to hejtanje italijanaBesic je napisao/la:Digao bi se kvalitet prvenstva enormno samo da Italija ispadne u grupi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: EURO 2016 - Francuska - općenito
Francuska osvaja 

Nešto kontam da nece ni Francuska, ni Španija, a ni Njemacka uzeti.
Tipujem na Žabare ili Portugalce.
Tipujem na Žabare ili Portugalce.
Raonffa je napisao/la:Ima li gdje video da vidimo?KpbKaka22 je napisao/la:intro eura od 30 sek. nije los,bas se prikazuje velicine Zidane,Trezeguet.dominacija Spanjolaca itd..inace intro od Eura 2008 mi je najbolji ispo,kao i sluzbena pjesma od Enriquea.
[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: High, dana/u 23 maj 2016, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.