FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Nema te tekme nigdje na netu, nema ni sažetka. Nije bilo dozvoljeno iz nekog razloga postavljati nijednu utakmicu snimanu službenom kamerom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Baš mi je žao, najdraža utakmica sezone tražim je mjesecima cc 

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Imam ja tekmu u arhivi. Dodji sutra do mene popodne nekad i ponesi nesto sto ima 8GB memorije da ti prebacim. Nemoj DVD jer ce predugo trajati "prženje". Znači, sutra je zadnji dan jer već u utorak me nema u Lk 

sretan put
Sretan put i vrati nam se ziv , zdrav i naravno pun $$$$$Zoom088 je napisao/la:Imam ja tekmu u arhivi. Dodji sutra do mene popodne nekad i ponesi nesto sto ima 8GB memorije da ti prebacim. Nemoj DVD jer ce predugo trajati "prženje". Znači, sutra je zadnji dan jer već u utorak me nema u Lk
Trenutno je 35. minuta u Orašju. Od 5. vodimo 0:1 golom Junuzovića i bolji smo u dosadašnjem toku meča.
Poluvrijeme sve isto, odlično za sad, kamo sreće da ovako ostane.
Kraj 2-2, Orašje u 90+ dalo 2 gola iz 2 penala.
SvastaIraola je napisao/la:Kraj 2-2, Orašje u 90+ dalo 2 gola iz 2 penala.

igrate barem 50% bolje nego s onim otjeranim igracima
sudija vas je krao danas i svirao dva penala, jedan nidje veze
kako god slucajno se zadesio u Orasju pa otisao s kolegom da pogledam tekmu
mnogo srece u iducoj sezoni 

Sloboda Tuzla
Momci se žele dokazati a nemaju nikakav pritisak u vidu opstanka u ligi, hvala i vama sve najbolje u Evropi.
Danas bas na utakmici komentarisem sa svojima,kolko su bolje ova nasa djeca odigrala utakmicu nego ovi manekeni pojedini,slazem se s tobomfukaratz je napisao/la:igrate barem 50% bolje nego s onim otjeranim igracimasudija vas je krao danas i svirao dva penala, jedan nidje veze
mislim da uz Jaranovica, Trumica, Aljukica i po jednog dobrog napadaca i stopera mozete cuda praviti pod uslovom da ostanu Moranjkic, Aco, Music i Elko. ostatak nek popunjavaju djeca i bit cete beton
jos da pozelim svu srecu Zlaji velikom covjeku i navijacu Radnickog, da nam se vratis s parama i obezbjedjen
pozdrav za sve prave navijace Radnickog 

Sloboda Tuzla
- bavariapivo
- Kontakt:
prvi ili drugi penal nidje veze?fukaratz je napisao/la:igrate barem 50% bolje nego s onim otjeranim igracimasudija vas je krao danas i svirao dva penala, jedan nidje veze
Re: RE: Re: FK Radnički Lukavac
Hvala care moj.fukaratz je napisao/la:mislim da uz Jaranovica, Trumica, Aljukica i po jednog dobrog napadaca i stopera mozete cuda praviti pod uslovom da ostanu Moranjkic, Aco, Music i Elko. ostatak nek popunjavaju djeca i bit cete betonjos da pozelim svu srecu Zlaji velikom covjeku i navijacu Radnickog, da nam se vratis s parama i obezbjedjen[emoji106]pozdrav za sve prave navijace Radnickog
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- bavariapivo
- Kontakt:
sazetak iz orasja
Na stranici 2. Lige FBiH na fb sam pročitao kako Sloga Simin Han treba još jednu pobjedu kako bi 99% osigurala naslov prvaka i DIREKTAN PLASMAN U 1. LIGU FBIH BEZ DOGIRAVANJA - zbog čega ne bi igrali doigravanje je li se to šta promijenilo ? Pored toga spominju da će se Borac vratit u PL jer je Čelik nelegalno dobio licencu, more nekih priča a nama nijedna ne odgovara..
-
- Kontakt:
Posljednji trzaji 'velikana' iz Platonove. Nema od tog ništa.Iraola je napisao/la:Na stranici 2. Lige FBiH na fb sam pročitao kako Sloga Simin Han treba još jednu pobjedu kako bi 99% osigurala naslov prvaka i DIREKTAN PLASMAN U 1. LIGU FBIH BEZ DOGIRAVANJA - zbog čega ne bi igrali doigravanje je li se to šta promijenilo ? Pored toga spominju da će se Borac vratit u PL jer je Čelik nelegalno dobio licencu, more nekih priča a nama nijedna ne odgovara..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.