Je li to zeza ili ozbiljno?Lakoste je napisao/la:Saric i Ordagic novi igraci FKS.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je li to zeza ili ozbiljno?Lakoste je napisao/la:Saric i Ordagic novi igraci FKS.
Kad je bio razgovor sa Husarom oko ovog malog Dusana Hodzica iz Radnika Husara nam trpo i Ordagica, valjda je Husara njegov zastupnik. Ima neka stavka u ugovoru da Husara moze otkupiti njegov ugovor za 200 000KM.zagorski je napisao/la:Je li to zeza ili ozbiljno?Lakoste je napisao/la:Saric i Ordagic novi igraci FKS.
bilbija đeš njega zaboravitbordobijeli je napisao/la:ma ne znam sta bi ti rekao na ovu temu . mi bili prvaci Todorovic rezerva bio otisao u zrinjki najbolji igrac ,karic kod nas meda nije mogao u celiku svaka tekma gol , hebibovic kod nas rahiticar u velezu i olimpicu ne moze ga niko uhvatiti ima koliko hoces primjeraDenchiNL je napisao/la:mi volimo ova "efikasna" krila kao Dulja....bojler je napisao/la:Kouadio valja Zrinjskom koji je prvak nama ne ?
osim 2 gola u Grčkoj, čega se sjećaš bez guglanjaUltraSA je napisao/la:Bilbija je i kod nas igrao dobro.
Daj Boze! Dobro bi dosli obojica.Lakoste je napisao/la:Kad je bio razgovor sa Husarom oko ovog malog Dusana Hodzica iz Radnika Husara nam trpo i Ordagica, valjda je Husara njegov zastupnik. Ima neka stavka u ugovoru da Husara moze otkupiti njegov ugovor za 200 000KM.zagorski je napisao/la:Je li to zeza ili ozbiljno?Lakoste je napisao/la:Saric i Ordagic novi igraci FKS.
jeste dok je bio na klupi.UltraSA je napisao/la:Bilbija je i kod nas igrao dobro.
Nije problem kada neko pogrijesi u dobroj namjeri,a zna svoj posao dobro da radi. Da je bogdo kod ovih nasih taj slucaj. Ja mislim da su njihove 'greske' plod nesposobnosti i taldzijstva.PitarBordo je napisao/la:Al' ovo razmišljanje "ja bih im pružio drugu šansu jer su svjesni da su pogriješili"... A gršeke nivo amaterizma, daj meni da vodim klub, i ja ću kad userem jer ne znam priznati da sam usrao pa mi oprostite.
Zato kažem, daj i meni da vodim, ja sam nesposoban da vodim sportski kolektiv ove veličine, ali ću nakon svake greške koja se mogla naslutiti kilometrima ranije reći "je8i ga, ja zaje8'o".zagorski je napisao/la:Nije problem kada neko pogrijesi u dobroj namjeri,a zna svoj posao dobro da radi. Da je bogdo kod ovih nasih taj slucaj. Ja mislim da su njihove 'greske' plod nesposobnosti i taldzijstva.PitarBordo je napisao/la:Al' ovo razmišljanje "ja bih im pružio drugu šansu jer su svjesni da su pogriješili"... A gršeke nivo amaterizma, daj meni da vodim klub, i ja ću kad userem jer ne znam priznati da sam usrao pa mi oprostite.
Pa da, a sad neka nam nasih Kramara, Emersona, Cezara, Simeunovica, Okica itd...QUARESMA 18<<< je napisao/la:jeste dok je bio na klupi.UltraSA je napisao/la:Bilbija je i kod nas igrao dobro.
Sad odjednom igraci sto su otisli igrali dobro, stojcev u zadnjoj sezoni se vukao ko prebijena macka po terenu
Obadvojici hvala za golove u evropi i protiv slavije. A neka njih sto dalje od sarajeva.
Sent from my E6653 using Tapatalk
+1 Momak igrao gdje je skripalo, ima 9 golova, 3 asista, plus gol u Kupu Zrinjskom.ElCartel11 je napisao/la:Osipa se paljba po Ameru Bekicu a lik ima 9 golova i 2 asistencije, Dulja 3 gola i 6 asistencija, a pricamo da mu ne lezi taktika, protivnici samo njega lome, cuvaju ga uvjek 2 igraca itd.![]()
Ne znam stvarno sta se je nekima toliko zamjerio Bekic, nije on ni doveden tad da nam bude glavni napadac, ali kad zabije 9 golova u 24 odigrane utakmice u ligi, onda ga ne mozes i nesmijes kritikovati.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 111 gostiju.