FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
UPRAVA NAPOLJE!!
Kako ja volim Sarajevo ludoooo sviju mi od raje koja navija za njega pa do uprave svega to su tolki obrti situacija **** Holivud jedne sedmice igramo ko Real druge ko Catania i onda dodje trener i mrtav hladan kaze Ne znam stvarno sta je s momcima hahhahahaha
- muhamedhulk
- Kontakt:
@PitarBordo u elementu
Ja ti kazem da je Hurtic izjavio da nije sve bajno, da ima problem, ali da ne zna sta je u pitanju. Jel' to problem da nesto ne znas??? Ima snimak, pogledace, i vidjece sta je bilo. Jel njegova izjava izvlakusa, laz, jer su mozda pustili, ne ulazim u to. Ja iskreno vjerujem da smo pustili Olimpicu, ali to je samo moje misljenje...kao i to da Hurtic NE MOZE biti trener dok ne dobije UEFA Pro licencu, jer ovo sto Klub radi nije fair-play. Da ne spominjem da nema iskustva i kapaciteta da takticki ista spremi. Isto je i sa Dzenom bilo.
Dalje ide komparacija sa Dzenom, koji je govorio kako je sve divno, krasno, a ustvari mu bojkot igraci pravili, radili sta su htjeli itd. Toliko je bilo kod Dzene sve super, da je dva puta dobio otkaz. Ne umanjujem zasluge osvojenih titula.

Dalje ide komparacija sa Dzenom, koji je govorio kako je sve divno, krasno, a ustvari mu bojkot igraci pravili, radili sta su htjeli itd. Toliko je bilo kod Dzene sve super, da je dva puta dobio otkaz. Ne umanjujem zasluge osvojenih titula.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- bordoakapitar
DenchiNL, kakve veze ima sto je Tanov covjek direktor finansija? Kroz ono sto on vidi u papirima, sve je cisto a to sto je Dino usmenim dogovorom ugradjen u svaki igracki i kontratorski ugovor, to on ne moze vidjeti a ni znati dok mu neko ne kaze. Sve je to dobro uhodan sistem brate, pa tako ovi varaju medjunarodnu zajednicu 20 godina... Zivio ti meni!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mislim **** ti fotbal u mater maternu . Majmunjino ce dobit 200 miliona funti da spiska na igrace. Covjek moze kupit Poljsku Cesku i Slovacku ligu i ofrlje nabasat na 11 igraca da razvaljuju. Sa druge strane najbolji strjejal HNL-A iz Intera iz Zapresica prodan za 500 000 eura. Pa to je da places sta je ova uefa napravila . Vise nije ni izmedju nakih 30 40 klubova . Tolke se pare sljevaju u odredjene klubove i EPL. Sad je ozmedju 3 spanska kluba 4 Engleska , Bayern ,Psg i mozda Juve al i oni brzo moraju nac neke arape kineze jer nemaju ni blizu TV kes ko ovi vamo. Jedan West ham ce spiskat 70 miliona funti . Brko daj nam 5 miliona funti da kupimo 10 sljedecih pevenstava ovdje.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
uvijek je ta prica oko menagera ,kako se guraju neki igraci kako su neki zapostavljeni ta prica je uvijek ista . a na kraju krajeva svaki igrac ima nekog menagera kojeg pokusa da uvali za dobru lovu to je tako .revolt je napisao/la:ili možda što su se rastaljivali da menadžerima... a slušali mahalu samo kaki bi istu držali mirnom. bez vizije i strategije... uzmi koliko možeš...

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
pa oči moje lijepe ja vidim da duh zavjere duboko živi u tebi, svi ugovori su isto na uviđaju Tanovom pajdi, e sad ako je usmeno Dino šta dogovorio, kapa dole, i još mu to neko dabordoakapitar je napisao/la:DenchiNL, kakve veze ima sto je Tanov covjek direktor finansija? Kroz ono sto on vidi u papirima, sve je cisto a to sto je Dino usmenim dogovorom ugradjen u svaki igracki i kontratorski ugovor, to on ne moze vidjeti a ni znati dok mu neko ne kaze. Sve je to dobro uhodan sistem brate, pa tako ovi varaju medjunarodnu zajednicu 20 godina... Zivio ti meni!

a ja ti opet kažem meni jedino smeta SPORTSKI rezultat prošle sezone, za finansije me briga nije, to je Tanov problem....mislim ako se vi sekirate za Tana i vama kapa dole....
P.S. - ne vara niko međunarodnu zajednicu nego narod, koji su zavalili u dug kod te iste zajednice, i samo će izać iz vlade s rukama u džepovuima i na panamu po repa
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 23 maj 2016, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Imal gdje Seliimovica , Kusturice ? jesul kakve izjave davali , sjecam se one sezone kad je tan preuzeo , pa mi prdnemo izadje u novine , pred svaku utamicu ili trening bude press , ma sve zivo , sad 2 mjeseca nista nema

svaki igrač ima managera = činjenicabordobijeli je napisao/la:uvijek je ta prica oko menagera ,kako se guraju neki igraci kako su neki zapostavljeni ta prica je uvijek ista . a na kraju krajeva svaki igrac ima nekog menagera kojeg pokusa da uvali za dobru lovu to je tako .revolt je napisao/la:ili možda što su se rastaljivali da menadžerima... a slušali mahalu samo kaki bi istu držali mirnom. bez vizije i strategije... uzmi koliko možeš...
neki igrači ne igraju zbog visokih premija u ugovoru po nastupu, neki jer su i stranci, neki jer su papci....
nikog mi nije žao osim mene/navijača....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kouadio valja Zrinjskom koji je prvak nama ne ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
frajer zabio 9 golova i zabiljezio 4 asistencije, i to u Travnikubojler je napisao/la:Kouadio valja Zrinjskom koji je prvak nama ne ?
mi volimo ova "efikasna" krila kao Dulja....bojler je napisao/la:Kouadio valja Zrinjskom koji je prvak nama ne ?
Saric i Ordagic novi igraci FKS. 

Kako su mogli zadržati Okića pored ove crne pume u pm , gdje vizija bila neko nešto ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Burberry46
- Kontakt:
Ima li ikakvih mahalskih ko bi nas mogao pojacati? Niko nista
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ima jedan bek lijevi al nije finito a trebalo biti....hoće jedan konkurent da nam pokvari posao....navodno ga i oni mogu tiplaBurberry46 je napisao/la:Ima li ikakvih mahalskih ko bi nas mogao pojacati? Niko nista

Pl BiH 2015/16
Klaudijo 9 gol. 4 ass.
Okić 5 gol. 4 ass
Duljević 3 gol 6 ass
Simeunović 1 gol 0 ass
Klaudijo 9 gol. 4 ass.
Okić 5 gol. 4 ass
Duljević 3 gol 6 ass
Simeunović 1 gol 0 ass
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Perica ivetićDenchiNL je napisao/la:ima jedan bek lijevi al nije finito a trebalo biti....hoće jedan konkurent da nam pokvari posao....navodno ga i oni mogu tiplaBurberry46 :guz: je napisao/la:Ima li ikakvih mahalskih ko bi nas mogao pojacati? Niko nista

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
ma ne znam sta bi ti rekao na ovu temu . mi bili prvaci Todorovic rezerva bio otisao u zrinjki najbolji igrac ,karic kod nas meda nije mogao u celiku svaka tekma gol , hebibovic kod nas rahiticar u velezu i olimpicu ne moze ga niko uhvatiti ima koliko hoces primjeraDenchiNL je napisao/la:mi volimo ova "efikasna" krila kao Dulja....bojler je napisao/la:Kouadio valja Zrinjskom koji je prvak nama ne ?