FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja stvarno ne razumijem kako ovoliko negativnosti ponovo... Predsjednik izadje i kaze da ce svi igravi iz prve postave ostati osim jednog i onda dodju padobranci i pricaju kako 16 igraca istice ugovor na ljeto i da bi mogli ici
Treći Turnir prijateljstva u Etnoselu Stanišić u Bijelini, na kojem će nastupiti 16 kadetskih ekipa renomiranih fudbalskih timova iz regije Zapadnog Balkana, počinje sutra, a završit će finalnim susretom u nedjelju, 29. maja.
Na turniru koji je i ove godine uvršten u kalendar Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) timovi će u prvoj fazi takmičenja biti podijeljeni u četiri grupe.
Grupu A sačinjavat će Crvena zvezda (Beograd), Budućnost (Podgorica), Željezničar (Sarajevo) i Zagreb, dok će se u grupi B takmičiti Partizan (Beograd), Sarajevo, Osijek, te Vardar (Skoplje). U grupi C nastupit će Dinamo (Zagreb), Vojvodina (Novi Sad), Olimpija (Ljubljana), Velež (Mostar). U grupi D snage će odmjeriti Rijeka, OFK Beograd, Sutjeska (Nikšić) i Sloboda (Tuzla).
Na turniru koji je i ove godine uvršten u kalendar Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) timovi će u prvoj fazi takmičenja biti podijeljeni u četiri grupe.
Grupu A sačinjavat će Crvena zvezda (Beograd), Budućnost (Podgorica), Željezničar (Sarajevo) i Zagreb, dok će se u grupi B takmičiti Partizan (Beograd), Sarajevo, Osijek, te Vardar (Skoplje). U grupi C nastupit će Dinamo (Zagreb), Vojvodina (Novi Sad), Olimpija (Ljubljana), Velež (Mostar). U grupi D snage će odmjeriti Rijeka, OFK Beograd, Sutjeska (Nikšić) i Sloboda (Tuzla).
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Svaki igrac ima klazulu u ugovoru da ukoliko Sloboda zeli,mora produziti ugovor na jos minimalno godinu.
Slobodni su samo oni kojih se Sloboda zeli rjesiti.
Tako da to sto su bez ugovora ne igra posebnu ulogu.To je i Azmir jucer rekao.
Sacekajte par dana ne lupajte.
Slobodni su samo oni kojih se Sloboda zeli rjesiti.
Tako da to sto su bez ugovora ne igra posebnu ulogu.To je i Azmir jucer rekao.
Sacekajte par dana ne lupajte.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ovako evo prije par minuta sam sa Perom pricao i ovako on kaze :
"Hvala vam svima na podrsci
Ja sam dao sve od sebe
Sto sam mogao ostalo je do njih"
"Ako im budem trebo tu sam ako ne boze moj zivot ide daljee"
"Ja ne znam da idem niko mi nije nista rekao
Nazvaoo"
Eto toliko na tu temu
Ja sam dao sve od sebe
Nazvaoo"
Eto toliko na tu temu

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ono dijete samo gluposti ovde valja,hvala za infoTaRgEt_ je napisao/la:Ovako evo prije par minuta sam sa Perom pricao i ovako on kaze :
Ja sam dao sve od sebe
Nazvaoo"
Eto toliko na tu temu

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Također, u Slobodi je poprilično aktivna u rubrika "odlasci". Odriješene ruke da potraže novu sredinu dobili su Anes Haurdić, Slobodan Lakićević, Adnan Salihović, Perica Ivetić, dok će vjerovatno na posudbu Ermin Musić, Mirza Hamzabegović i Omar Pršeš. 

Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 23 maj 2016, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Citam za lakija. Ljudi pisu nije se pokazo. Pokazao se ko je oratio treninge. Covjek nijebidigro kad svebsastavis 180 min. Za razliku od haurdića
beze ste "napali" onu stranicu, vidite da su imali pravo
neam blage zasto Pero ide, steta, ponajbolji lijevi bek u ligi, srcan do bola, njegove cuvene proslave pobjeda.. ne znam da li ima navijac Slobode kome nije prirastao srcu :(
neam blage zasto Pero ide, steta, ponajbolji lijevi bek u ligi, srcan do bola, njegove cuvene proslave pobjeda.. ne znam da li ima navijac Slobode kome nije prirastao srcu :(
Evo Azmir govori da između ostalih i Perica ipak ide...A i Laki ode. Ostadosmo bez lijevog beka.
To može značit da će doći i neko bolji od Ivetića, ali ne znam zašto ovako kad je bio jedan od najvažnijih igrača, a definitivno najpožrtvovaniji ove sezone.
To može značit da će doći i neko bolji od Ivetića, ali ne znam zašto ovako kad je bio jedan od najvažnijih igrača, a definitivno najpožrtvovaniji ove sezone.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
momak je mog'o barem na klupi kao odlična rezerva biti 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta mi znamo sto on ide...
Ne znam ja
što ide ? jel zbog navodnog sukoba sa Husrefom?

-
- Kontakt:
Dzabe ste me napali 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pero je bio beton. Al kako pricaju veliku je unosio nervozu sa prepirkama sa Husrefom i da ga je trpio zbog liseg rostera. Nakon svega mi mu se kljanjamo za sve sto je daobza Slobodu
Ako si imao info ko ide, onda moraš znati i nešto oko toga ko dolaziSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dzabe ste me napali

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Doci ce neko bolji 

-
- Kontakt:
Sve u svoje vrijemewobly92 je napisao/la:Ako si imao info ko ide, onda moraš znati i nešto oko toga ko dolaziSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dzabe ste me napali

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.