[youtube][/youtube]newborn je napisao/la:Franto je betmen u stau mu ga metnem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
[youtube][/youtube]newborn je napisao/la:Franto je betmen u stau mu ga metnem
Ko je Franto?newborn je napisao/la:Franto je betmen u stau mu ga metnem
Suti bolje ti je. Napravit cu te mojom bitchBatman90 je napisao/la:Uracunajte sve titule Borca, Sirokog i svih ostalih ekipa. Nisu ostali presli u "nasu" ligu, nego je fuzijom ili spajanjem liga nastala danasnja liga
Sve što je UEFA priznala se priznaje, mada bi ja Osimove titule Selji oduzeo jer su namještali, al ****...
Previse se vjeruje čovketuHigh je napisao/la:Gledaj Mađara i politike.
Muerte je napisao/la:
Suti bolje ti je. Napravit cu te mojom bitch
pođemo li brojati titule od Isusovog vremena kada su mladi momci počeli nabijati napuhan Prdnjak (balon od svinjskog mjehura) po livadama oko Jeruzalema to Slobodi opet neće značiti ništa. Opet ostajete na nuliAgamemnon je napisao/la:Glupa rasprava.Thetraphak1921 je napisao/la:Reci im Krleza brate moj !Agamemnon je napisao/la:Fudbal se nije poceo igrat 2003.Igrao se i stoljece prije.
Zeljeznicar je najtrofejniji klub u BiH.
Kraj rasprave.
Znaci po njihovoj logici sve titule u Njemackoj prije 1990 se ne priznaju jeli.Gluposti.
Hoce nazor da utrpaju Zrinjski.
Nije istorija od njih pocela.
Juga pa BiH.
BiH je medjunarodno priznata drzava pod okriljem fife i uefe se takmicila znaci titule su legalne i priznate.
Kraj.
osim i seljo se pisu malim slovomHeller je napisao/la:Sve što je UEFA priznala se priznaje, mada bi ja Osimove titule Selji oduzeo jer su namještali, al ****...
Fudbal se igrao i prije 1945Galion je napisao/la:Samo se vi zajebajite na moj racun, ko god me zna na forumu zna da sam proBiH a ne proHrv ali hocu reci liga saveza BiH nije vrijednija od lige saveza Herceg Bosne i kad brojite titule onda Široki ima još 5 naslova prvaka Herceg Bosne i točka. Na to sam mislio pod tim naši jer naš savez do 2000. je bio NS Herceg Bosne, tu smo se (NK Široki Brijeg) natjecali i naš prvak 1999. je Posušje a ne Sarajevo a vi sad me nazivajte ustašom ako to mislite, baš me briga, ali ja priznajem sve 3 titule do pocetka zajednicke lige a vi samo 1 pa tako da to samo govori ko ovdje diskriminira koga.
1945-1991 Juga
1992-2000 BiH, RS i HB
2000-2002 BiH i RS
2002- BiH
UEFA priznaje prvenstva od zajednicke lige (2000/2001) i 2 play offa ('98 i 2000) a sve te Čelikove titule i ona Sarajeva iz '99 ne vrijedi nista vise od titula Širokog i Posušja![]()
Edit: Sviđalo se to vama li ne prvenstvo BiH se igra od 2000., do 2000. je bošnjačka liga a ne bosanska!
Upravu si, izvinjavam se auditoriju.Rinuka je napisao/la:osim i seljo se pisu malim slovomHeller je napisao/la:Sve što je UEFA priznala se priznaje, mada bi ja Osimove titule Selji oduzeo jer su namještali, al ****...
joker90 je napisao/la:Selam!Batman90 je napisao/la:
Galion je napisao/la:Samo se vi zajebajite na moj racun, ko god me zna na forumu zna da sam proBiH a ne proHrv ali hocu reci liga saveza BiH nije vrijednija od lige saveza Herceg Bosne i kad brojite titule onda Široki ima još 5 naslova prvaka Herceg Bosne i točka. Na to sam mislio pod tim naši jer naš savez do 2000. je bio NS Herceg Bosne, tu smo se (NK Široki Brijeg) natjecali i naš prvak 1999. je Posušje a ne Sarajevo a vi sad me nazivajte ustašom ako to mislite, baš me briga, ali ja priznajem sve 3 titule do pocetka zajednicke lige a vi samo 1 pa tako da to samo govori ko ovdje diskriminira koga.
1945-1991 Juga
1992-2000 BiH, RS i HB
2000-2002 BiH i RS
2002- BiH
UEFA priznaje prvenstva od zajednicke lige (2000/2001) i 2 play offa ('98 i 2000) a sve te Čelikove titule i ona Sarajeva iz '99 ne vrijedi nista vise od titula Širokog i Posušja![]()
Edit: Sviđalo se to vama li ne prvenstvo BiH se igra od 2000., do 2000. je bošnjačka liga a ne bosanska!
Rinuka je napisao/la:Taki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.