FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Našem igraču sezone King Arturu sretan dvadeset i deveti rođendan još puno titula sa Bayernom. Sinošnji pokal odličan poklon naredne sezone da poklon bude klempo aBD

Šta ovaj Lahm bulazni ?
Lahm: "Pep really helps players develop and he even helped me improve at the age of 30— with Pep it’s more than just about winning trophies."
Carragher: ''We watch Bayern a lot because Pep is coming to England and I’m always on the phone to Xabi Alonso. I have to understand this midfield/full back position that Pep makes you play. I’ve never seen it before. You and David Alaba come inside and then go back to the wing?''
LAHM: ''I’m not going to give you all his secrets! But he is an incredible coach on a completely different level in terms of tactics.''
LAHM: In England it might not be the case, but here it’s a success for a coach to be at the same club for three years. He won the Bundesliga three times, he can do the Double twice and we’ve been in the Champions League semi-finals every year. We missed out on winning but he has been a success, absolutely. He took us to another level.
Lahm: "Pep really helps players develop and he even helped me improve at the age of 30— with Pep it’s more than just about winning trophies."
Carragher: ''We watch Bayern a lot because Pep is coming to England and I’m always on the phone to Xabi Alonso. I have to understand this midfield/full back position that Pep makes you play. I’ve never seen it before. You and David Alaba come inside and then go back to the wing?''
LAHM: ''I’m not going to give you all his secrets! But he is an incredible coach on a completely different level in terms of tactics.''
LAHM: In England it might not be the case, but here it’s a success for a coach to be at the same club for three years. He won the Bundesliga three times, he can do the Double twice and we’ve been in the Champions League semi-finals every year. We missed out on winning but he has been a success, absolutely. He took us to another level.
- Omerbavarac
- Kontakt:
1. Postavi ono sto imas, kakvo prikupljanje, ne radis doktorat.Centre forward je napisao/la:Ma biće, radim još uvijek na prikupljanju mat'rijala. Al' šta ja da pišem kad ti kažeš nešto 'vako.Omerbavarac je napisao/la:centre, kad ce vise taj roman o Pepu, bas me zanima sadrzaj istog?
Samo čekam da ti se naklate na kosti zbog ove izjave.Sjajna sezona bez obzira na ispadanje u polufinalu LP-a.![]()
ii opet
Uzeo je PSG možda čak i više pa niko ne govori ni o kakvoj mašini, if ju nov vat aj min.Stvorio je masinu koja je u tri sezone uzela 5 trofeja sto svakako nije malo.![]()
Daj organizuj (te) kakvo druženje nas Bavaraca. Još si obeć'o da će se i titula Fanaticosa proslavit' kako Bog zapovijeda. Il' se možda bojiš jer si haman najgori kapiten nekog tima u ligi.

2. Naklatili se ili ne, mnogi ce se sloziti sa mojom konstatacijom.
3. Pusti se PSG-a, gledaj svoje dvoriste, ne budi tracara

4. Druzenje bavaraca ili fanaticosa?
Moras da se odlucis za jedno s tim da u svakom slucaju jedan od kolega ispasta ili pak vise njih.

PS: ti si obecan za tenis ali se secer usutio, od opklade ocito nema nista.

PS2: s obzirom da znam kakav je covjek, halalio bih mu ne jednu, nego 3 izgubljene opklade.

PS3: izvinjavam se zbog ovakvog nacina repliciranja, pisem preko mobitela pa je dangubno sve posebno replicirati.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sve je ofo farsa ljudi moji... Hvala Pepu, i hvala mu na izjavi da se neće više vraćati u Minhen!!!
Stern des Südens
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci tražimo još dva pojačanja prema bildu.. zna li netko koje pozicije i koja imena se spominju?

Mladji desni bek i bekap napadac. I vjerujem da bi to bilo to, osim ako neko sa EP-a ne dodje sa velikom povredom. I vjerovatno nas napusta neko od bekap stopera - Benatia ili Bastruber, Rode, Hojbjerg i Gotze. Nema govora o nekim krilima znaci Ribery/Costa/Robben/Coman ce biti i dalje kod nas na tim pozicijama.

'ta će ba Ronaldo

Što se tiče odlazaka, izgleda Gece da ipak ide u Liverpul za 26 miliona eura, a evo jutros citam da bi Benatia mogao u Arsenal preci. Koliko ima istine u svemu tome vidjecemo.
Volim te Zeljo!!!
I ja posao napisati to u vezi Gece-a, ako ode za te pare po meni ce to biti greska, velika greska. Iako ima veliku platu, ali da ode za tako malo novca ne ide mi nikako u glavu. I nakon mnogih problem, povreda, pa mogucih konflikta sa Guardiolom misljenja sam da vrijedi dosta vise. Ispod 35 miliona nikako...
Mia San Mia
Ovo je maks sto mozemo izvuci ako su to te pare. Ko ce dati za igraca od jedne godine ugovora a kojk nije igrao tri godine tolike novce? Niko. Kroos je otisao za 25 (+ 5) a bio je standardan.
Pa Englezi, tko drugimuamerc je napisao/la:Ko ce dati za igraca tolike novce?

Jedno je istinska vrijednost, ali ja se ravnam za danasnjim "standardim" i placanjima igraca.
Za mene jedan Gece da ide za 35, eventualno 30 nije uredu.
Ipak je on provjeren i u najboljim godinama.
Mia San Mia
"Problem" je to sto Bayern hoce da ga se rijesi, sto je visak, ne namjerava mu produzivati ugovor, pa hoce time da vrate nesto novca od njegovog transfera, i da ga skine sa platnog spiska. To je razlika u odnosu na neke druge transfere. Isto tako i Benatia, Bayern trazi 20, bilo sta, jer ne namjerava da mu produzuje ugovor, a sto bi dzaba isao.R32 je napisao/la: Jedno je istinska vrijednost, ali ja se ravnam za danasnjim "standardim" i placanjima igraca.
Za mene jedan Gece da ide za 35, eventualno 30 nije uredu.
Ipak je on provjeren i u najboljim godinama.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Prije 15 godina u Milanu der Titan

- Centre forward
- Kontakt:
Bayern je gigant, i kao takav ima luksuz da odbije tu neku siću. Čuj 25 miliona za Maria. Ja ga ne bih dao ispod 40 miliona MINIMALNO. Dovoljno je pogledati kol'ko koštaju pojedini balvani na Otoku. Eh sad, ako se vode nekom empatijom i žele i njemu (a možda i Klopu) da izadju u susret i da mu ožive karijeru, te ako se dugoročno gleda na reprezentaciju Njemačke, onda je donekle i razumljivo.
Slično je i za Benatiju. Mi njegove kapacitete vjerujem da JOŠ NISMO vidjeli zbog samog sistema u kojem je igr'o. On je old skul stoper, koji ne bira ni sredstva ni metode da zaustavi protivnika, te ne igra baš glavom plaho. I ja nisam nešto pretjerano zadovoljan sa njim al' bih ga ostavio jer i Boa i Mats su podložni povredama. Njegov odlazak zavisi i od Holgera. Jel' zna neko šta je sa njim i da li će konkurisat' za EP ?
PS: @Omšo, ma moRe druženje u bilo kojoj varijanti, s tim da @amidža mora prisustvovat'.
Slično je i za Benatiju. Mi njegove kapacitete vjerujem da JOŠ NISMO vidjeli zbog samog sistema u kojem je igr'o. On je old skul stoper, koji ne bira ni sredstva ni metode da zaustavi protivnika, te ne igra baš glavom plaho. I ja nisam nešto pretjerano zadovoljan sa njim al' bih ga ostavio jer i Boa i Mats su podložni povredama. Njegov odlazak zavisi i od Holgera. Jel' zna neko šta je sa njim i da li će konkurisat' za EP ?
PS: @Omšo, ma moRe druženje u bilo kojoj varijanti, s tim da @amidža mora prisustvovat'.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
According to Bild, Mario Götze has finally decided to stay at Bayern Munich

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Lukaku?Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Preskup a i ne potreban, jer Lewa ostaje.irfo je napisao/la:Lukaku?Saurman je napisao/la:Šta li Kalle sprema.
Ako je tačna ova vijest za Gotzea drago mi je da ostaje.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FranckRibery
- Kontakt:
I skysport isto objaviophily je napisao/la:According to Bild, Mario Götze has finally decided to stay at Bayern Munich

Saurman je napisao/la:
Šta li Kalle sprema.
hamo edena hazarda haj molim te haj molim te kale haj moj buraz dobri pleassssssssssssssssssssss

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.