Sto mi izbrisa komentar na fcb,NYKnicks Fan je napisao/la:
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nije samo tebi.Agamemnon je napisao/la:Sto mi izbrisa komentar na fcb,NYKnicks Fan je napisao/la:

Cekam potvrdu kluba, iskreno bi volio da pero ostane. Jedan od bolji lijevi bekova nase lige.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ode mi 16 lajkova bo te konj.NYKnicks Fan je napisao/la:Nije samo tebi.Agamemnon je napisao/la:Sto mi izbrisa komentar na fcb,NYKnicks Fan je napisao/la:![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:sada sam se malo raspitao za ovu situaciju u vezi Pere
navodno je poslije tekme sa Sarajevom, poveo navijanje u svlacionici: ebem te Sarajvoooooo ooooooo
Husrefu se nije dopalo..

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pero ne samo da je jedan od najboljih igrača našeg kluba ove sezone, već je najpožrtvovaniji.
Također se vidi i njegova privrženost kluku, kako čovjek srčano igra, bori se, pa ljubi grb na dresu.
Momak je zavolio i grad i navijače i njegove proslave pobjeda su baš iz duše....
Velika šteta ako bude "otjeran" jer vjerujem da ne bi sam otišao sigurno
Također se vidi i njegova privrženost kluku, kako čovjek srčano igra, bori se, pa ljubi grb na dresu.

Momak je zavolio i grad i navijače i njegove proslave pobjeda su baš iz duše....
Velika šteta ako bude "otjeran" jer vjerujem da ne bi sam otišao sigurno
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Momci nece Pero nigdje.Jako zahvalan igrac i pouzdan Husref jeste tvrdoglav i tezak covjek ali nije budala.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sto polemisete oko Pere kad nije nigdje objavljeno da nas napusta? Ne budite bas uvijek tako naivni 

A sad adio...
Ne mora znaciti da ide, ali ono sto ja znam jeste da je Pero zadnja 3 mjeseca uzurbano ucio Engleski jezikPozitiva je napisao/la:Sto polemisete oko Pere kad nije nigdje objavljeno da nas napusta? Ne budite bas uvijek tako naivni

-
- Kontakt:
Do kad je ugovor bio Peri ?
Nije budala da predje u Sarajevo.katarakta je napisao/la:Lakićević je otišao. Sarića hoće Sarajevo...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Zaista ne znam dakle ljuidma informacije tolike i za Peru i za Lakija i Sarica....
Ako nije 100% informacija od dobrog izvora, nemojte ljudi trolat bezz....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Lakićević je sto postoMortus je napisao/la:Zaista ne znam dakle ljuidma informacije tolike i za Peru i za Lakija i Sarica....

Niko, niko, samo Sloboda
ma možemo samo nagađati. Ali ako pogeldamo 6 ide vani, a zimus kad smo doveli ovu 3cu, rečeno je do juna, pa ako se pokažu.
Realno Haurdić i Laki nisu ništa pokazali, dok Merzić jeste bio dobar na zadnjem vezno. Tako da ako ćemo dovoditi zadnjeg veznog, onda ide on ili Stjepanović (što je manje realno, osim ako on to ne bude tražio). Tako da od 6 igrača 2 su sigurno 100 % (Laki i haurdić, što i nije iznenađenje)
Realno Haurdić i Laki nisu ništa pokazali, dok Merzić jeste bio dobar na zadnjem vezno. Tako da ako ćemo dovoditi zadnjeg veznog, onda ide on ili Stjepanović (što je manje realno, osim ako on to ne bude tražio). Tako da od 6 igrača 2 su sigurno 100 % (Laki i haurdić, što i nije iznenađenje)
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da Sarajevo trazi Haurdica i Lakicevica.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ja samo kažem da je čovjek uzeo papire i on je 100% bivši igrač Slobode. I ps. 16 igrača je bez ugovora na ljeto.
Niko, niko, samo Sloboda
Ovo će nama predstavljati najveći problem, jer su u pitanju malte ne sve najvažniji igrači iz prve postave (nadam se da griješim)katarakta je napisao/la:Ja samo kažem da je čovjek uzeo papire i on je 100% bivši igrač Slobode. I ps. 16 igrača je bez ugovora na ljeto.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako vec neki igraci moraju ici iz prve postave: neka to budu merzic/ stjepanovic nikako obojica, ordagic/ saric nikako obojica, krpic/ ahmetovic i Piric.
S klupe moze ici svako osim Veselinovica ako je on uopste klupa
Ovo stoji pod pretpostavkom da ce stvarno doci 7-8 ili bas svih 9 novih igraca kako je predsjednik najavio
S klupe moze ici svako osim Veselinovica ako je on uopste klupa
Ovo stoji pod pretpostavkom da ce stvarno doci 7-8 ili bas svih 9 novih igraca kako je predsjednik najavio
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to fiksan broj 9....možda dođe 7 a možda 11 novih igrača....vidjet ce se...Uglavnom,bolje dovesti 3 jaka provjerena imena nego nekakvih 9 polovnjaka tipa Haurdic
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.