Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ufati samketa za ruku i protrčite ispod duge, možda sloboda i osvoji neštopinoglavi je napisao/la:Drago mi je da već razmišljaš o tome pošto vidim da mijenjate klubove kao čarape.Rigoletto je napisao/la: budem li morao birati, birati ću nekoga trofejnijeg, tipa modriča ili brotnjo
Ma šta ima veze i da ne osvojimo, samo drugi klub odaberemo i to je toRigoletto je napisao/la: ufati samketa za ruku i protrčite ispod duge, možda sloboda i osvoji nešto
molim vas nalog 100 km dosta hvala puno
KituRigoletto je napisao/la:Drago mi je da već razmišljaš o tome pošto vidim da mijenjate klubove kao čarape.[/quopinoglavi je napisao/la:[quote="Rigolett
budem li morao birati, birati ću nekoga trofejnijeg, tipa modriča ili brotnjo
ufati samketa za ruku i protrčite ispod duge, možda sloboda i osvoji nešto
Ajde, makar je frizura normalna....Aerials je napisao/la:![]()
I kazu debeli, kako debeli zgodniAerials je napisao/la:![]()
Gdje repic? Marija se šišnulaFrancescoTotti je napisao/la:Ajde, makar je frizura normalna....Aerials je napisao/la:![]()
plot twist: nosi steznik ispod košuljetuzlak1987 je napisao/la: I kazu debeli, kako debeli zgodni
Mala javii mi se u pp slobodno.Aerials je napisao/la:plot twist: nosi steznik ispod košuljetuzlak1987 je napisao/la: I kazu debeli, kako debeli zgodni
Ovo su mu tajice.newborn je napisao/la:Ovo nisu njegove pantole! Ne vjerujem da neko može kupiti pantole za broj manje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.