PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yebes vikend bez nase lige. Propast ziva..
Ja mislim da su Slobodni navijaci ispred svih sto se tice psovki na tribinama 

lezVe do bagro
Sve je to u 5 deka, realno.dzelllo je napisao/la:Ja mislim da su Slobodni navijaci ispred svih sto se tice psovki na tribinama
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Evolve
- Kontakt:
Tuce, koji je to Bog ove igre bio...Cocaine je napisao/la:Mara brato sjecas li se ove tekme Tuce iz kafane dosao da igra![]()
![]()
NK Široki Brijeg
Same lozim te bolasamirr je napisao/la:Sve je to u 5 deka, realno.dzelllo je napisao/la:Ja mislim da su Slobodni navijaci ispred svih sto se tice psovki na tribinama

lezVe do bagro
E vala vi ne osvojili pa makar vam i Mourinho navijanje vodiopinoglavi je napisao/la:Mario pocni za Slobodu navijati, ti kad navijas za neki klub oni i osvajaju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma samo nam Mario treba, svejedno mu je uskoro vrijeme da mijenja klub.Raonffa je napisao/la:E vala vi ne osvojili pa makar vam i Mourinho navijanje vodiopinoglavi je napisao/la:Mario pocni za Slobodu navijati, ti kad navijas za neki klub oni i osvajaju
Nad tobom sunce najljepše sja
Sta napadamo veceras temu barse pao ih na tiketu ?
A hajde čovjek je bar priznao, treba mu oprostiti.pinoglavi je napisao/la:Ma samo nam Mario treba, svejedno mu je uskoro vrijeme da mijenja klub.Raonffa je napisao/la:E vala vi ne osvojili pa makar vam i Mourinho navijanje vodiopinoglavi je napisao/la:Mario pocni za Slobodu navijati, ti kad navijas za neki klub oni i osvajaju
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
da počne za vas navijat i zakuca si potkovu na čelo i objesi zečije šape za uši vi opet ništa nebi osvojili.pinoglavi je napisao/la:Mario pocni za Slobodu navijati, ti kad navijas za neki klub oni i osvajaju
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:da počne za vas navijat i zakuca si potkovu na čelo i objesi zečije šape za uši vi opet ništa nebi osvojili.pinoglavi je napisao/la:Mario pocni za Slobodu navijati, ti kad navijas za neki klub oni i osvajaju

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
+1MocMahale444 je napisao/la:**** im Shakiru
Sad ćeš i ti klub mijenjati. Jesi se već odlučio?Rigoletto je napisao/la:da počne za vas navijat i zakuca si potkovu na čelo i objesi zečije šape za uši vi opet ništa nebi osvojili.pinoglavi je napisao/la:Mario pocni za Slobodu navijati, ti kad navijas za neki klub oni i osvajaju
Morao sam da stavim ovaj potpis ipak sam radi njeg postao poznat na forumu.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel moze ko od pitara da dovede Majkla na ovu temu ja sam prosli put navukao koktela..
budem li morao birati, birati ću nekoga trofejnijeg, tipa modriča ili brotnjopinoglavi je napisao/la:Sad ćeš i ti klub mijenjati. Jesi se već odlučio?Rigoletto je napisao/la:da počne za vas navijat i zakuca si potkovu na čelo i objesi zečije šape za uši vi opet ništa nebi osvojili.pinoglavi je napisao/la:Mario pocni za Slobodu navijati, ti kad navijas za neki klub oni i osvajaju

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Drago mi je da već razmišljaš o tome pošto vidim da mijenjate klubove kao čarape.Rigoletto je napisao/la: budem li morao birati, birati ću nekoga trofejnijeg, tipa modriča ili brotnjo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.