Boro Jelicic :tokralju:Gifron je napisao/la:Vidim ja meni nesto nedostaje ovo nedjeljno vece...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Slusam sta ovaj komentator prica za nepostovanje himne i simbola drzave u Italiji,Njemackoj,i td.
E kako bi nama dobro dosao jedan takav zakon.
E kako bi nama dobro dosao jedan takav zakon.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ne rise Krleža, tako isto si pisao za Šemsudina najbolji ovo ono, prekucavanje lige... I šta bi na kraju?
Kakvo prekucavanje lige...o cemu tiMemara je napisao/la:Ne rise Krleža, tako isto si pisao za Šemsudina najbolji ovo ono, prekucavanje lige... I šta bi na kraju?

"vi"ste pisali da je tri cetiri gola njegov najveci domet i tada sam pisao o tome.
Odigrao je jako losu polusezonu i opet je u vrhu.
Znas li ti uopste koliko golova je postigao i koliko puta je asistirao u ligi i kupu ove sezone.

Gradjenje,prijem lopte i koliko uradi za ekipu i kada ne postigne gol.
Jedan od najboljih napadaca lige,neznam sta ti nije jasno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
1. Leon Benko 18Agamemnon je napisao/la: Kakvo prekucavanje lige...o cemu ti![]()
"vi"ste pisali da je tri cetiri gola njegov najveci domet i tada sam pisao o tome.
Odigrao je jako losu polusezonu i opet je u vrhu.
Znas li ti uopste koliko golova je postigao i koliko puta je asistirao u ligi i kupu ove sezone.![]()
Gradjenje,prijem lopte i koliko uradi za ekipu i kada ne postigne gol.
Jedan od najboljih napadaca lige,neznam sta ti nije jasno.
2. Wagner Santos Lago 12
3. Ivan Krstanović 11
4. Haris Dilaver 11
5. Jasmin Mešanović 11
6. šemsudin Ahmetović 10
Jel ovo znaci da su Ivan i Haris Dilaver bolji igraci od Ahmetovića?
Ma Semso je drugorazredni napadac,sreca pa mu je konkurencija trecerazredni(Krpic),pa je igrao,inace proljetni dio mu je statistika vrh

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
A obojica vam djecu pravili ove sezoneRedEvil je napisao/la:Ma Semso je drugorazredni napadac,sreca pa mu je konkurencija trecerazredni(Krpic),pa je igrao,inace proljetni dio mu je statistika vrh![]()
![]()

CoA izvini, jače od mene.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
trecerazredni i drugorazredni razmotirali devetorazredno Sarajevowobly92 je napisao/la:A obojica vam djecu pravili ove sezoneRedEvil je napisao/la:Ma Semso je drugorazredni napadac,sreca pa mu je konkurencija trecerazredni(Krpic),pa je igrao,inace proljetni dio mu je statistika vrh![]()
![]()
![]()

wobly92 je napisao/la:A obojica vam djecu pravili ove sezoneRedEvil je napisao/la:Ma Semso je drugorazredni napadac,sreca pa mu je konkurencija trecerazredni(Krpic),pa je igrao,inace proljetni dio mu je statistika vrh![]()
![]()
![]()

Vi ste pojedini toliko ograniceni,da je suvisan bilo koji kom.budi pozzzzNAJGORA_BAGRA je napisao/la:trecerazredni i drugorazredni razmotirali devetorazredno Sarajevowobly92 je napisao/la:A obojica vam djecu pravili ove sezoneRedEvil je napisao/la:Ma Semso je drugorazredni napadac,sreca pa mu je konkurencija trecerazredni(Krpic),pa je igrao,inace proljetni dio mu je statistika vrh![]()
![]()
![]()

Ma kakav Semso i Krpic, Ordagic i Zeba su odradili posao, igracine.
Dobro je, pa je Sloboda imala smotane napadace. Sta bih tek bilo da nemajuRedEvil je napisao/la:zeba samo,a sto se njih dvojice tice ku.rcu bi oni svirali

- Probisvjet
- Kontakt:
Sablja je legenda! Meni jedan od drazih trenera iz PL!Skver je napisao/la:Po meni je najbolji trener ove sezone bio Sablja, samo sto mu nisu dali vremena da sprovede sve svoje zamisli i smatram da su mu neopravdano dali otkaz......isto tako smatram da je Jesic neopravdano dobio otkaz i sigurno bi puno toga napravio da je ostao i time usao u izbor za najboljeg trenera.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sablja je dobio otkaz ciljano pred zadnje kolo, jer nikad ne bi pristao na dogovr za Fks i Nijazom oko opstanka Olimpica. Covjek bi isao po svaku cijenu na pobjedu.
Zar otkaz nije mogao sacekat jos 6 dana tj odigrati do kraja ???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nije moglo cekati, mogao je dobiti Slaviju i biti u igri za EL. Tada ne bi imao nikakvo pokrice za otkaz, i produzili bi sebi agoniju. Nesto slicno kao pitari sa Uscuplicem. Ni Zeljo ni Sarajevo nisu namjestili utakmice, dzaba pokusavate.JohnCleese je napisao/la:Sablja je dobio otkaz ciljano pred zadnje kolo, jer nikad ne bi pristao na dogovr za Fks i Nijazom oko opstanka Olimpica. Covjek bi isao po svaku cijenu na pobjedu.
On je trebao dobiti otkaz odmah nakon što je izgubio od najnetrofejnije ekipe na planeti zemlji. Već tada je trebao biti prognan iz grada, a i kantona Boga mi. Ali nije, što se pokazalo kao greška...JohnCleese je napisao/la:Sablja je dobio otkaz ciljano pred zadnje kolo, jer nikad ne bi pristao na dogovr za Fks i Nijazom oko opstanka Olimpica. Covjek bi isao po svaku cijenu na pobjedu.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ove godine smo bas napunili kasicu NSBIH . Radnik bez kaznewobly92 je napisao/la:

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
E posto ce ovi iz saveza lagano da zavrne ove pare a ne da ulozi u BiH fudbal, sad treba fino kada repka bude igrala zauzvrat treba svaku tekmu pljuvati po UEFI/FIFA. Nek i savez sta placawobly92 je napisao/la:

Daj sve pare Radniku 
Neki dan kad se raspravljalo o tome sta treba uraditi s ovim parama imao sam na umu napisati da sve pare podijele klubovi koji nisu kaznjeni ili da dobije onaj jedan klub koji nije kaznjavan ako je jedini takav. Ako svi budu kaznjeni onda pare prebacit na sljedecu sezonu pa ako se zareda par sezona netko bi mogao napuniti budzet
Ukupno placeno 269.500KM. Ako je vjerovati pricama, to bi bilo vise od pola budzeta Radnika

Neki dan kad se raspravljalo o tome sta treba uraditi s ovim parama imao sam na umu napisati da sve pare podijele klubovi koji nisu kaznjeni ili da dobije onaj jedan klub koji nije kaznjavan ako je jedini takav. Ako svi budu kaznjeni onda pare prebacit na sljedecu sezonu pa ako se zareda par sezona netko bi mogao napuniti budzet

Ukupno placeno 269.500KM. Ako je vjerovati pricama, to bi bilo vise od pola budzeta Radnika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.