Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Prvo ce se probati sa nekom jeftinijom varijantom pa onda istresti kesa ako bude neophodnoParadajz je napisao/la:Dosta se prica da je Dahoud alternativa Zielinskom, ako ovaj ne dodje. Ne znam koliko je to tacno, ali ako jeste, onda ne razumem, jer bi valjda trebalo obrnuto.
Jeste, to je već dogovoreno.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel Matip potpisao, kakva je situacija sa njim?
Po svemu sudecu prvih 5 ugakmica na domacem terenu cemo igrati na Wiganovom stadionu a mislim da je kapacitet sada 55000.SlevinKelevra je napisao/la:Hoce li biti gotov Anfield do pocetka slijedece sezone? Koliko mu je novi kapacitet?
Prva faza je ova tribina Main Stand koja ce biti uvecana za oko 8,5k mesta i to ce sigurno biti zavrseno do pocetka leta. Druga faza je ova tribina naspram Kopa, 4,5k mesta vise i to bi trebalo biti zavrseno do pocetka sezone. 58k bi trebao biti nov kapacitet.SlevinKelevra je napisao/la:Hoce li biti gotov Anfield do pocetka slijedece sezone? Koliko mu je novi kapacitet?
Marsal je napisao/la:Ima li neko sliku kako izgleda sad i kako će izgledati stadion kad se završe radovi. Biće četvrti ili peti najveći u ligi?
Nisam ni znao da se proširuje...
Nisi bio dugoBelmin6 je napisao/la:Samo 58k?
Kakva sirotinja od kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.