Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Gdje mogu i za koliko prodati stari akumulator ?? 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
@Asteriks i @R32 hvala vam momci 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jesi sta gledao u vezi potrosnje i to?JoseeMourinho je napisao/la:.
Imam info od prve ruke da Gasprom treba zaobilaziti u sirokom luku, da im je visok nivo sumpora msm, pa dolazi do dosta brzeg sagorijevanja isl...
Ovo je od provjerenih ljudi, koji su licencirani, akreditovani serviseri za te pumpe, pa sve ovdje na TK oni "odrzavaju", kontrolisu.
Energopetrol BH, Ina, Slovenacki Petrol su

Bili su tu jos OMV nekada i jos neki koji se povukao, a koji su vrijedili cemu.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Znaš li šta u vezi Hife i BP-a u Halilovićima?
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Automobili, motori...
Ma nisam prebacili me u 15-23 smjenu vjeruj auto ne vidim ali nasuo sam ga opet na gaspromu do cepa pa cu testirat, dok predjem 100 ili jos bolje 200km pa nasut do cepa i vidjet koliko sam potrošio, najtacnija mi je to opcijaR32 je napisao/la:Jesi sta gledao u vezi potrosnje i to?JoseeMourinho je napisao/la:.
Imam info od prve ruke da Gasprom treba zaobilaziti u sirokom luku, da im je visok nivo sumpora msm, pa dolazi do dosta brzeg sagorijevanja isl...
Ovo je od provjerenih ljudi, koji su licencirani, akreditovani serviseri za te pumpe, pa sve ovdje na TK oni "odrzavaju", kontrolisu.
Energopetrol BH, Ina, Slovenacki Petrol su [emoji106]
Bili su tu jos OMV nekada i jos neki koji se povukao, a koji su vrijedili cemu.

Ali eto valja preci mi toliko jedino prije posla maksuz da ga odem vozat, al et cim provjerim javim

Ove tri nabrojane su jedine koje valjaju cemu, provjerene.gojzerica je napisao/la:Znaš li šta u vezi Hife i BP-a u Halilovićima?
Hifu isto tako zaobilaziti, na jednoj Hifinoj je gorivo bilo najgore, kao i kod ovih privatnih.
Sad mozda neka Hifa valja, dok na drugim nekim "muljaju" i sl.
Ne mogu reci sigurno jer ne znam detaljno sve.
@JoseeMourinho pokusaj, jer to je bas ekstremna potrosnja.
Mia San Mia
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma znam, ali eto racunam da sam se ja negdje preracuno pa fulio, ovako cu znati 100% za koji dan, sacekat cu tacno 100 pa odo do pumpe odma i da vidimR32 je napisao/la:@JoseeMourinho pokusaj, jer to je bas ekstremna potrosnja.

msilim razumijem hiljadu teorija, ne ide mi u prilog nijedna ta koja vise trosi gorivo, jer ulje mi je staro 9,5 hiljada km kao i filter ulja, filter goriva 19,5 hiljada km, uzbrdo cesto vozim (al jbg i nizbrdo

arelinho je napisao/la:Gdje mogu i za koliko prodati stari akumulator ??
na otpadima koji otkupljuju zeljezo, aluminij i ostalo..nekol'ko markica po kili ide ja mislim

FORZA MARŠAL !!!
Misljenja ?GOLF 4 , 1.9 TDI 4MOTION
03' godiste, 150ks
Posjeduje sve sto jedan golf 4 moze imati.Sportska sjedista, digitalna klima, navigacija, 6 brzina, siber, elektricni retrovizori, dodatna tri sata za mjerenje turbine, ulja i snage akumulatora, xenon svjetla, dva kljuca-skakavac, tvornicki alarm,tvornicki zatamljena zadnja stakla.

Potrosnja, mane i sve

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Ljudino, pogon na sva 4 tocka i 150 konja, ne gledaj potrosnju, odnosno za to ne pitaj 
i de mi link, naci cu mu ja najmanje 5 stvari koje nema u opremi haha.
U obicnog TDI-a od 150 konja je potrosnja fabricki ko u mene u SDI-a, skoro identicna.
Al u njemu je pumpa-dizna sistem,
a u ovog 4x4 ja mislim da je commonrail sistem.
Zezam se ja malo na pocetku, ja mislim da od 6 do 8. bi ti trebao uzimati, ako je sve uredu.
Ipak je potrosnja mizerna poprilicno na osnovu toga sta dobijas.
Ako je cijena dobra, why not
I naravno, ako vec trazis 4x4 i malo jaci gledaj pa koristi to.

i de mi link, naci cu mu ja najmanje 5 stvari koje nema u opremi haha.
U obicnog TDI-a od 150 konja je potrosnja fabricki ko u mene u SDI-a, skoro identicna.

Al u njemu je pumpa-dizna sistem,
a u ovog 4x4 ja mislim da je commonrail sistem.
Zezam se ja malo na pocetku, ja mislim da od 6 do 8. bi ti trebao uzimati, ako je sve uredu.
Ipak je potrosnja mizerna poprilicno na osnovu toga sta dobijas.
Ako je cijena dobra, why not

I naravno, ako vec trazis 4x4 i malo jaci gledaj pa koristi to.
Mia San Mia
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kod mene Passat od 130 ks ima po gradu potrošnju 7,5l/100km u prosjeku po boardu.. Tako da možeš očekivati možda pola litra više s obzirom da je Passat teži,golf jači, ali tu je to..
Sabrine mi moje!
Dokle god mozes preci 100km za 15 maraka goriva ne treba ti bolje nit se treba zalit.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
U pitanju je Peugeot 206. Kad se zagrije auto ne mogu da mijenjam brzine, taman kad krenem prebaciti u istu zateokira, zaustavi se u leru i nece dalje dok u tom momentu kvacilo propadne. Kad ostavim da se spusti temperatura bude uredu sve dok se opet termostat ne upali. Jel se nekome desavali ista slicno?
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prvo, koliku ti temperaturu pokazuje? Svaki gubitak tecnosti dovodi do nepravilnosti rada motora a onda veceg kvara, kada potpuno nestane vode i antifriza.
Drugo, sto se samog kvacila tice, moguce da je doslo do problema sa pedalom, korpom ili lamelom. Moguce U susini sve ti se zove set kvacila.
Specijalno za tvoj problem, moguce da ti je druk-lezaj probio lamelu korpe.
Drugo, sto se samog kvacila tice, moguce da je doslo do problema sa pedalom, korpom ili lamelom. Moguce U susini sve ti se zove set kvacila.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sta moze uticat na potrosnju permanta?
Kada šelne lose hvataju, dotrajale gumistucne, kada ti sarafi na plastici koja drzi termostat puknu il nisu orginal, odnosno dotraju, pa se ista rasiri, te struho ili probijen hladnjak.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Evo kod mene situacija, bas jucer mijenjao, pomalo gubio rashladnu tekucinu, na mjesec pola l, pa vise i vise...Edin.- je napisao/la:Sta moze uticat na potrosnju permanta?
Pustao na racvi crijeva, gumice otisle, i poklopac boce za tekucinu, znaci na 3 mjesta mi pustao.
Vjerovatno posljedica zime
Mia San Mia
Dešava se kada se otvori termostat, tj. na 87°. Jedino što sam u tom momentu imao manjka ulja u motoru, doduše bilo je na optimalnom ali više prema min nego prema max-u i to sam odmah dosuo. Par dana prije nego mi se počelo ovo dešavati promjenio sam hladnjak a prije nego sam isti zamjenio jedno 15tak dana sam po 2 puta dnevno dosipao vode iako su bile kratke relacije od posla do kuće. Vidjeću onda detaljnije to što si ti naveo kad ugrabim slobodan dan jer mi radno vrijeme ne dozvoljava da bilo šta pogledam. Hvala ti puno u svakom slučaju.Asteriks je napisao/la:Prvo, koliku ti temperaturu pokazuje? Svaki gubitak tecnosti dovodi do nepravilnosti rada motora a onda veceg kvara, kada potpuno nestane vode i antifriza.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JoseeMourinho
- Kontakt:
eh danas bi trebo odradit i taj mali servis napokon sam se nakanio, uzeh ulje champions nahvalise mi ga i one sve filtere da zamjenim, onaj nafte nije mjenjan vec 30k km, mozda sam mogao proci 5-10km jeftinije sa dijelovima, al haj na preporuku sam sve uzet u radnji jednoj
vidjet cu hocu li ista primjetit razliku, moguce da ce malo bolje vuci al ne vjerujem da cu ja to bas osjetiti
i odoh u nedelju mjerit potrosnju da i to mogu skinut ko obavezu da vidim je li ipak sve ok

vidjet cu hocu li ista primjetit razliku, moguce da ce malo bolje vuci al ne vjerujem da cu ja to bas osjetiti

i odoh u nedelju mjerit potrosnju da i to mogu skinut ko obavezu da vidim je li ipak sve ok

Kad se tacno prestaje biti pocetnik, od dana kad si polozio ili kad si izvadio vozacku?
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.